0 oy
553 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
En büyük oyun arkadaşı anne  ve babadır kahkalari bizimle oynarken yukselir .  Babamız evde yok ama ikimiz birbirimizi eglendiririz ..

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Maşşallah ya çok tatlısınız kaç aylık canım
tarafından
9 ayı bitti allah razı olsun
tarafından
çok tatlı bir sıpa bu belli saçlara bak Allah uzun ömürler hayırlı ömürler versin canım oğlusum uyuyor suan uyandırmak istedim sizi görünce valla❤
tarafından
Bebeklik saçları helen kestiremedik ..sizide versin huzurlu sağlıklı mutlu hayat
tarafından
Amin canım sagolasin bende hiç kestiremedim sadece önlerine gelenleri kestirdim ama kestirmeyide düşünmüyorum ua zaten kışta geliyor
tarafından
Bi kestirseydik iyiydi eşim izin vermiyor .. onların tarafının bebekleri hep kel oğlum maşallah saçlı doğdu bizim tarafa çekmiş .. gormemisin oğlunun sacları olmus
-Reklam-
0 oy
(1,450 puan) tarafından
Maşallah darısı bana bir an evvel gelsede arkadaşlık etse 
tarafından
Rabbim sağlıkla almayı nasip etsin.. ayşe ne yaptın eşinden haber alamiyordun
0 oy
(369 puan) tarafından
Ay kiyamam bizimde babamiz cok uzaklarda 3 ayda bi geliyo suan oglum 3 bucuk yasinda 2.gebeyim ama hala oynariz cokda eglenceli oluyo 
(369 puan) tarafından
Ayya ben onlari 4 senedir yasiyorumm halada ole allah buyuk canim ya  allaha havale et belkide senin ondandir
tarafından
Büyük ihtimalle
(369 puan) tarafından
Hayirlisi canim ya ben esimle bi sorun yasamadigima sukrediyommm cok
tarafından
Rabbim bozmasin huzurunuzu
(369 puan) tarafından
Amin canim amin hepimizinn
0 oy
(1,114 puan) tarafından
Kuzum çok haklısın benim oğlum 2 buçuk aylık daha ama benim laf attığımı onunla ilgilendigimi anlıyor keyifleniyor çok mutlu oluyor hatta bazen sesli bile güldüğü oluyo kuzumun 
tarafından
Anlıyorlar hele biraz büyüsün eşimle gulerek birşey konuşuyoruz aramıza girip oda guluyor .
(1,114 puan) tarafından
Oy maşallah yavrucuga :) bizmkide ona laf atarsak konuşup eglenirsek bizden keyiflisi yok :-)
tarafından
Buyulmuste kuculmusler
(1,114 puan) tarafından
Aynen simdikiler anne karnında üniversite okuyup çıkıyolar :-)
tarafından
Bizimki kesin doktora yapti

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 1,074 göst.
1 Mayıs 2020 Alışveriş-Hediye kategorisinde Damla Karaca (1,821 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 124 göst.
24 Temmuz 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Miracinannesi.34 (1,031 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 806 göst.
19 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Miracinannesi.34 (1,031 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 879 göst.
30 Nisan 2024 Aile & Aşk kategorisinde Aleynaalis.com (15 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,499,412 soru

24,491,265 cevap

357,625 kullanıcı

...