0 oy
2,473 göst.
Diğer kategorisinde (270 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

ben burclardan yola cikarak ve hissettiklerime yazacagım tutar tutmaz orasini bilemem ahaha    

esinizin ve sizin burcunuzu yazin hanginiz hangi burc belirtirseniz sevinirim uyunuza bakim:))

nor: abooo yorum yagmis nasil yetistiricem biraz bekleticem hepinizi fjdnjfjf

ikinci not : pisman oldum bu soruyu sorduguma chendjdn yetisemiyorum asla

ucuncu not; uyuyorum geri kalan yarin kizlar❤️❤️

119 Cevaplar

0 oy
(4,712 puan) tarafından
Yay & Yay.                 
(270 puan) tarafından
cok fazla enerhi yuksek ikisindede ve cinsellik olarak nirvanadalar  bu yonden iyi birliktelikleri gezmeyi cok seviyolar fakat ozgurluklerinden dolayi bazende catisabilirler  ve birbinii acaip kiskanirlarr gelgitliler
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ben kova eşim balık 
(270 puan) tarafından
kova cok arkadascanlidir esindende dostluk bekler aksine balikta cok romantiktir karamsar duygusal ne ararsan var ve hep sevgi ister temas delisidir kovanin bazi yonleri hal ve hsreketleri cogu zaman kiriyorve  baligin saatlerce dusunmesine acaba beni artik sevmiyormu gibisine dusuncelere itebilir
0 oy
tarafından
ben YAY eşim ASLAN  

bekliyorum baci
(30,101 puan) tarafından
Ahhaha bende yay eşim aslan :)))
tarafından
sizde böyle.misiniz
(30,101 puan) tarafından
Nasıl giz
tarafından
yorumlamış ya iki burch onu diyom be
(30,101 puan) tarafından
Evet evet aynı bizde :)
0 oy
(2,668 puan) tarafından
Sevdiceğim akrep ben boğa yorumu merakla bekliyorum :))
(270 puan) tarafından
ikiside cinsellikte doyumsuz ikiside birbirini asla bieakmiyor ask konusunda sehvet konusunda birbirini yakaliyolar  vebikiside sabit fikirlidir kimseden fikir alip kimseye uymak istemezler kendilerinden asla odunde vermezler
(2,668 puan) tarafından
Cidden doğru ay :) teşekkür ederim
0 oy
tarafından

Eşim ve ben boğa burcuyuz<3

(270 puan) tarafından
uyumlari cok uyumludur ama tersleri terstir kavga olsun tartisma olsun koselerine cekilir ve buz gibi olurlar iki tarafta cok sever cok simartir ama karsiliginida gormek ister uyumlu ve ahenk icinde yasarlar ama karsilikli inatlasirlarsa ikinci dunya savasi cikar
0 oy
(472 puan) tarafından
Ben Kova eşim başak 
(270 puan) tarafından
iki taraf icinde guven onemlidir basak sakin ve kendi halimdedir kova daha enerjidir bu yonden catisabilirler b
0 oy
(2,953 puan) tarafından
Ben yay esim terazi
(270 puan) tarafından
muhabbet edince bikere sabah aksam farketmez  konusurlae terazi erkegi surekli ilgi ister cok ilgilendigindede sıkılır surekli sorgular yayda sikontiya gelemez genelde daha çok seven romantik olan üstüne düşen sahiplenen taraf terazi burcu olsa da tahammül eden ödün veren taraf yay kadını olur oda bir yere kadar.
(2,953 puan) tarafından
Çok dogru yazmişsin kiz şok oldum
0 oy
tarafından
Kız bemim burçlarla hiç işim olmaz ben doğum tarihlerinizi yazayım sen hayrına burcumuzuda şöyle 

Ben 3 Mayıs 

Koca tabi kica denirse 19 Nisan 
(270 puan) tarafından
siz boga esiniz koç sizin iliskiniz cok zit bi taraf esiniz cok huysuz dikkafali sizde daha ilimli sabirli yaklasan tarafsiniz ama esiniz bu yonunuzu cok seviyor
tarafından
Hay senin ağzını öpeyim o kadar zıt iz ki boşanma derecesindeyiz şuan :)
0 oy
(1,218 puan) tarafından
Ben başak eşim yay
(270 puan) tarafından
tadindan yenmez iliski hayata bakis aciniz zevkleriniz ayni sevginizin arkasindasiniz
0 oy
(2,319 puan) tarafından

Ben Balık Eşim terazi ☺️ tam bi terazi ama hemen dengesi bozulur sinirlenir hemen düzelir :D

(270 puan) tarafından
bir terazi erkegine bir baligin bakislari herseyi yaptirabilir bakislariniza zaafi var alttan alan taraf hep balik oluyor genelde ikiside hayal kurmayi cok ssver. birde balik cok romantiktir sevgi yumagidir adeta terazide bunu iyi bildiginden nokta atisini iyi yapar
(2,319 puan) tarafından
Çok doğru dedin ağzına sağlık gerçekten.
0 oy
(6,048 puan) tarafından
Ben boğa eşim terazi
(270 puan) tarafından
ikinizde birbirinizle uyumlusunuz fakat siz daha sabirli ve alttan alan tarafsiniz esiniz bazen bi dakkasi bidakkasini tutmuyo kendini birde begenmesi hep ovgu beklemesi cabasi  ama yinede ikinizde anlastiginizda cok iyi anlasirsiniz tsrtisma oldugundada hemen ofkesi gecen tarafsiniz
0 oy
(255 puan) tarafından

Ben başak eşim boğa :)

(270 puan) tarafından
ikinizde askta tavan yapiyosunuz :) esinizin surekli bitmeyen ilgisi sizin gonlunuzu mest ediyor ama esiniz size gore daha alttan alan biri gibi sanki siz bazen ani cikislar yapip bianda ortamin atmosferini degistirebilyiosnuz
(255 puan) tarafından
Kesinlikle öyle valla  çok doğru tespit ❤️
0 oy
(1,412 puan) tarafından
Eşim Başak 

Ben Aslan  
(270 puan) tarafından
siz sicak hareketliliginizle kendinizi hep on plana atiyorsunuz esinizdd aksine geri olanda durmayi seviyor bu nalamda ikiniz apayrisiniz  ama tamamlama konusunda harikasiniz enerjiniz cok yuksek omur.boyu skılmazsiniz birbirinizden okadar yani
(1,412 puan) tarafından
Öyleyiz valla hep baskın gelen benim kavga da da normal bi iş yaparkende hep ben kükreyen taraf benim :)
Güzel tespit teşekkür ederim
0 oy
(13,671 puan) tarafından
Eşim yengeç ben kova :)
(270 puan) tarafından
esiniz sizi cok kolay yola getirebiliyor siz cok evinize baglisiniz bu yonunuzde esinizi mest ediyor yengec cok mantikli hareket eder kovaysa kendi bildigini yapar ve surekli ilgi bekler  bu yonden zitlasablirsimiz
0 oy
tarafından
Ben yay eşim koç 
(270 puan) tarafından
siz tam  gezginci tipsiniz durdurak bilmiyosunuz bazen esinizin huysuzluklari caninizi sıksada sizden baska asla esinize katlanamaz birbirinizin uyumunu yakaliyosunuz cok ortak yonunuz de var zevkleriniz birbirine uyumlu  cok sevgi dolusunuz ozellkkle ama esiniz bazen bunaliyor bu sevgiden aman zaten yaranilmiyo erkekelre bsver
tarafından
O bana çok düşkün canım bunalan ben olmayayım  evet gezeriz zevklerde uyumlu bide alıştık artık iyice 25 yıl oldu aliskanlikda var aşkta saygıda sevgide çok şükür elhamdülillah
0 oy
(93 puan) tarafından
Ben terazi o akrep cokmu zitiz bilmiyorumki ben diyorum ankara  o diyo g..um kara
(270 puan) tarafından
akrep erkegi hep sokar zaten a desen sokar b desen sokar akli siz ozgurlukcusunuz akrepse cok kiskaanc sizi cokta kiskaniyo aboooo biinsan surekli sorgulaemi biseyi ya ama ten uyumu olsrak alevalevsiniz bacim Allah daim etsn
(93 puan) tarafından
Amin canım ama okadar ruhsuz odun ki anlatamam ne bi sohbeti var ne ilgi alaka arkadaslarina canım cicim bana he nevar tam anlamiyla öküz ya kiskanciligida işine geldimi yapar işine gelmedimi hiç takmaz bile burcunun akrepliginin hakkini veriyo benimki  teşekkür ederim yorumladigin icin
(270 puan) tarafından
nedemek canim aman erkegin dogasi cokta sasrmamak lazim:Dd
0 oy
tarafından
Terazi & Terazi 
(270 puan) tarafından
esinizin gulusu sizi mest etmeye yetigor okadar uyumlular ki dışarı çıkmayı aşırı derecede olmasa da seviyosunuz ama birlikte bi televizyonla bile harika vakit gecirebiliyosunuz
0 oy
(333 puan) tarafından
Ben yay eşim koç :) 
(270 puan) tarafından
uyumunuz cok guzel ama surekli patmaya hazir bi doganiz var fakat kavgalariniz kisa suruyo iliskinin yonunu hep esiniz belirlemek istiyor ikizde duyarlı, içten içe kirilgan  sevgi dolu insanlarsijizn en buyuk ortak noktanizda icinizde hic buyumeyen cocuklugunnuz
0 oy
tarafından
İkimizde aynı gün doğumluyuz kova burcumuz
(270 puan) tarafından
hayata bakis aciniz ayni kiskanclik abarti degil ozgurlugu sevdiginizden birbirinze saygi duyuyorsunuz aranizdaki tek sikinti inat inat olmasa hersey iyi olacak
tarafından
Tebrikler hemen hemen doğru yorum için teşekkürler
0 oy
(53,834 puan) tarafından
ben aslan esim boga☺️

İlgili sorular

+4 oy
12 cevap 1,472 göst.
0 oy
39 cevap 928 göst.
6 Kasım 2024 Diğer kategorisinde NuReLLa -_- (18,977 puan) tarafından soruldu
0 oy