0 oy
198 göst.
Diğer kategorisinde (886 puan) tarafından
Kızlar bebekleriniz ne kadarlik kimlere bırakıyorsunuz çalışırken size düşkün mu ben de çalışmak istiyorum ama bebeğim bana alışık tedirginim nasıl olacak bilmiyorum bebeğim de 1yasina girdi

4 Cevaplar

0 oy
(6,518 puan) tarafından
Bnm bebekte 1 buçuk yaşında emzdryırum vala çalşmak istyorum ama çok bağlı bnaa ayağıma yapşyro bırakmıyro
(886 puan) tarafından
Ben beşikte sallıyorum alışır ama korkuyorum anne işte
-Reklam-
0 oy
(4,280 puan) tarafından
11 aylık 8 aylıkken başladım kayınvalidem bakıyor bebeğimde bende başkasında durmazdı ilk zamanlar zor oldu sağdığım sütü falan içmedi yemek yemedi sonra yemeye başladı hala sütü içmez ama kahvaltı yapıyor meyve yiyor çorba yiyor saatlerim esnek o tekrar acıkana kadar geliyorum zaten esnek olmasaydı daha zor olurdu heralde bi süre daha çalışmazdım 
(886 puan) tarafından
Nasıl esnek saatlerin ne iş yapıyorsun
(4,280 puan) tarafından
Öğretmenim
0 oy
(2,011 puan) tarafından
6,5 aylıkken başladım benim kızımda bana çok düşkündü benden başka kimsede uyumaz, kimseden mamasını içmezdi. Ama işe başlamadan 10 gün önce annem geldi ben hep kenarda durdum izledim onları, kızım anneme alışsın diye. İlk 2-3 gün ben çok zorlandım ama kızım çok mutluydu. O mutlu olunca bende rahatladım. İnanın bana çalışmak daha iyi geliyor. Yada ben bugüne kadar hep çalıştığım için öyle geliyor. Ben evdeyken çok kötü bi insan olmuştum eşim artık şaşırıyodu sen en ufak şeyden mutlu olurdun neden böyle oldun diye. Evet çocuk çok güzel bişey ama annenin arada nefes almaya ihtiyacı oluyor bence. Ben şuan kızıma daha sağlıklı bi şekilde yaklaşıyorum. Doğumdan sonra hep stresli gergin mutsuz birisiydim. Çocuklar daha çabuk alışıyor herşeye. O yüzden korkmayın bakacak birisi varsa iş bulduğunuzda başlayın derim
(886 puan) tarafından
Var kayınvalidem ama işte anne yüreği
(2,011 puan) tarafından
Haklısınız bende çok üzülmüştüm hatta günlerce ağladığımı biliyorum bırakmak istemiyorum diye rüyalarıma falan girmişti ama korktuğum gibi olmadı
0 oy
(679 puan) tarafından
Benjm ki daha yeni 18 aylim oldu annemi getirdum evde annem bakiyor
(886 puan) tarafından
Duruyor yani gün içinde annen neyle oyalıyor benimki bir yaşında ama korkuyorum bugün kaynanam ilgileniyor yemek uyutma
(679 puan) tarafından
Önceden  daha uzun gidiyirdun kahavlatisini yaotiriyodu oyun oynuyo uyutuyor ogle yemegini yediriyordu ama artik saatim kisildi artuk cogu seyini ben yatırıyorum  korkma sen olmayinca umudunh kesiyor
(886 puan) tarafından
İnşallah canım biraz çalışıp kendi paramı kazanmak istiyorum
(679 puan) tarafından
Tek maasla hersey cok zor bu devirde mecburen calisiyoruz yine cocugumuz icin
(886 puan) tarafından
Aynen canım

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 446 göst.
16 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde MEHYASEL (6,415 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 112 göst.
23 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Umutlubirkiz01 (9 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 294 göst.
6 Haziran 2024 Diğer kategorisinde CorpseBride (2,440 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 488 göst.
10 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde gokyldz2023 (121 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,493,827 soru

24,406,317 cevap

350,520 kullanıcı

...