0 oy
363 göst.
Diğer kategorisinde (100 puan) tarafından
Doğuma bi hafta kaldı asure orucu tutmak istiyorum iki gün. Eşim izin vermiyo. Ikı günden birşey olmaz diye düşünüyorum.  Sizce 

1 cevap

0 oy
(1,450 puan) tarafından
Aşure orucu ne oluyor canım 

Biz tutuyoruz ama aşure diye adlandirmiyoruz da 
(100 puan) tarafından
Pazartesi asure günü.  Tek tutmak değil de 2 3 gün tutmak daha uygun mus.  Önceki veya sonraki günü ile beraber
(100 puan) tarafından
Bende yarın ve pazartesi iki gün tutmak istiyorum
(1,249 puan) tarafından
Siz muharrem orucu diye adlandırıyorsunuz neşecim aynı şey değişen bisey yok.
(1,450 puan) tarafından
Evet canım biz muharrem orucu biliyoruz da ondan
(100 puan) tarafından
38+6 haftalık olduk.  Ben tutmak istiyorum ama 2 gün.
(1,249 puan) tarafından
Canım bence doktoruna sor sen bunu en iyi cevabı o verir sana sonuçta bebek senden besleniyor tam kilo aldığı zamanlar
(100 puan) tarafından
Devlet de canım doktorum onu nasıl bulucam şimdi . Açlık çekmem ben pek sadece suyu çok içerim.
(1,450 puan) tarafından
Anna muharrem orucunda su içilmiyor ki
:)
(1,249 puan) tarafından
Canım sen çekmezsinde bebeğin var şuan senden besleniyor o. Ben bu haftalarda önerilmiyor diye biliyorum ama yinede sen bilirsin.. Farz ibadet değil sonuçta
(1,249 puan) tarafından
Neşecim biz normal oruç tutuyoruz. Allahın helal kıldığı hiç birşey haram kabul edilemez o yüzden suyumuzuda içiyoruz aynaya da bakıyoruz.. Sizin tutmanizdaki amaç kerbela olayı.
(100 puan) tarafından
Oruçlu iken açlık cekmem diyorum suyu çok içtiğim için normalde susuzluk sorun olur. Neşe lavin
(1,450 puan) tarafından
Tamam şimdi oldu :)
(100 puan) tarafından
Biliyorum canım   . Sakıncalı biraz.  Ama tutmak da istiyorum ama . Iyilik yapayım derken kötülük mu yapıyorum diye düşünüyorum bi yandan.  Diğer yandan da ne bilim haftalarca yemeden içmeden yaşayan insanlar var onlarda çocuk tasiyo.  Sanki kendimi nazliyo gibi nankörlük gibi hissediyorum.
(1,249 puan) tarafından
Anlıyorum canım. Bildiğim bi konu değil malesef net olarak bisey diyemiyorum ama bu haftalarda sakıncalı diye biliyorum dediğim gibi.
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
20 cevap 894 göst.
17 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde kaavimsi (2,882 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 360 göst.
21 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 469 göst.
31 Temmuz 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde Mutluluk63 (606 puan) tarafından soruldu
0 oy
27 cevap 1,791 göst.
26 Temmuz 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde Sirindn (2,387 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,161 soru

24,135,259 cevap

334,268 kullanıcı

...