0 oy
979 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
düzenlendi

Dün banyoda üç saate yakın kitli kalmıştım. Eşimde dün annesine anlatmış kaynanama anlatmış  o da hemen gorumceme anlatmış önce kaynanam aradı kahkaha atarak konuşuyor nasıl becerdin de kaldı vs diyerek. O kadar çok sınırim bozuldu ki komik bir durum göremiyorum ben . İçerde el kadar bebeyle kaldım banyodan çıktı zature olur diye telaşa kapıldım göz yaşım sel oldu ve sen şimdi gülüyorsun gül bakalım son gulen iyi güler dedim. Ardından görümcem aradi o da anası gibi gülüyor size ne komik geldi analı kızlı guluyorsunuz anlamış değilim gülme komşuna gelir başına sizin basiniza kötü bir olay gelirse evinize kadar gelip sizin gibi kahkaha atıp gideceğim dedim. Sonra da whatsaptan bunu paylaştım

image

29 Cevaplar

+1 oy
(12,271 puan) tarafından
Cuk diye oturmuş valla söz
-Reklam-
0 oy
(15,019 puan) tarafından
Amannnn keser döner sap döner gün gelir hesap döner
tarafından
Sabırsızlıkla bekliyorum o günü
0 oy
tarafından

Yarına kalır ama yanına kalmaz diyorum ;)

Ne ayıp birşey ya

tarafından
Ayıptan anlamazlar gulsunler bakalım
0 oy
tarafından
Allahim yarabbim gülünecek ne var ki yaa
tarafından
Bende anlamadım bi tek ikisine komik gelmiş sanırsam.
0 oy
tarafından
Kınadığın başına gelmeden ölmezsin... Kınıyorlar dalga geçiyorlar başlarına gelmeden canları çıkmaz merak etme belki daha beter şeyler yaşıycaklar
tarafından
Evet katılıyorum. Pusudayim :D
0 oy
tarafından
Evet ben çok üzüldüm sana dün ya. Şükür kurtuldunuz. Valla harbi değişik insanlar. Iyi demişsin. Lafını esirgememissin.
tarafından
Geçmiş olsun vs hiç bişey demediler ya dalga geçmek için aradılar. Gece hiç uyuyamadım hala dünün stresi var üzerimde
0 oy
tarafından
Boş wer kuzum ya öyle dengesizleri
tarafından
Edepsizlik bunların yaptığı içimde kaçağına onlarda kalsın dedim
0 oy
(8,315 puan) tarafından
Görümce neyse de eşinin annesi için ayıp olmuş bu yazı . Onların yaptığı da ayıp ama bırak kendi seviyelerinde kalsinlar
tarafından
Ayıp olmadı sonucta torunu ve gelini banyoda direk kahkaha attı ben alo deyince onun yaptığı ayıp kaç yaşında insan
0 oy
(17,702 puan) tarafından
Kapak olmuş valla iyi  etmişsin
tarafından
Evet görmüşler ikisinde :D
0 oy
tarafından
Of yanlız söz harika .
tarafından
Bulurum ben :D
0 oy
(163,475 puan) tarafından
ooo tam yerinde bi soz ve kopyaladim helal et
tarafından
Helal kız benim değil ya Mevlana demiş
0 oy
(2,587 puan) tarafından
Normal bi odada kilitli kalsan anlarım hadi gülsün sende gül ama banyo da buz gibi üstsüz başsız hiç mi düşünce yok ya bu insanlarda
tarafından
Aynen normal bir yer olsa zaten yardım istemem bebeğim çıplak banyo havlusuna sardım ıslak ıslak durdu
0 oy
(410 puan) tarafından

Söz cuk diye oturmuş yalnız:D

tarafından
:D .jjsdjsjs
0 oy
(4,716 puan) tarafından
Gülünecek ne varsa sanki.
tarafından
Gulsunler iyice bende onlara güleceğim
0 oy
tarafından
Şaka mı bunlar yavrun hasta olabilirdi hiç mi vicdan yok Allah akıl versin
tarafından
Yazıklar olsun çok komikmiş gerçekten bir anne evladını için rezil de olur vezir de annelik duyguları yoksun dememkki
tarafından
Kaynanamin 11 yaşında kızı var. Hoca sevdikleriniz için nasıl dua edersiniz diye soru sormus bu da Sübhaneke ve ettehuyatu okurum demiş sınıf gülmüş alay etmiş bana anlattı. Kendisi de gülüyor buna bende buna gülüyorsan bu senin ayıbin çocuğa ogretememisin ki o da sınıfta alay konusu olmuş dedim. Anormal eşim tarafi
tarafından
Belli kaynanan oto bka gülen birisi afedersin Allah hidayet versin bu kafa ve bu kalple öbür dünyasını karartır
tarafından
Kaynanamın savunan biri var postta normalmis gülünecek bir durumdaymis . Kaynanamla ayni kafadan hey Allahım yaşayan bilir
tarafından
Kendi başına gelirse o evladını düşünmek yerine oturur güler o zaman buraya da post açar herkes güler
0 oy
(606 puan) tarafından
Kaynana görümce görüyorum peki
0 oy
(1,218 puan) tarafından
Beyinsizler 
tarafından
Basima bişey gelse böyle seviniyorlae
0 oy
(2,831 puan) tarafından
Son gülen iyi güler boşver canım onlarında başına illaki birşey gelir 
tarafından
Geliyor hatta bir çok olayda yaşadılar ben hic birinde gülmedim.
(2,831 puan) tarafından
Demek ki karakter meselesi çok komik gelmiş onlara
tarafından
Kendi düşüklükleri. Görümcemi kocası çarşıda dövdü bana geldi gülmedim. Kaynanamın evi yandı sokakta altına isedi gülmedim. Çünkü gülmenin de yeri ayri
(2,831 puan) tarafından
Aynen çok haklısın
0 oy
tarafından
Hadi seni düşünmüyor anladıkta diğeri torunu  ya kendi kanı
tarafından
Onu da eşim varken yalandan seviyor. Eşimde seviniyor anası torununu seviyor diye
tarafından
İnsan hissediyor sahte olduğunu
tarafından
Evet ağlatır her kucağına almasına dover o öyle severmiş ama kızının çocuklarına onu yapmaz
0 oy
(13,307 puan) tarafından
Valla bacı kötü birşey ama komik de birşey ağıt mı yaksın insanlar 
tarafından
Valla gülünecek bir durum değil bebek söz konusu mizah anlayışın çok farkı asli
(13,307 puan) tarafından
Buse bebek kısmı hariç diyorum. Kötü olmuş dedim mi dedim düşene gülmek gibi birşey benim için kızacak veya alınacak birşey yok aslında.
tarafından
Yanlış anlaşılmış sanırım dediğin canım ama yine de kötü bir olay
(13,307 puan) tarafından
Sabahtan beri anlatmaya çalışıyorum ama anlamaya niyeti yok arkadaşın aynı düşmek düşünce veya düşene gülmek gibi bebenin olması zorlaştırmış işi
tarafından
Arkadaşım içerde tek kalmış olsam dahi benim bir bebeğim var o yanım da olmaması olayı daha kötü yapardı tamam sen gül. Başına gelirse anlarsın o zaman ben olayın etkisinden cikamamasim daha

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,475,015 soru

24,148,076 cevap

334,754 kullanıcı

...