0 oy
234 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,108 puan) tarafından
Meleklerim iyi akşamlar size birsey danışacağım yine ben 2+1 evde oturuyorum zemin kat cok fazla ısınmıyor 700 lira annemin hemen karşısında ev varmış 800 tl 3+1 normalde kiralar bu kadar uygun değil ev araya araya bulamamıştım annemde gel bak eve diyor oğlumun beşiği bile yatak odamda koyacak yerim yok eşimde diyor ki senin anan dengesiz geçinebileceksen bakalım tutalım diyor ben çalışıyorum akşam geliyorum bi yere gitsek nerdesiniz derse bıktım taşınalım dersen kalbini kırarım dedi ama bi yöndende annem çok yardımcı olur 4 aylık oğlum var iş yapamıom yemek yapamasam annem verir orda yeriz ama şimdiki kadar rahat olurmuyum bilmiyorum çok kararsızım napam ben annemde tut orayı diyo ev büyük bende yardım ederim kızında ana caddeden geçmek zorunda kalmaz okula giderken diyo öğle yemeğine rahat gelir diyo çok kararsızım annem yazın köyde kışın burda oluyo

4 Cevaplar

+1 oy
(22,057 puan) tarafından
Tutarim ben olsam canim hem meleklerim diye hitap seklin cok şeker kizz:D
(1,108 puan) tarafından
Teşekkür ederim cnm bakmaya gittik eve ama anahtar yokmuş yarın bakıcaz
-Reklam-
0 oy
(13,675 puan) tarafından
Ben olsam tutarım herkesin kapısı farklı sonuçta sende her şeyi eşine söyleme canım
(1,108 puan) tarafından
Eşim zaten ana kız arasına girmez ama hergün çağırıyo geliyo gittimiz yere karışmaya kalkarsa taşıyalım evi deme bana diyo cnm
0 oy
tarafından
Eşin herhalde annen size çok muhalefet olacağını mı düşünüyor kuzum, annen yardımcı olacaksa taşının ama eşini de dinle derim
(1,108 puan) tarafından
Muhalefet olmaz cnm da ne bileyim annem düşkün bana biraz da ondan
0 oy
(292 puan) tarafından
Annen size karısı diye korkuyor esin galiba ama annen de kısın kalacak Bi orda üc dört ay dan bisey olmaz idare edilir diye düşünüyorum 
(1,108 puan) tarafından
Yok benim evimde kalmayacak kendi evi var cnm sürekli bi arada olmamızı ister ben evimde dinlenemezsem falan diyo
(1,108 puan) tarafından
Annem eşimden çekinir zaten de hani her akşam bize gelin derse diyo bi yere gitsek nerdesiniz ışık yanmıyo diye ararsa sen huzursuz olursun diyo
(11 puan) tarafından
Anladım canım zaten ayrı evler olacak bence faydasını görürsünüz yakın olmanın çok farkı var çocuklar küçük olduğundan dolayı büyüklere ihtiyac duyuluyor
(1,108 puan) tarafından
Bende öyle düşündüm yarın bakıcam beğenirsek tutacağım 2 ay sonra zaten benim ev 975 olacak ev sahibi 200 lira zam yapacak oraya gecerim 800 e genişce ferah ferah otururum oğlum dönmeye emeklemeye başlasa kıpırdayacak fazla alanı yok evde
(11 puan) tarafından
Her yönden faydası olur canim kaynanan olsa düşün derdim kendi annen olunca bide rahat edersin

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 214 göst.
22 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Ilknur17 (670 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 266 göst.
25 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Yusuf 427 (712 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 176 göst.
18 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Cerenin Annesi (164 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,291 soru