İki doğum yaptım üst üste oldu gebeliklerim kızıma 52 kiloyla hamile kalıp 69 la soğuma girdim doğumdan çıktığımin ertesi günü baktığımda 59 kalmıştım ardından kızım haraketli olduğu için 47 kiloya kadar düştüm 3 ay içinde. Sonra oğluma kaldım 47 kiloyla hamile kalıp 65 le doğuma girdim onda da hemen verdim 54 kiloya düştüm. Dedim böyle kalayım derken işten güçten her saniye veriyorum ama aynı zamanda aşırı derecede yiyerek vermeyi engelliyorum 3 aylık korunma ignesi aşırı kilo yapıyor dedikleri halde 5. İgnemi yaptırdım ama hemşire bile hiç kilo almamışsın dedi. Şuan 3 aydır sabit 57 kiloyum ne alabiliyorum nede gram vermişim. Günde 1 kilo makarnayı tek yediğim bile oluyor 4 kase bol ketçaplı ama tık yok. Yemek yerken ekmeği de aşırı kullanıyorum kemiklerim iri olduğu için 57 değil de 50 kilo ancak görünüyorum neden böyleyim ben alamıyorum çok üzülüyorum biraz daha alıp balık etli olmak istiyorum bacaklarım dolgun değil mesela bacaklarım dolgun olsun istiyorum. Beni kim görse çocuk sanıyor diyor lise öğrencisi misin ama ben kadınsı görünmek istiyorum kilo Alcam diye her gün aşırı derecede yemek yiyorum ama yok alamıyorum bana kesin kilo yapacak bir şeyler söyleyin lütfen kendimi övmüş gibi davranmayın ben bu durumdan rahatsızım hoşuma gitmiyor herkesin fizik kavramı farklı çünkü zayıf olan almak istiyor kilolu olan vermek. Herkes bir şekilde memnun değil o yüzden bende memnun değilim