0 oy
199 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Üç tane sipariş vermiştim :D bir sipariş geldi LED'li olandan da vermiştim çok hoşuma gitti ama diğerleri gelmedi daha 

2 Cevaplar

0 oy
tarafından

Bedava mı hepsi kız:D bende 30 tane foto istemiştim dün geldi çok iyiler

tarafından
Bedava canım kargo da almadılar :D benim diğerleri gelmedi ya magnet sipariş vermiştim bende dolap için
tarafından
Ay. Ne güzel canım:D yazmıştım adamlara bi kerelik hakkımız mı var die evet demişti :D
tarafından
Kuzum ben eşimin adresinden falan da yapmıştım mailinden :D
tarafından
Aklıma geldi aslında bacım adam tek hakkın var diyince almadım hani aynı adres fln ya:D
tarafından
Alaydın keşke kız nolcak şimdiki aklım olsaydı kardeşimin hesabından falan da yapardım :D
tarafından
Şuan acayip pişman oldum ksjsjsjs kalitesi fln çok güzel valla öyle yapsaydım keske İnşAllah yine yaparlar:D
tarafından
Bende pismanim hahhaa :D inşallah olur da yaparız fazla mal göz çıkarmaz
tarafından
Hahaha aynen valla insanin hoşuna gidiyor boyle şeyler :D
-Reklam-
0 oy
(629 puan) tarafından
Benimde 1 tane geldi bende 2 mi 3 mu ne vermstm cnm
tarafından
Güle güle kullan canım bu ledlinin ilk gelmesine sevindim haftaya oğlanın doğum günü var en azından perdeye falan aşarız :D
(629 puan) tarafından
Ilk onumu siparis vermstn cnm
tarafından
Evet canım ilk oydu ama ikinci siparişi hemen ardına verdim arasında beş dakka anca vardır
(629 puan) tarafından
Insallah gelir fotolarimiz

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 120 göst.
29 Haziran 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 123 göst.
26 Kasım 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde OgretmenAnnee (1,686 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 754 göst.
5 Kasım 2021 Diğer kategorisinde ❤❤❤❤MAŞÂLLAH❤❤❤❤ (2,765 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 646 göst.
4 Kasım 2021 Diğer kategorisinde ❤Prensesannesi❤ (4,650 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,072 soru

24,164,106 cevap

335,506 kullanıcı

...