0 oy
183 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (912 puan) tarafından
Bunun sorun oldugunu biliyorum doktora gideceğim ama bunu yaşayıp atlatan var mı . Sonradan geçen var mı . Moralim çok bozuk . Oğlum iki gündür Beyaz kaka yapıyor. 5 yaisnda 

7 Cevaplar

0 oy
(912 puan) tarafından

En İyi Cevap
Kaynanamın beyaz dediği kaka sarı çıktı çocuk normal sarı bir kaka yapmış gözü bozuk bu kadının ya akşam akşam bisuna korkuttu beni 
-Reklam-
+1 oy
tarafından
İlk defa duydum
(912 puan) tarafından
Ben de ilk defa yaşadım . Şimdi de annem tam beyaz değildi açık kahve gibiydi diyor anlamadım
0 oy
tarafından
Yok canım başımıza hc gelmedi 
(912 puan) tarafından
Teşekkür ederim cevap için. Geçen hafta ishal oldu sonra böyle oldu iki gün ben de anlamadım
tarafından
Geçmiş olsun canım
(912 puan) tarafından
Teşekkür ederim
0 oy
(25,181 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım safrayla ilgili oldugunu biliyorum inşallah ilerlemez
(912 puan) tarafından
Umarım randevu aldım götürecegim . Bu aralar o kadar çok hastalık yaşadı ki yoruldum artık bir de bu çıkmasın ya
0 oy
(163,561 puan) tarafından
beyaz kaka nasi oluyo
(912 puan) tarafından
Tebeşir gibi beyaz öyle düşün. Kaynanam akşam işten gekince dedi beyaz yaptı bugün diye tırstım. Beyaz kaka safra sorunu demek . Sonra tekrar kaka yaptı sarı rengi AA akşam da böyleydi diyor kız dedim bu beyaz değil sarı evde herkes sarı diyor bu beyaz diyor yani herşey yolunda boşuna korkuttu beni
0 oy
(901 puan) tarafından
Bembeyaz mi yani nasıl rengi gerçekten beyaz mı
(912 puan) tarafından
Canım bizde yanlış anlama olmuş . Kayınvalidem biraz renklerde sıkıntılı kadının beyaz dediği kaka sarı çıktı çocuk tekrar yapınca kaka bir baktım sarı yani her şey yolunda
(901 puan) tarafından
İyi o zaman cnm korkma o zaman demekki kakası yediklernden sarımsı turuncu renge döner
0 oy
(14,212 puan) tarafından
Benim oğlum da 3 kez yaptı doktor tahlil yaptı bir sorun yok bolca su içir dedi 
(912 puan) tarafından
Çok şükür benimki normal yaptı kayınvalidem yanlış görmüş kadın sarıya beyaz dedi ya

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 180 göst.
28 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Hayal34 (182 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 457 göst.
25 Nisan 2023 Diğer kategorisinde !!!!FATMAAA!!!!! (7,994 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 369 göst.
28 Nisan 2022 Kültür-Sanat kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 364 göst.
30 Kasım 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,231 soru

24,180,599 cevap

336,312 kullanıcı

...