0 oy
272 göst.
Diğer kategorisinde (3,146 puan) tarafından
Geçen CMT eşimin memlekete geldik düğün için pazar eltimle kaynimin düğünü oldu. Aynı evde kaynanam kpder evlenen kaynimla eltim onun haricinde diğer kaynım hamile eltim ve bir kızı var bide benle iki çocuğum varız tabi bende hamileyim. Bu sabah düğünü olan kaynimla eltim pozitif çıkmış sağlık ekipleri daha gelmedi ama sizce benle çocuklarıma geçmiş mıdır birebir yüzlerini pek görmüyorum aynı evde olmaya rağmen ama sonuçta mutfak WC falan ortakti. Kaynanam da geçen hafta düğünlerinde kaptılar kesin diyor. Geçmiş mıdır acaba çocuklarıma yada bana korkuyorum

4 Cevaplar

0 oy
(7,616 puan) tarafından
Hic korkma bol c vitamini al
(163,316 puan) tarafından
yaa bu nasi profil cok guldum☺❤❤❤
(7,616 puan) tarafından
Bendeee;)
(3,146 puan) tarafından
2 doz biontech aşımı hamilelikten önce yaptırmıştım zaten ama 4 yaşında ve 2 yaşında kızlarım var birebir temasimiz olmadı ama aynı evde aynı yerlere dokunduk korku kapladı içimi inşallah bişey olmaz eltimde hamile o asisiz bide c vitamini fayda eder dimi :(
(2,587 puan) tarafından
Profil ile verilen tavsiye tam uymuş ama :))
(7,616 puan) tarafından
Gripken ne yapiyosan onu yap bide d vitamini kullan
(3,146 puan) tarafından
Teşekkürler
-Reklam-
0 oy
tarafından
Geçmiş olsun c vitamini tüket bol bol 
(3,146 puan) tarafından
C vitamini işe yarar mı çocuklara falan geçmemiştir inşallah 2 doz biontech aşımı hamilelikten önce yaptırmıştım zaten ama yine de korkuyorum:(
tarafından
Valla canım kendini izole et yaklaşma çocuklara,dokundugun yerleri çamaşır suyuyla sil devamlı
(3,146 puan) tarafından
Kendi odasından çıkmıyor eltim kaynım şuan hastanede yatıyor zaten 2 3 gün yatacakmis sağlık ekipleri falan daha gelmedi zaten ama bize geçmiş olsa heralde belirti olurdu dimi düğünde kaptiysalar 1 hafta oldu onlara bulasali
tarafından
Hiç belli olmuyor,yine de dikkat edin aynı odada bile kalmayın,odaları bil bol havalandırın bi kurtulaydik şu illetten
(3,146 puan) tarafından
Zaten o kendi odasindan çıkmıyor WC dışında. 2 WC var evde o normal olanı kullanıyor biz banyoyla ortak olanı
0 oy
(163,316 puan) tarafından
test ver bulasma ihtimali yuksek
(3,146 puan) tarafından
Test almıyorlar belirti olmadan onlarda bu sabah pozitif çıktı zaten. Düğünde kaptılarsa eğer 1 hafta sonra çıktı yani bize geçmiş olsaydı heralde bizde de şuan belirti olurdu dimi :( 2 doz biontech aşımı hamilelikten önce yaptırmıştım zaten ama yine de korkuyorum 2 çocuğum var 4 ve 2 yaşında
0 oy
(6,076 puan) tarafından
Düğün olalı kaç gün oldu? Covid en geç 5. Gün etki gösterir diye biliyorum.. Yani 8 10 gün olduysa düğünden sonra başka yerde bulaşmışta olabilir siz her ihtimale karşı 14 gün çocuklarınızı kontrol altında tutun yani herhangi bir etki var mı diye.. Allah esirgesin ya.. 
(3,146 puan) tarafından
Düğün geçen pazardi bugün 8.gundu yani 1 2 gündür belirti olunca bide kaynim rahatsizlaninca hastanede test yapılmış bu sabah biraz da tesadüfen öğrendiler yani. Bence de düğünden sonra bulaştı çünkü düğünde herkes kalabalık içiçe koy dugunuydu hava yagmurluydu çoğu misafir eve geldi yemekler yendi falan. Kimsede bişey yok sadece ikisinde var. Kaynanam düğünden diyor ama bence onlar dışardan aldılar.
(6,076 puan) tarafından
Sizde 1 hafta daha bekleyin inşallah belirti olmaz yani 8 gün bence belirti hissetmek için çok ama bilemedim şimdi doktor vs değilim :)
(3,146 puan) tarafından
Teşekkürler demelerine göre bulaştığı zaman önce 3 4 gün boğazda duruyormuş belirti vermeden sonrasında belirti vermeye başlıyormuş ama bilemedim bende düğünde kaptiysalar 1 hafta oldu çoktan çıkardı ama düğünden sonra oldu bence de
(6,076 puan) tarafından
Bencede banada çok gibi geldi ama hayırlısı Allah evlatlarımızı esirgesin

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 248 göst.
10 Şubat 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Tugce12. (649 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 266 göst.
0 oy
10 cevap 404 göst.
12 Nisan 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sngl52 (14 puan) tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 470 göst.
17 Kasım 2021 Diğer kategorisinde Arzumm (1,297 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,467,709 soru

24,048,364 cevap

329,524 kullanıcı

...