0 oy
307 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (69 puan) tarafından
İnsanlarla doğru düzgün muhatap dahi olmazlar çoğu kişi sağlık ocagini degistirdi bebeğim hasta götürdüm perbrons diye şurup verdi içsin dedi iki yaşına giricek önümüzdeki ay oğlum Allah'tan reçeteyi okudum 6 yaşın Altındakiler kullanmamalıdır diyor ya bebeğime bişey olsaydı ne yapacaktım 

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Allahim yarabbim sanki babalarının hayrına oturuyorlar o koltuğa 
(69 puan) tarafından
Ya yemin ederim eczacılar bile diyor bunlar sorunlu kim ilaç almaya geliyorsa sorunlu diye
tarafından
Bizimki bir defa eşim dedi ki değiştirecez diye nasıl hopladilar çünkü onların lehine iyi olmaz diye biliyorlar o yüzden birdaha sorun yaşamadık canim
(69 puan) tarafından
Canım bunların burunları hepsi havada sanki sağlık bakanlığı zorla oturtmuş bunları bunlar gbileri yüzünden nice gençlerimiz açıkta kalıyor birde uygun olmayan ilaçları veriyor
tarafından
Hiç sorma canım yaa ne diyeyim inşallah bir an önce giderler
(69 puan) tarafından
İnşaallah canim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ben aile hekimimi çok seviyorum evimle sağlık ocaginin arası yürüyerek 1 saatten fazla sürüyor dolmuşla 15 dk falan ama yinede oraya gidiyorum hem çok kibar hemde uyduruktan ilaç yazıp göndermiyor hep en iyi ilacı yazar en etkililerini kimisi var gidiyorsun suratı beş karış gitmesem daha iyiydi diyorsun sallamasyon kafasına göre ilaç yazıp gönderiyorlar 
(69 puan) tarafından
Canım ben diğer sağlık ocağındaki doktorlarimdan çok razıyım Allah hepsinden razı olsun ama bunlar insan değil en sonunda şikayet edecem o olucak tasindigimdam dolayı değiştirdim uzak diye ama o sağlık ocağına gidicem mecbur
tarafından
Kimisi öyle canım eski doktoruna git sen en iyisi
0 oy
(1,144 puan) tarafından
Bazı ilaçları dozunu azaltarak kısa süreli kullanabiliyorsunuz. İlacı bilmediğim için çok emin konuşamam ama benim kızımında burnu tıkalıyken ilaç yazmıştı. Ve 6 yaş üstü çocuklar içindi ama yenidoğan bebeklere bile az dozda verilebilen bir ilaçtı.
(69 puan) tarafından
Yok canım cok dikkatli okudum üç ölçek sabah öğle akşam diyor oda yetişkinler için diyor 6 yaşından büyük çocuklarda 1 2 ölçek diyor
0 oy
tarafından

Reçeteye değil doktorun dediğine bak bence çoğu reçetede öyle yazıyo zaten 

(69 puan) tarafından
Sağol canım aynısını bir arkadaşta yazdı simdi
0 oy
tarafından
Kullandığımız calpol de soğuk algınlığı ilaçlarında da aynı şey yazıyor çoğu ilaçta bu böyle bahsettiğin şurubu özeldeki doktorumuz oğlum 10 aylık iken vermişti kullandık her verilen ilaçta aynı şey yazıyordu 
(69 puan) tarafından
Hmm anladım canım çok sagol
0 oy
tarafından
Bizjmde burda doktorlar öyledi cok şükür hepsi degişmiş sanki melekler o derece iyi olmuslqr ilgi asiri cogalmiş 
(69 puan) tarafından
Canım şimdi bı kaç arkadaş yazmış çoğu reçetede öyle diyor ama yetişkinlerin içti doz için yzmis üç kere diye ne ypicam bilmiyorum
tarafından
Sen baska doktora git iyice sor simdilik verme allah muhafa birsey olur cocuguna
(69 puan) tarafından
Aynen vermiyicem canım
0 oy
(6,396 puan) tarafından
Yani isinizi sevmiyorsaniz birakin seven bi musluman ewladi yapsn

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 733 göst.
17 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Nur ela (3,799 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 391 göst.
9 Haziran 2023 Aile & Aşk kategorisinde Hlmeren (672 puan) tarafından soruldu