0 oy
158 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
İki doğum yaptım üst üste oldu gebeliklerim kızıma 52 kiloyla hamile kalıp 69 la soğuma girdim doğumdan çıktığımin ertesi günü baktığımda 59 kalmıştım ardından kızım haraketli olduğu için 47 kiloya kadar düştüm 3 ay içinde. Sonra oğluma kaldım 47 kiloyla hamile kalıp 65 le doğuma girdim onda da hemen verdim 54 kiloya düştüm. Dedim böyle kalayım derken işten güçten her saniye veriyorum ama aynı zamanda aşırı derecede yiyerek vermeyi engelliyorum 3 aylık korunma ignesi aşırı kilo yapıyor dedikleri halde 5. İgnemi yaptırdım ama hemşire bile hiç kilo almamışsın dedi. Şuan 3 aydır sabit 57 kiloyum ne alabiliyorum nede gram vermişim. Günde 1 kilo makarnayı tek yediğim bile oluyor 4 kase bol ketçaplı ama tık yok. Yemek yerken ekmeği de aşırı kullanıyorum kemiklerim iri olduğu için 57 değil de 50 kilo ancak görünüyorum neden böyleyim ben alamıyorum çok üzülüyorum biraz daha alıp balık etli olmak istiyorum bacaklarım dolgun değil mesela bacaklarım dolgun olsun istiyorum. Beni kim görse çocuk sanıyor diyor lise öğrencisi misin ama ben kadınsı görünmek istiyorum kilo Alcam diye her gün aşırı derecede yemek yiyorum ama yok alamıyorum bana kesin kilo yapacak bir şeyler söyleyin lütfen kendimi övmüş gibi davranmayın ben bu durumdan rahatsızım hoşuma gitmiyor herkesin fizik kavramı farklı çünkü zayıf olan almak istiyor kilolu olan vermek. Herkes bir şekilde memnun değil o yüzden bende memnun değilim 

6 Cevaplar

0 oy
(12,763 puan) tarafından
Bence kg gayet güzel kg almak vermemek daha zor troitlerin hızlı çalışıyor olabilir sağlıklı ol herşeyden ye ne güzel 
tarafından
Troid ne oluyor canım benim bağırsak sistemim iyi çalışıyor ben ona bağlıyorum
(12,763 puan) tarafından
Yani WC de çok çıkıyor isen olabilir de troit boğazda oluyo cnm yavaş çalışır ise kg vermek zor olur hızlı ise kg almak zor olur
tarafından
Bilmiyorum canım ama kilom 57 durmuyor mesela kuzenimle aynı boydayiz o 65 kilo görsen benim 2 katım duruyor benim hoşuma gitmiyor zayıflık böyle kot giydiğim zaman bacaklarım dolgun görünsün istiyorum
-Reklam-
0 oy
(8,294 puan) tarafından
Allahım benden alsın bir on kilo sana versin
0 oy
tarafından
Niye dert ediyosun ki keşke bende 50 kilo gibi görünen 24 yaşındayım boyum 153 kilom 41 3 aylık hamileyim 36 kiloyla hamile kaldım çocukluğum gençliğim yetişkinliğe her halimle kimse beğenmedi çocuk gibisin dedi herkes tamam yemiyorum ama yediğimde de kilo alamiyodum hamileliğimde 5 kilo aldım hayatımda ilk yaşıyorum 50 kiloyla doğuma gitsem sevinçten havaya uçarım ve eminim doğumdan sonra geri zayiflicam 45 kiloda kalsam sukrederim hem boyum kısa hem aşırı zayıfım hamile kalana kadar ben ne laflar duydum bu bilsen bu kadar zayıflık olur mu rahmin kurumustur seni çocuğun bile olmaz dediler daha o kadar çok laf duydum ki seni yerinde olmak için neler vermezdim bi bilsen 
(2,568 puan) tarafından
Ahh canım benimmm merak etme kiloluysanda sağlıksız olur derler. Bu ne şişmişsin iyice bacakların şişmiş derler. Derler derler salla gitsin Rabbim sağlıkla sıhatle almayı nasip etsin canım benim.
tarafından
Amin canım benim Allah razı olsun çok geceleri ağladım kimse duymadan yaptırmadım test kullanmadığım ilaç kalmamıştı her gittiğim doktor sağlıklısın takılma kilona dese bile duyduğum laflardan o kadar etkilendim ki çocuğum olmayacak diye evlenmedim bile sevgilim olmadı gelen goruculeri eve bile almadım en son eşim gelince anlattım durumumu bende geç doğmuşum bişey olmaz yuvadan alırız sen benimle ol bana yeter dedi öyle evlendim evliligimin ikinci ayında hamile kaldım bi kere adet oldum hamileligimi öğrenince kendimi kaybettim sevinçten şimdi çok şükür ben hala zayıfım ama bebeğim çok sağlıklı gelişimi önden gidiyo çok şükür bin şükür
(2,568 puan) tarafından
Evet canım ne güzel Rabbim nasip etmiş :)) bak aslında hayat zor değil sadece insanlar zor yapıyor. Pskolojik nasıl etkilemişler senide. Hiç taviz verme diyen olursa manken gbiyim de sen kendine bak de :)
0 oy
(602 puan) tarafından
Cnm günde kaç kez lavaboya gidiyorsun büyük ihtiyacina
tarafından
3 kez kuzum
(602 puan) tarafından
Canım metabolizmamiz iyi çalışıyor bende aynıyım 2 yada 3 giderim yediklerimiz durmuyor ki alalim
0 oy
(1,058 puan) tarafından
Aynı valla aynı sadece bir cocukhum var 57 kiloyum bı arada verdim geri aldım nasıl olduysa şuan ayniyi 57 bende yerim günde üç öğün yemek atıştırmalık vs. Akşam eşim işten geldikten sonra çay la abur cubur ama böyle bünye bu mu anlamadm skldim bende bu durumdan postlarim var aynı senjn gibi hiç o aylık iğneden olmadım ama nasıl etki eder mi acaba bana 
0 oy
(1,069 puan) tarafından
Canım bende öyle yiyip kilo  alamayanlardandım ama yaş ilerledikçe metabolizma yavaşlıyor ve kilo alıyorsun ben geçen kış 14 kilo verdim ama 3kilo geri aldım  şimdi hamileyim 20kilo garanti alırım ben zayıfken doktor gıda takviyesi önerdi  parmaton kullandım o kilo aldırmıştı bana

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 489 göst.
8 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Ysmnynr (381 puan) tarafından soruldu
+1 oy
9 cevap 596 göst.
2 Eylül 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 442 göst.
27 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Tombul yanak (3,550 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 471 göst.
6 Nisan 2023 Diğer kategorisinde curious (1,175 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,839 soru

24,116,869 cevap

333,275 kullanıcı

...