0 oy
267 göst.
Diğer kategorisinde (17 puan) tarafından
Merhaba hanimlar simdi 15 haftalik gebeyimm ve iki tane 3 ve 4 yaslarinda cocuklarim var 3 yasindaki cocugum besikte yatiyo 4 yasindaki cocugum benimle birlikte yatakta yatiyor 3 muzde ayni odada yatiyoruz ama dogacak olan bebekle nasil yatabiliriz bir fikri olan varmi yatak odam kucuk bir besik alip onuda oraya koyariz dedik portatif besik ama esim yatamıyor bu sefer  de bende salonda kanepede yatariz dedim bir cpcugum babasiyla biri benimle kucukde besikte normalde suanda yatak odasinda esim bizimle yatinca yer yatagi yapiyorum oda orda yatiyor 

6 Cevaplar

+1 oy
(14,201 puan) tarafından
Canım neden bir düzeniniz yok çocukların büyümüş ayrı odada yatakları olmalı yenidoğan da yanınızda beşikte uyur 
(14,201 puan) tarafından
Oturma odasına yere yatak yapsan
(17 puan) tarafından
Onuda dusundum ama cocuklar bnm yanimda uyumK. İstiyor bana zararlari yok zaten tek sorun yeni dogN bebek aglar onlari uyandirir veya bn korkarim esimde yanimda olsun diye
(14,201 puan) tarafından
Canım onlar büyümüş artık gönül ister hep beraber uyuyun ama ayırma vaktin gelmiş bence böyle çok düzensiz onlara oturma odasında ya koltuğa yatir ya da yere sende kocanla yat ne bileyim bana değişik geldi böyle 5 kişinin bir odada kalması
(17 puan) tarafından
5 kisi degil esim yan odada ben ve 2 cocugum bi odada digeri karnimda daha
(14,201 puan) tarafından
Anlıyorum canım da ne bileyim Allah yardımcın olsun
-Reklam-
0 oy
(5,773 puan) tarafından
Cok bilinmeyenli denklem gibi olmuş valla. Büyükleri yer yatağında yatırsan olmaz mı. Bunarada bir odada 5 kişi yatmak da ayrı zor olacak. Yeni doğan bebek her saat uyanacak diğerleri nasıl uyuyacak. 
(17 puan) tarafından
Esim diyo ben yan pdada yatarim sen cocuklarla odada yatarsin 2 si besikte biri yNimda sekilde bakalim bir yol bulcam ins bn korkarim diyorum 40 li olcam sonucta yada coxuklar odada yatacak bn esim bebek salonda
(5,773 puan) tarafından
Birlik mi oturyorsunuz siz.
(17 puan) tarafından
Evet malesef
(5,773 puan) tarafından
Anladim canım umarım en kısa zamanda kendi evinize kendi düzeninize geçersiniz.
(17 puan) tarafından
Amin insallah
0 oy
(12,763 puan) tarafından
Baştan yanlış var cnm 1 oda olması lazım 3 ve 4 yaz bazada yatması yeni doğan ise beşikte bı sure seninle odada yatması lazım (boş oda yokmu bilemem)

En güzeli 3 ve 4 yas olan çocuklarınızın odasını ayırın 
0 oy
(3,749 puan) tarafından
Sen ne olursa olsun eşinle kendi yatağında yatmalısin canım , 2 büyük kardeş yer yatağında uyuşun birbirlerinin biri baş tarafına biri ayak tarafına yatsin,  bebekte beşikte olsun.. Zorluğu eşinde görsün sizinle ayrı gayrı olmaz canım 
0 oy
(2,558 puan) tarafından

Valla yatagi atin odaya boydan boya sünger yaptirin hep beraber yatin bence:D ciddiyim bak baska yerin yoksa nabcan

0 oy
(1 puan) tarafından
Merhaba canım yatak odan büyükse eğer çocuklara aynı oda içinde yer yatağı yap senle uyuyan çocuğu uyuduktan sonra o yatağa yatır iki kardeş yan yana yatsınlar yeni doğan bebeğin de beşik de yatsın 

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 65 göst.
3 Kasım 2021 Diğer kategorisinde zeliha 06 (17 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 273 göst.
7 Mart 2024 Diğer kategorisinde Mslcns (5,313 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 310 göst.
7 Aralık 2023 Diğer kategorisinde &Alya& (529 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 208 göst.
17 Ocak 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ozum123 (409 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,862 soru

24,146,132 cevap

334,666 kullanıcı

...