0 oy
218 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (149 puan) tarafından
Kizlar 1 aydir oksuruk hirilti gecmiyor doktora gttik hafif dedi hava verdi ama ayni herseyi denedim vicks zeytinyagli sarimsak falan devamli huzursuz ya 

3 Cevaplar

0 oy
(25,181 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım günlük sakızı al aktardan 3 gün kullan 
(149 puan) tarafından
O ne oluyor canim
tarafından
Aaa o nedir acaba benimkide 11 aylık 1 aydır bronşit dedi doktorumuz antibiyotik ve buhar kullanıyoruz tam iğleşti diyorum bidaha başlıyor
(2,975 puan) tarafından
Selo kiz mervenur neden yok sen biliyorsundur girmiyor artik buraya qaliba

Post sahibi geçmis olsun bebise
(25,181 puan) tarafından
Canım aktardan alıyorsun 3 gün kullanılıyo suda ısıtıp pamuga sürüyorsun aonra onu ilk gün sırtına ikinci gün göğsüne üçüncü gün yine sırtına koyup o şekil uyutıyosun pamukla hırıltı ve öksürüğü kesiyor
(25,181 puan) tarafından
Merve anca gezip tozuyo :D
tarafından
Çok çok sağol yarın hemen alıp denicem
(149 puan) tarafından
Tesekkur ederim bnde deneyecem ins duamizi alirsin
(25,181 puan) tarafından
Şifa olsun inşallah
-Reklam-
0 oy
(1,584 puan) tarafından
Benim yeğenimde astım bronşit canım buhar kullanıyor oda ilaçlı bebeğin küçük olmasaydı güzel bir kür verebilirdim o baya etki ediyor ama baya küçük bide netten tuz lambasına bak canım çoğu hastalığa iyi geliyor şifalı taş olduğu için 
(149 puan) tarafından
Tesekkur ederim canmm tuz lambasi var ama kullanmadim bi deneyim
0 oy
(3,546 puan) tarafından
Sana çareyi söyleyim. Organik dagdan toplama kuşburnu bulman lazım kurusunu.güzelce demleyecen evde çayını. Bir gece bekleyip demlen3vek o. Sonra bebeğine günlük bıkmadan usanmadan cay bardağının yarısı kadar içirecen onu.. Şöyle sıkmadan ama sürekli de içirmeb Lazım.kronik astım bronşit i geçirir. Tecrübe ile sabittir. Yası biraz büyük olsa marmelatını yedir diyecegim de daha ufakmış.... Annem benim senelerdir kronik astım hastasıydı. Yürüyemez merdiven çıkamaz. Azcık üşütğm yogun bakımlı olurdu.yıllar önce bunu keşfettik marmelatı. Şimdi dagdan toplarlar kendisi yapar. Ve kronik astımı tamamen bitti. İlaç bile kullanmıyor.. Çok ama çok iyi geldi. İçine bazen de kızılcık koyarlar. Hem çok leziz hemde çok faydalı. Evimiz de sobalı. O kusbunu cayı eksik olmaz sobanın üstünden. İsteyen istediği zman içer. Çok şükür öyle akciğer hastalığına yakalanan kimse yok ailede. 
(149 puan) tarafından
Cok saol canim insallah bulursam aktarda falan deneyecegim tesekkur ettim

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 106 göst.
11 Şubat 2024 Diğer kategorisinde BegumY (139 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 129 göst.
18 Kasım 2021 Diğer kategorisinde elis (2,033 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 366 göst.
12 Aralık 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde ptrck (1,049 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 375 göst.
14 Şubat 2021 Aile & Aşk kategorisinde Seyhannnn (85 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,999 soru

24,147,890 cevap

334,742 kullanıcı

...