Bir şey dikkatimi çekti burada birçok soru soran arkadaşımıza bazı kullanıcılar parçalarım asarım keserim tarzında konuşuyor dominantmış gibi belki de öyleler bunu nasıl başarıyorsunuz ya da klavye başında mı böylesiniz merak ediyorum asla bir eleştiri değil gerçekten de çok içine kapanık narin bir insanım hiç böyle asarım keserim olmadı mesela canımda üzülse kalbimde kırılsa bir köşede içime atarım gözlerimde doluverir çatışmaya giremem kötülük de görsem gaddarlık yapamıyorum mesela kaynanam çok umursamaz bir insan sürekli hayırlı cumalar demek için ararım telefonu suratıma kapatır hadi işim var görüşürüz sonra falan yapar yine de yani büyümüdür deyip saygılı olmaya çalışıyorum ama mesafemi koydum bu sefer mesaj falan atıyor tamam teşekkürler yazık kısa cevaplar veriyorum ama böyle net ve Keskin çizgiler için diyorum çünkü büyüktür yaşlıdır hastadır diye geçiştiriyorum veya eşimle bir sorun yaşarsam nahif bir dille konuşuyorum o da zaten hemen sarılıp öpüyor çok rahatsız olduğum bir şey bile olsa cazgırlık yapamıyorum niye böyleyim ben gerçekten de taktik istemek için yazdım bunu bunu nasıl başarıyorsunuz gerçekten de eşlerinize veya kaynanamı zarar verebiliyor musunuz bunun bir yöntemi varsa ben de ogreneyim çünkü kendimi fazla saf hissediyorum (tartışmaya açık post diye uyarı yapmışsınız ama tartışmak için yazmadım bunu fikir almak için yazdım çünkü bu dünya gerçekten de saf insanlar için cehennem çok alınıyorum her şeye yıprandım)
Ahahaaa ben sana kısa ve net anlatayım buzdağının görünen kısmı malesef öyle olmuyor o sözleri kocasına diyen hanımların çoğunluğu şiddet görüyo keşke bizimde gücümüz onlara yetseydi işde ozaman ağız burun dümdüz edebilirdik biz sadece konuşarak kendimizi ifade ediyoruz ama erkekler bizim gibi narin mi kırılgan mı değil malesef burda söyleyip de aslında evde olan durum böyle değil haklıyız hepimiz
Ben bekarken öyle bir insan değildim cazgirdim evet ama dilimde evlendikten sonra vücut dilimde konuşmaya başladım ve eşimi dövüyorum v bu gerçek birkere kavga ettik yüzünü tirmalqdim gitti darp raporu aldı
1,488,182 soru
24,326,433 cevap
345,510 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın