0 oy
130 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (906 puan) tarafından
Kizlar merhaba, çok moralim bozuk.18 aylık bir oğlum var ve şuan 12 haftalık hamileyim.iki büyük fitigim vardı bir defa bir ay yatalak kaldım.Suan yine ağrılarım başladı bir haftadır hiç hareket edemiyorum, ağrıdan uyuyamiyorum,yerimden kalkamıyorum bildiğin yatalak oldum (( hamilelik öncesi fıtığı olup hamileliği atlatanlar yartdimci olsun lütfen.Cok korkuyorum ya hamileliğim ilerledikçe fitigim büyürse ben yatalak kalırsam oğluma bakmazsan ((

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Çok geçmiş olsun canım Rabbım acil şifalar versin inşallah 
(906 puan) tarafından
Sağol canım,inşallah atlatirim iki gündür agliyorum
tarafından
Canım benim doktora gitmedin mi ya çok zor vallahi
(906 puan) tarafından
Hamile olduğum için bir şey yapmadılar acile gittim hemde ambulansla hareket edemiyordum.Bugunde ortopedi doktoruna gidecem
tarafından
Canım benim Rabbım yar ve yardımcın olsun inşallah
-Reklam-
0 oy
(1,851 puan) tarafından
Benim vardı bende şeker çıktı ve 4 kilo ile gebeliği tamamladım.

Herşerde vardır bı hayır derler ya belkide şeker çıkması benim için öyleydi çok kilo alsam zorlanacaktim fitiktan. Yürürken yada çok ayakta kaldığım zaman sol kalcan uyuşurdu resmen bence sende çok kilo almamaya bak diyet falan uygula kilo fitiga baskı yapmasın
(906 puan) tarafından
Ayy bende şimdiden kilo aldım zaten ya (( yat yat ye yat hiç hareket yok doğru dužgun birşeyler hazırlayıp yiyemiyorum da hep kalorili şeyler.DİYETE BASLAMAM LAZİM.bir doktorum ile goruseyim
(1,851 puan) tarafından
Bende diyet yapamam diyordum ama mecbur kalınca yapılıyor. Allah yardımcınız olsun
0 oy
tarafından
Hiç kimrma kuzum bende beş tane fıtık var hamileliğin ilk ayı sadece bira ağrı yapar Bebek büyüdükçe ağrı kalmıyor Allah o ağrıyı alıyor insanın içinden öyle bı uardimci oluyir ki 
(906 puan) tarafından
Ay Allah razı olsun senden canım, belki ilk üç ayı progeatrotn  hormonundandir inşallah öyle olur canım ya korkudan oldum iki gündür harap ettim ağlamaktan kendimi
tarafından
İnan kuzum Bebek büyüdükçe karnında sanki fitiga ilaç oluyor ağrı kalmıyor hiç kendini korkutma Allah'ın izniyle sen dersin ki keşke hep içimde kalsa belime şifa oldundersin
(906 puan) tarafından
Ayy inşallah )) valla Allah'ın guvune gitmesin ağladım keşke aldirsaydim oğluma bakamıyorum diye,ya böyle devam ederse oğluma kim bakacak dedim.İcime şu serpti
tarafından
Hamilelik hormonuda yapar.kuzum
 Hiç endişe etme rabbim büyük ..sağlıkla gelsin insallah

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 139 göst.
6 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Ebru yilmaz (283 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 73 göst.
1 Ağustos 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Selcanttt (2,362 puan) tarafından soruldu
+2 oy
2 cevap 69 göst.
21 Mart 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Yenianne3545 (16 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 57 göst.

Kategoriler

1,467,900 soru

24,050,776 cevap

329,661 kullanıcı

...