0 oy
1,548 göst.
Diğer kategorisinde (552 puan) tarafından
Kızlar mekkede kabenin genişletme çalışması varmış sanırım eşim eğer kabul edilirse 1 aya kadar gidecek internetten baktığımda 2003 te mi ne başlamış yanlış hatırlamıyorsam hala bitmemismidir yoksa eşim bana ben kizmayim diye buraya gideceğini mi söylüyor emin değilim bide nasıl olur yanlız 2 çocukla nasil yaparım bilmiyorum eşi yurtdisinda çalışan varmu aranızda 

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Genisletme hala devam ediyodur da esim pek guvenli degil oralar dedi
(552 puan) tarafından
Neden ki acaba
tarafından
Rehin almalar olabiliyormus . Turkler eskisi gibi kiymetli degilmis orada. Goturen sirket ve imkanlar onemliymis.
(552 puan) tarafından
Valla alman sirketiymis çok iyiymiş eşimin arkadaşı gidiyor eşimde mülakata girecek
-Reklam-
0 oy
(22 puan) tarafından
Benim eşim yurt dışında 10 aydır evliyiz  bende 9 aylık hamileyim  eşim beş aydır yurt dışında martta gelecek çok sukur allaha zor oluyor ama birlik içinde kalabiliyoruz 
(22 puan) tarafından
Cumlemizin  insallah  cok tsk ederim
(552 puan) tarafından
Amin canım inşallah
(134 puan) tarafından
Canım ne iş yapıyor ki okadar gelsin hamile halinle nasıl tek kalabiliyon
(22 puan) tarafından
Lokantada  çalışiyor kebapci  napalim  gülüm kiradayız yen i eevledik her sey cok ta pahalı ev araba almamız lazim birikim yapmamiz  lazim dayanabiliyoruz  çok sukur bebeğimze  gelecek sağlamak için.  Annengilde  kalıyorum arada evme  bakıyorum oyle yani hayat şartları malasef
(134 puan) tarafından
Aynn öyle canım yanlız olmak çok zor bilirim insan mecbur olunca katlanıyor
0 oy
(1,818 puan) tarafından
Canım ebnim eşimde yurt dışında çalışıyo normalde ama şuan hamileyim die doğumdan sonra gitcek yine 
(552 puan) tarafından
Çok doğru burada geçinmek çok zor hiç bir şeye güç yetmiyor eşime gelince güvenmekle güvenememek arasındayım o da diyor ki saçmalama orda ne yapabilirim bende dedim yapmak isteyen heryer de yapar
(1,818 puan) tarafından
Ya öyle ama bilemicem yapacak olan karısının yanındada yapar sonuçta başka bi yere gitmesine gerek yok biz evelndik 9 ay yurt sışında kaldı şükür borç felan bitti ama 4 kaybım oldugu için bebeğimizi sağlıkka kucagımıza alana dek yanımda kalcak ondan sonra tekrr gitcek
(134 puan) tarafından
Ne iş yapıyor canım eşin
(1,818 puan) tarafından
Yurt dışında abileriyle ortak lokantaları var ama şuan geçici olarak burdada lokantada çalışıyo aşçı
(552 puan) tarafından
Doğru yapacak olan her türlü yapar onun vicdanına kalmış bisey artık bizimde borçlarımız çok yapacak bisey yok mecbur gidecek inşallah sende sağ salim yavrunu kucağına alirsin Rabbım sanalda yaşatsın bu duyguyu insallah
0 oy
(56 puan) tarafından
Benim eşim suudi arabistanda  petrol boruları için çalışıyor  suanlik bir sıkıntı yok rabbim korusun 6 ay oldu 
(552 puan) tarafından
Bakalım eğer kabul edilirse bu da gidecek insallah

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 299 göst.
19 Ekim 2024 Aile & Aşk kategorisinde Cansuklns (628 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 231 göst.
30 Nisan 2024 Aile & Aşk kategorisinde mehal (820 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 871 göst.
0 oy