Siddete uğradım postu var kocasinin onu öldürmeye götürdüğünü yazmis ama yapamamis 155i aramis kadın birde hamileymis bakin bir kismini kopyaladim yapistircam.
Üstüme yürüdü boğazıma doğru ittirdi. O benim abim sanane çingene dedi. 29 haftalık da hamileyim sinirlerim zaten çok geriliyor. Başka hiçbir laf etmedim. Arabada iki de bir bana vurup duruyor. Yine karşılık vermedim artık yüzüme tokat atınca ben de bı tokat ona attım. Parmagim gözüne girdi. Birden boğazımı sıkmaya başladı trafikte. Enseme yumruklar attı. Sen şimdi göreceksin katilin ben olacağım senin dedi. Arabayı hiç bilmedigimiz tenha bir köye çekti. Şimdi burda boğup öldüreceğim seni dedi. Boğazıma yapıştı ben imdat diye bağırınca insanlar görünce arabaya attı zorla bastı gaza götürdü. Bir daha baba evine gitmek yok kardeşlerinle konuşmayacaksin dedi. Ben bu olaylarda arabada gizlice 155 i aradım. Kadın sesimi duyuyor musunuz dedi imdat yardım edin dememle bir telefonu elimden aldı. Kafama dudağıma vurdu. Köylerine götürdü. Orda da yine tenha bı yere çekti sen göreceksin gününu dedi. Ben sinir krizi geçirdim bagirmamla bir adam geldi. Plakayı al bana bir şey olursa sorumlusu bu adam dedim. Arabayı hızla sürdü. Evlerinin önünde ben yere yığıldım kaldım. Ailesi aldı beni sinir krizi geçirdim. Babası gitmiş dövmüş bunu. Yüzüne tukurmus. Gece mecbur orda kaldım sabaha kadar tepemde bir silüet boğazımı sıkıyordu. Çok kötüydüm.
Hep girip bakiyorum post acmismi cevap yazmismi yok 3 aydir hicbirsey yazmamis acaba kocasi birseymi yapti keske ulaşabilme şansımız olsa cidden endiseleniyorum hic cikmiyor aklimdan haberi olan taniyan varmi
Ayy bende bunu merak ediyorum yaa hiç girdiğini görmedim yorum attığını görmedim
1,486,498 soru
24,301,861 cevap
344,081 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın