0 oy
146 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (473 puan) tarafından
İyi akşamlar arkadaşlar. Ben Bursa'da oturuyorum. Yarın hastaneye randevum var. Ve yarın tam 11 haftalık olucam. Daha önce hiç gitmedim doktora. Bir defa acile gittim daha küçükken haftam. Herşey yolunda dedi. Sorum şu Bursa' şehir hastanesi ne gidecem. Ve saat iki de öğlen.  Kan alınır sa aynı gün sonuç çıkar mı. İlk defa oraya gidicem

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Sabrına hayran kaldım Allahim banada versin:) bilgim yok selametle inşallah 
(473 puan) tarafından
Kız bu ikinci hamileligim. İlkinde nerdeyse doğuma kadar her hafta gittim. Artık hastane  görmek istemiyorum. Bı sıkıntımda yok çok şükür. Ve randevu anca bulabildim.
tarafından
Herneyse canım Amin de sen :) en iyisini sen yapıyorsun inşallah sağlıklıdır
-Reklam-
0 oy
(7,617 puan) tarafından
Hepsi cikmaz erken saate alsaydiniz keske
0 oy
(157 puan) tarafından
canım ne  için gidiceksin tam olarak ben 12 haftalık ken 2 li taramaya gittim de 
(473 puan) tarafından
Dediğim gibi hiç gitmedim. Kontrol amaçlı gidicem
(157 puan) tarafından
peki folik asit falan kulanıyomusun
0 oy
(1,218 puan) tarafından
Devlette yetişmez herhalde yaa
0 oy
(5,750 puan) tarafından
Oglenden sonra alınan kanlar ertesi gune kalir canim
0 oy
(1,106 puan) tarafından
Sabahtan verilen kan tahlilleri çıkıyor öğlene kadar ama öğleden sonrakiler ne yazikki ertesi güne kalıyor 
0 oy
(4,583 puan) tarafından
Oy nenem kan yerini bulursun inşallah tavsiyem erkenden git odayı bulana kadar doguruyodum yollarda çok büyük ve bina karışık ilk gidiş baya kafa karistirici oluyor bana bı USG çektir dediler soruyorum gidiyon yok tabela takip ediyom yok en sonunda eşim başlarik böyle ise dedi ordan çıktık özele gittik

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 786 göst.
23 Ağustos 2019 Diğer kategorisinde Edanur'un annesi♡♡ (1,627 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,096 soru

24,106,984 cevap

332,754 kullanıcı

...