0 oy
226 göst.
Diğer kategorisinde (46 puan) tarafından
Kizim daha 1 ay 7 gunluk vee yaklasik bi haftadr huysuz biraz uyuyana kdar cabaliyoruz baya ve yerine koydgmzda hemen uyaniyor kucagmza aliyorz uyuyo evden birine gidince orda uyuyo eve gelince uyaniyor ve uyurken surekli kipirdayip duruyor kikil kikil otuyor neden acaba gazimiz var ama ilac kullaniylrum

6 Cevaplar

0 oy
(3,400 puan) tarafından

Benim kızımda öyle hala da öyle süt içerken veya mama içerken sürekli ses çıkarıyor araştırdım ses telleri çok yumusakmis zamanla düzelir mudahale edilecek birşey değil ah sorma huysuzlugu doğduğundan beri var 2 buçuk aylık olduk ve hala devam ediyor  benimki kolik bebek sürekli ağlıyor ve gazi var her ne yapıyorsam geçmiyor :'(

(46 puan) tarafından
Aguline surup kullan canm bitkisel ben suan bunu kullaniyorum ise yariyor ama sadece kakasini yaparken aglayrk yapiyor oda zor oluyor gaz icin bibsuru sey denedim en guzeli oo
(1,073 puan) tarafından
Canım balla kimyonu karıştır günde üç dört kaşık ye ben çok etkisini gördüm bebeğim çok rahatladı
(46 puan) tarafından
En guzeli aguline surup bunu denemelisiniz
-Reklam-
0 oy
(46 puan) tarafından
Zorlaikina ikina kakasini yapiyo aglayarkk neden acaba cozumu olan varmi
0 oy
(2,319 puan) tarafından
Gazı vardır canım kendi ayaklarını da sıcak tut sen gaz yapacak şeyler tüketme. Bebeği de yanında soba aç karnını saat yönüne zeytinyağıyla masaj yap. Çok huzursuz olursa doktora götür. Allah yardımcın olsun. 
(46 puan) tarafından
Sagol tesekkur ederim gazi var ilac kullaniyorum hala ben onu scak tutyorum fazlasyoa ama kendini elletrmiyor sevmiyor zorla da olsa masaj yapmaya calsyom bende terlikle dolasyom evde  sicagi sevmiyorum corap giyemiyorum gaz yapck seyler yemiyom zaten
(2,319 puan) tarafından
Ellettirmiyorsa gazdandır dediğim gibi ve gaz sıkışınca elledikçe sancı yapıyor. Sen masaj yapmaya devam et inşaAllah zamanla düzelir ilk Başlarda gazlarını çıkarmaları çok zor oluyor.
(46 puan) tarafından
Valla cok zor hele bi gecen bi hafta cok zor oldu evde catlicak gibi agliyordu artik naptiysak olmadi en son
 hastsneye gttmeye kalktik arabay bindik sustu
(2,319 puan) tarafından
Zaten gaz sancısı çeken bebekler arabada susar benim kızımda öyleydi 4 ay boyunca çok çektim Rabbim yardım etsin inşaAllah.
0 oy
(4,687 puan) tarafından
Kikil Kikil oturuyor ne demek anlamadım huysuzluğu gazdandır gaz ilacı alın uyutacağınız vakit anne karnı sesi veya süpürge sesi açabilirsiniz 
(46 puan) tarafından
Kucagimda uyutup oyle yatryorum yani seslee cikariyor degsk degsk
0 oy
tarafından
Canım bebeğin kundak yap sar bak nasıl uyuyor benimki de sürekli elini kolunu oynatıp uyaniyordu kundak yaptık mışıl mışıl uyumaya başladı bir dene istersen
(46 puan) tarafından
Kundak yapamiyorum ellerini bagladimmi direk uyaniyor sevmiyor baglasamda napip ne edeip cikariyo
tarafından
Canım netten bı izle.istersen tam yaparsan.hic çıkartmaz ve çok rahat edersin banada görümcem yapmış ti gösterdi valla rahat ettim
(46 puan) tarafından
Kaynanam yanimda o biliyo ama dedgm gibi benim kiz huysuz bagladgnda agliyor
0 oy
(3,679 puan) tarafından
Gazi vardir canım ilaçlar çok fayda etmiyor bende çok ilaç kullandım ama bir doktor bana o ilaçların çok faydası olmadığını sadece anneleri tatmin ettiğini söylemişti gerçektende öyleydi 
tarafından
Ne yapmak lazım canım bu gaz için
(3,679 puan) tarafından
Ben bebekler için su torbaları oluyor internetten almıştım ona el yapmicak ılık su koyup battaniyesinin üstüne göbeğine denk gelcek şekilde koyuyordum sıcaklık rahatlatıyordu gaz masajları var onlardan yap YouTube var videolar ayaklarını mutlaka çok sıcak tut

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 257 göst.
+2 oy
40 cevap 2,128 göst.
25 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Masallah. (65 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 605 göst.
25 Haziran 2024 Aile & Aşk kategorisinde Denizela (192 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 528 göst.
5 Nisan 2023 Güzellik-Bakım kategorisinde Minikkedi (106 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,831 soru

24,064,666 cevap

330,297 kullanıcı

...