0 oy
310 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kizlar adet olali 17 gun oldu zaten kasik agrim var gecmedi surekli simdide adet oldum heralde bu neden olur ? Herangi bor sorun olurmu

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bende de bu ay bitince baya erken geldi sonraki.ya ben stresten mi dedim ama stresten gecikir diye biliyordum.5 aylık bebeğim var hep günü gününe oldum bu ay böyle oldu.stres ya da doğum sonrası düzensizliği bağladım ben
tarafından
Dogum yapali 2 sene oldu benim hep duzenliydi bu ay 2 gun gecikti adetim olurkende cok agriliydi gecti adetim simdi yine adet oldum galiba ya
tarafından
Baya olmuş senin aslında.bir de böyle durumlarda kist te diyorlar.imkanin varsa bir doktora görün istersen.ya da arada olabilir eğer devam ederse git ya da
tarafından
Randevu 5 gun sonraya buldum.artik ogun giderim canim acilde ilgilenmiyorlar burfa
-Reklam-
0 oy
tarafından
Canım sen Bi git acile bence 11 günde adet olmaz yeni doğum da yapmadın ki düzensiz desem 
tarafından
Acil ilgilenmiyor burda bizim yaa 5 gun sonraya buldum randevu ogun gidicem.artik
0 oy
(2,493 puan) tarafından
Ben oldum doktora da gittim. Rahimde kalınlaşma var dedi. Zaten düzensizdi. Git mutlaka başka sebebi de olabilir
tarafından
Gitcem canim
0 oy
tarafından
Canım senede 2 kez düzensiz adet görmek normalmiş bendede öyle olmuştu doktora sordum sürekli duzenliy se senede bir iki kez normal demisti
tarafından
Insallah oyledir canim
tarafından
Bende ilk  evlendigim senelerde her sene bu iki kere böyle oluyordum doktorda artık kız değil sin kadın sin senede 1 2 kere normal demişti hormonal tamamen birde bizde rahim bebek arıyor derler
0 oy
tarafından
Spiralin varsa kaymış olabilir
(7,617 puan) tarafından
Spiral var diye bi koyvermislik oluyor:(
tarafından
Kim kime koymuş kanka :) doktor bişey olmaz gayet yerinde dedi ne yapim kank ça
(7,617 puan) tarafından
Vur dedi siz öldürdünüz:))
tarafından
Bi yürü git pissss
(7,617 puan) tarafından
Hehhehe
0 oy
(334 puan) tarafından
Bitkisel çay ictiysen veya bitki yediysen erken gelmesi normal
tarafından
Yok tuketmedim.hic birsey
0 oy
tarafından
Bende öyle oldum örneğin 4 Eylül'de oldum bitti 19 Eylül'de bir daha oldum doktor demişti yumurtan tutunmaya çalışmış tutunamamis zaten afedersin çamur gibiydi kandı kırmızıydı ama katıydı sonraki ay da hamile kalmıştım tabi benim böyle senin durumunu bilemem
tarafından
Benim.spiral var niye boyle oldu anlamadim.ya
tarafından
Spiralden de kaynaklı olabilir bı görün belki kaymıştır hani pek bilmiyorum hiç takdirmadim da onu olabilir de ona göre önlem alırsın
0 oy
(1,389 puan) tarafından
Olabilir 15gunu geçtikten sonra gelen kanama adet kanamasi olarak sayilir
tarafından
Anladim.canim

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 175 göst.
18 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Hatice3370 (20 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 94 göst.
20 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Hira &ikra (6,365 puan) tarafından soruldu
+1 oy
10 cevap 660 göst.
5 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Adanalibelammm (234 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 80 göst.
25 Ocak 2023 Diğer kategorisinde YAVRULARIMM (2,770 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,696 soru

24,114,482 cevap

333,168 kullanıcı

...