0 oy
178 göst.
Diğer kategorisinde (677 puan) tarafından
Kızlar 4 yıllık evliyim 2 yaşında bir oğlum var evlendikten 1 yıl sonra hamile kaldim o zamanlar adet düzensizliğim vardı 3 gün 4 gün ileriye atıyordu şimdi her şey yolunda adetim çok düzgün gidiyor günü gününe adet oluyorum ama kaç aydır deniyoruz olmuyor ne yapsam ya 

3 Cevaplar

0 oy
(7,617 puan) tarafından
Sorun göremedim olur akışına bırak 
(677 puan) tarafından
İkinciside mi geç olur korkuyorum
(1,389 puan) tarafından
Doktor gibi konustun bee:D
(7,617 puan) tarafından
Allah dogru zamanini bilir verir strese girme ve çocuk olsun diye iliski yaşama
(7,617 puan) tarafından
Ufak bi muayene diyelum;)
-Reklam-
0 oy
(185 puan) tarafından
Doktora gittiniz mi? Doktor 1 yiĺ geçmeden çocuk olmuyor gözüyle bakmıyorlar.. kaç aydır deniyorsunuz..

Ama öncelikle bir doktora gidin hormon tahlili yumurtalık rezervleri gibi tahlillerle degerlendirsinler..tabiki eşinizde bir ürologa görünsün sorun varsa sadece kadında olmuyor yani.. tabi her şeyden önce rabbim nasip eylerse olur gerisi hikaye..

Birde gün aşırı ilişki tavsiye edilir..sirf çocuk yapmak için ilişkiye girme psikolojisinden çıkmanız gerekir
0 oy
tarafından
Stres yapmadan oluruna bırakacaksın..ben 2 düşükten sonra olmaz daha olmaz diye işe girdim 1 hafta sonra hamile olduğumu öğrenmiştim yine de çalışmıştım..2.çocuk da spiral kaymıştı tekrar taktırmadım 4 ay sonrasına hamile kalmıştım o zaman da kpss girmiştim..zamansız olabiliyor

Yumurtlama döneminde daha çok ilişki olabilir..olduktan sonra hemen kalkma yıkanma bir süre bekle.nasip kısmet cnm

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,471,127 soru

24,094,599 cevap

331,991 kullanıcı

...