0 oy
276 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
düzenlendi
affffaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

11 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kaşıkla ver canim
tarafından
Canim denedim ama oyle de damla damla bitmiyor yani. O da bi yere kadar..bi şekil bardak biberon vs biseye alismasi lazim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kaşıkla içir canım 
tarafından
Canim denedim kasikla da gidim gidim hani bitmek bilmiyor yoksa cok cozumsuz kaldigimda kasikla veriyorum ama bi sekil bardaga alismasi lazim
tarafından
Küçük daha zamanla alışır bardağa şimdilik kaşıkla gıdım gıdım vermeye devam :)))
0 oy
(467 puan) tarafından
o aylarda oyle oluyor buyudukce guzel ıcecek) benım kızın gozlerı doluyordu)
tarafından
Ay evet kipkirmizi oluyor gozler doluyor genzine gidiyor cocugun :) kizimda hic yasamadim boyle seyler bu enigin herseyi sahsina munhasir :)
0 oy
tarafından

Çay bardagiyla denettir canım benimki bardak görünce biberonu yere atıyor :D

tarafından
Bardagi da denedim kendi tutmaya calisti sonuc ustumuz basimiz siriksiklam hahahaha :D ama tekrar bi deneyeyim evet
0 oy
(3,192 puan) tarafından
Canım merhaba benim bebeğim 4 aylık. Konudan bağımsız bişey sormak istiyorum nasıl ve ne Zaman başladın ek gıdaya acaba mamayla besleniyor iş 5. ayda geçmek istiyorum.
(3,192 puan) tarafından
Bende başlamak istiyorum 5 aylıkken zaten mama içiyor yani anne sütü olsa daha fazla anne sütü alsın diye baslamazdim. 5. ayında bende doktora sorup baslicam. Verdiğin herşeyi 3 gün denedin mi mesela sebzeler meyveler den başka kahvaltıda verdiğin şeyleri hep denedin mi pekmez yumurta peynir gibi
tarafından
Denedim canim, yani yalan olmasin 2-3 gun denedim bazilarini 2 gunde biraktim baska seye gectim mesela cok alerjik bi gida degilse. Sebze ve yogurtla basladim sonra meyve ekledim en son kahvaltiya gectim.
(3,192 puan) tarafından
Anladım canım bende öyle yapayım. Bu arada ben mama kullandığım için 2 aylıktan beri su veriyorum. Hayat suyun bebek sulari var. Su önemli değil içinden şişeye takmalı bir uc çıkıyor onu şişenin kapağını çıkartıp onu takıyorum üstünde biberin gibi kapağıda var. Onunla içiyorum ben. istersen şansını dene bı civilde var canım.
tarafından
Aaa evet bak onlari biliyorum, hic denemedim hatta bi denemedigim o kaldi, sagol canim :)
(3,192 puan) tarafından
İnşallah faydası olur canım
0 oy
tarafından
Ben de surda bekleyeyim 8 aylik ne denediysem iciremiyorum alistirma bardagi biberon kaşık vs hic biriyle icmiyor
tarafından
Hayir su da icmeleri lazim nasil olcak boyle bilemedim walla
tarafından
Tok karnina verin diyolar doyunca istemiyo puskurtuyo suyu acken de vermek istemiyorm zayiflar diye
tarafından
Bos mideye su nasil vercez ki bilemedim
0 oy
(1,764 puan) tarafından
Ayni durum bende de var cnm bende mecburen ek gida yedikten iki uc saat snra acikkiyor o zmn mama vermeden once iciriyorum ac oldugu icin iciyor aslinda ac karnina su verilmez ama vucuduna su girmemesinden iyidir diyorum
tarafından
Vallahi bunu da dusundum ama bos mideye vermeyeyim dedim. Ama aksi durumda da sifir su yani.
(1,764 puan) tarafından
Aynen cnm benim oglum birde 8 aylik ek gidayi iyi yiyor susuz kalmamasi icin mecbur veriyorum cnm arada agzina mama veriyorum 180 ml iciyor genelde 50 ml icirip snrasinda su veruyorum 25 ml kadae snra bir elli daha icirip 25 ml daha su veriyorum kandiriyorum yani
tarafından
Bizimki emiyor beni hadi diyorum ordan aliyodur su ihtiyacini ama sonucta suya da alismasi lazim meme dedigin bi yerde bitecek.
0 oy
(3,818 puan) tarafından
10 günlükten beri su vwrdiğim arada 5 aylıkken falan su biberonu var onu aldım onla eline verip içiriyordum 
tarafından
Yok eline veriyorum sorun yok ama icmeyi beceremiyor hep genzine kaciyor sonuc oksuruk nobetleri :(
(3,818 puan) tarafından
Kaşıkla dene canım ilk başlar alışır yavaşça
tarafından
Onu da denedim 4.ayindan beri kasikla veriyorum arada. Bu enik sahsina munhasir cikti walla
0 oy
tarafından
Oyyyy zeynebim neden öyle acaba Dicle çok güzel içiyor hatta biberona koyuyorum elimden alıyor kendi içiyor çok seviyor suyu
tarafından
Hulya walla anlamadim. Kizda hic boyle olmamistik. Su da icmesi lazim yani ama icerken hep genzine kaciriyor sonra kipkirmizi olup oksuruyor
tarafından
Halla halla doktora götürdüğünde sor bakalım
tarafından
Yarin gidicez bi sorucam ya aynen. Cocuga su vermeye korkar oldum resmen
tarafından
Zor vallahi kuzum haber edersin
tarafından
Tamam canim ederim tabi
0 oy
(56 puan) tarafından
Aventin 0 akis biberonu al eczaneden bana çok yaramisti riske atma
tarafından
Var evde :)
Biberon olarak avent, dr brown, wee ve tommy tippe var. Alistirma bardagi olarak da nuk ve wee baby var. Biberonu asla tutmuyor alistirma bardaklarini tutuyor agzina goturuyor ama icmeyi beceremiyor sipa
0 oy
(163,443 puan) tarafından
ben hep pipetli su kablariyla verdim halende onla icer
tarafından
Onu da aldim :))) onu hic beceremedi :)

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 93 göst.
0 oy
4 cevap 262 göst.
3 Kasım 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Umber (2,265 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 77 göst.
17 Mayıs 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Nrybkr (41 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 107 göst.
18 Nisan 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,597 soru

24,100,794 cevap

332,399 kullanıcı

...