0 oy
415 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

Hanımlar hayırlı geceler Çocugumla ziyaret için başka bir şehire gittim eşim de evde tek ama 3 haftaya yakındır eşimde gecmedık bir boğaz ağrısı var sanırım ortalıkta ki salgına yakalandı çnkü başka bi şikayeti yok Eşimin yanına gitmelik oldum artık ama endişe ediyorum çünkü bebeğim 1 yaşında ve hasta olmasından korkuyorum Oyüzden o iyileşnce bi kaç gün daha kalmak istedim Ama eşim sanki bana bulaşmasından korkuyorum gbi sitem edıyor kızıyor Allah aşkına önce eşiniz mi evladınız mı ağır basar Cocugumun sağlıgını neden bi tek ben düşünüyorum annesi olarak :(

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ay tabıkı evladım ağır basar mukayese bıle edemem ıkısını sen evladını düşün bırak alınsın 
-Reklam-
0 oy
(446 puan) tarafından
Bence iyi  yapiyorsun canım 
0 oy
(15,011 puan) tarafından
Yooo en iyisi ama esin de kendini düşünüyor. Evde yemek yapan yoksa veya yemek götüren yoksa onun içindir sitemi. Erkekler hasta olunca kendilerini bebek zannediyorlar 
tarafından
Annesinin yanında kalıyor
(1,030 puan) tarafından
Katılıyorum bebeğe dönüşüyolar hemen ilgi istiyorlar ondan da öyle demiş olabilir ama benim eşim olsa idi gelme diye sıkı sıkı tembihlerdi korona sanar hemen en ufak şeyde
(15,011 puan) tarafından
Seni istiyor demekki :) annesi hep iyi edemez. Aslında gitsen yaklastirmasan maskeyle ilgilensen eşinle zor gununde yanında olsan
(1,030 puan) tarafından
Annesinin yeri başka senin yerin başka canım :)
(15,011 puan) tarafından
Dikkatli olmak gerek ;)
0 oy
tarafından
Peki kendini dusunuyo olsan bile bu suç mu 
0 oy
(5,123 puan) tarafından
Biz yetişkinler için de geçerli sadece annemiz bizi hep düşünür 
0 oy
(8,309 puan) tarafından
E test versin sizde yanına gidin . Üç hafta olmuş diyorsun üç ay sürse yanına gitmeyecek misin adamın ? 
0 oy
(163,452 puan) tarafından
tabiki once benim bebegim

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 561 göst.
30 Ekim 2020 Diğer kategorisinde Elif&hanim (5,483 puan) tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 1,001 göst.
25 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Hira &ikra (6,377 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 405 göst.