0 oy
224 göst.
Diğer kategorisinde (10 puan) tarafından
Kızlar bizim borcumuz vardı ve icralıktı biz o borcu icra dairesine giderek ödedik icra dosyası kapandı e devlette felan gözükmüyor ama türktelekomda hala borç gözüküyor ne yapmamız lazım bu konu hakkındaa bilgisi olan var mı lütfen cevaplayın durumumuz yok 

4 Cevaplar

0 oy
(16,427 puan) tarafından
Arayın sorun cevap vermiyorlar mi Türk Telekom.bayisina gidin 
(10 puan) tarafından
Gittik cnm diyolar bize ödenmedi filan halbuki almışlar paralarını eşimin maaşından kesinti yapılarak ödendi dekontlar frlan var
(10 puan) tarafından
Ne yapacağımız şaşırdık
-Reklam-
0 oy
(5,941 puan) tarafından
Bilgim  yok ama odedigine  dair dekontla gidin canım 
(10 puan) tarafından
Gidiyorız cnm avukatla görüşün diyor avukatta telefonu açmıyo
0 oy
(4,585 puan) tarafından
Dekontun varsa korkma hiç bişi çıkarsa sokarsın gozlerine
(10 puan) tarafından
Ayn öle de durumum olmayınca öderiz tekrar die korktm
(4,585 puan) tarafından
Ne diye oducen dekontun var elinde bişi yapamazlar sanmıyorum kanıtın olmasa tamam
0 oy
(1,106 puan) tarafından
Adliyeye gidip icra dairesinden borç bitti kağıdı alman lazım o kağıdı almadigin sürece dosyan açık durur o kağıdı alırken bir miktar para veriyorsun sonrasında borcunun bittiğine dair kağıt alıyorsun o kagit elinde olduğu sürece kim gelirse gelsin hiç bir hak talep edemez
(10 puan) tarafından
Dosya kapalı cnm ödedi dosya parasını sadece türktelekomda borç gözüküyor avukata ulaşamadık kapatmamş dosyayı
(10 puan) tarafından
İcra dairesine gitti kapattı dosyayı ama türktelekomda gözüküyor hala düşmemiş ler
(1,106 puan) tarafından
Senin icra dairesinden borcunun bittiğine dair kağıdın varsa elinde ozaman hiç korkma bişey olmaz birde onların savunmasına göre onların sistemine hemen dusmuyormus ödendiği kız kardeşim bir magazadan icralık oldu ödemesine rağmen maaşından kesinti oldu avukati aradık sisteme düşmemiş düşünce para iadesi yapılacak dediler 1 aydır düşmedi sisteme nasıl işse bu operatör avukatları kadar da lanet birşey görmedim zaten beni de 90 kurus için icra ya vermişlerdi zamanında 90 kuruş için birde dosya parası ödedim
(10 puan) tarafından
Ayn onların işi oturdukları yerde para kazanmak kolaydan para kazandıklarını sanıyolar ama beddualarımızı aldığını düşünmüyorlar
(1,106 puan) tarafından
Aynen öyle canım ama onların işin maddi boyuntundalar aldıkları anları düşünen yok

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,496,274 soru

24,442,566 cevap

353,386 kullanıcı

...