+2 oy
2,851 göst.
Diğer kategorisinde (5 puan) tarafından
kocamın telefonunda erkek isimli bir numarayı aradım bayan çıktı napmalıyım acıl yardımcı olurmusunz

34 Cevaplar

+1 oy
(595 puan) tarafından

Getcontact var canm ordan numarayı sorgula hat kimin adına ise çıkar 

-Reklam-
+1 oy
(211 puan) tarafından

Bence sen akckere ara hemen eşine söyleme belki abaska bişey vardır yada kadın kocasının telefonu da açmış olabilir sen kaç kere ara bak kadınsa eşini takip et sevgisi olabilir 

0 oy
(607 puan) tarafından
Kocanın telefonu ortaliktayken ve o yokken o numarayı kocandan ara açınca kocana götür erkek diye kaydetmissin ama kadın bu konuşan bu kim de hesap sor
(5 puan) tarafından
+1
walla çok mantıklı en azından yalan dusunucek vaktı olmaz anıden gelısır
(5 puan) tarafından
+1
teşekkür ederım canım yorumun ıcın
tarafından
+1
Aynen bncede
(607 puan) tarafından
+1
Rica ederim canım inşallah faydası olur
0 oy
(107 puan) tarafından
Numara yı rehbere kaydet watsaptan bak profil fotoğrafı gözüküyorsa anlarsın 
(5 puan) tarafından
+1
profıl resmıne google anınma elınde gul resmı olan bır resım var
0 oy
(222 puan) tarafından
Bu arkadaşın kim hiç görmedim de, samimi değilmiş gibi yaparsa ama görüşüyosynuz falan de, evli mi evliyse eşini de alsın gelsin diye sıkıştır, yanında arat ya da
(5 puan) tarafından
+1
aynen yanında artmak yad ben arıyım konustrmak en mantıklsı cunkı sordam ıste nebılım benlere gırıcek ona dusunme payı vermeden almam lazım cevabı sağolasın yorumun ıcın
0 oy
(1,686 puan) tarafından
Başka bir numaradan ara canım kadına direk sor eşimin telefonunda numaran var kimsin diye
(5 puan) tarafından
evet oda olabılır ama ya kadın benı bılıyorsa ve oda bılgım yok tanımıyorum falan derse yalan soleme ıhtımalı var
(1,686 puan) tarafından
Canim evet onu bilemeyiz ama bile bile yapan kadın da olur mu bilemedim ya. Bence eğer öyle bir şey yaptıysa eşin kadın bilmiyordur bir dene bakalım şansını tam olarak öğrenme imkanı yok gibi şuan kadınla konuşmana göre eşinle konusursun. Baktın iyice şüphelendin kadından eşine direk söyle kadın adı gördüm tanımadığım bir isimdi aradım de. Arkadaşımın eşi falan derse konuştum kadınla öyle bir şey yokmuş dersin
(1,686 puan) tarafından
Ay pardon tanımadığım bir isimdi WhatsApptan kadın resmi vardı merak ettim aradım dersin
(5 puan) tarafından
çok teşekkür ederım
0 oy
(4,834 puan) tarafından
Özelden bidaha arayın kadınla konuşun size burda nasıl çare bulalım ki ne desek boş bu işin 3 muhatabı var yorum yapılası bişey değil ki 
(5 puan) tarafından
haklısın bende ole dusunemdım degıl benım burda nalatmak ıstedıgım sey su dıelım kız bılıyor benı esım falan dıyın ce ben tanımıyor der yalan soyler yada esıme sorsam bılmıyorum der cıkar ortada br yalan varsa bır şekılde ters köşe yapıp yalanalrını çıkarmak
0 oy
(1,686 puan) tarafından
Ayyy ne yuklendiniz kıza :D fikir sormuş sadece
(5 puan) tarafından
boyle ınsalnlar bıtmıcek dımı ben zor durumda oldugum bırsey paylaştım sadece ıınanıp ınanmamk sıze almıs bana destek olarak yorum yapmak ıstemıyorsanız yapmayabılırsınız ama bu sekıle alaycı yaklasımlarıda gerek yok ama hayat bu bugun benımle alay eden ınsan yarın aynısı nı yasar yaşaması dileğiyle ınsanları anlamaya çalısın empatı urun bız sıze bısey kaybettırmez
(1,686 puan) tarafından
Aynen canım burası bir platform yalan söyleyen birçok kişi olabilir. Sen de yalan söylüyor olabilirsin inanmıyorsan cevap verme geç. Çünkü doğru söylüyorsan eğer çok zor bir gün geçiriyorsundur gerçekten bir de böyle yüklenmek ne bilim doğru gelmedi
(5 puan) tarafından
çok teşekkür ederım aynen ole ınanmadın samımı bulmadın salla yaz gıtsın ama ya gerçekse dıyıp ınsaları boşyee kırmaya grek yok sağolasın
0 oy
tarafından
O numaraya bak bakayım WhatsApp'ta kız mı erkek mi belki arkadaşının eşidir öyle kaydetmiştir babamda bazen arkadaşları annemin numarasından arıyor annemi babamı diye kaydediyorlar mış WhatsApp'ına falan Bir bak bakayım profili nasıl bu numara ile görüşmelerini bir hafta bir analiz et ona göre üstüne git buradaki karilarin gazına gelme
(5 puan) tarafından
teşekkur ederım bu numara uzerınden gozume çarpan bır arama gormedım ama tekrar detaylı bakıyım profıl rsınde google rast gele elınde gül resmı olan bır kadın resmı var
0 oy
(30,158 puan) tarafından

Durduk yere araman anormal degilmi ?

(5 puan) tarafından
ole bır resmı gorunce ve ısmı erkek olunca aramak ıstedı
0 oy
tarafından
Ozel numara diye karisi mi acti acaba ay hemen kotu dusunmeyelim
(5 puan) tarafından
bende gun ıcınde bırdaha aradım yıne kız cıktı
tarafından
Niye kadinin sesini duyunca kapatiyosn ki sorsana
(5 puan) tarafından
aslında eım sımdı ıste eger farklı bır durum varsa kız bunu arayıp bak esın aradı haberın olsun haberı ucurmasın plan yapmasınlar dıye
0 oy
tarafından
Özelden yaz noyu sorgulayayım uygulamadan
(5 puan) tarafından
11855 ten rehbere kayıtlı degıldedı ama bakabılıyormsun yazıyım
tarafından
Bakarım cnm
0 oy
tarafından
Nolmuş bayan çıktıysa bazen benim telimi eşim açar bende onunkini açarım çalınca aradığın adamın karısı açmış olamaz mı 
(5 puan) tarafından
profılde bır fake elınde gul tutan kadın resmı var ve kadın actı oyuzden sasırım
0 oy
(1,757 puan) tarafından

Belki karşı tarafda eşinden şüphelenip açmıştır oda suan sok geçiriyordur..

Watspa damda bak 

önce (719 puan) tarafından

Eski post 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 314 göst.
1 Kasım 2021 Diğer kategorisinde krkmz111 (5 puan) tarafından soruldu
0 oy
33 cevap 1,393 göst.
28 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Cetineylul317 (1,266 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 2,380 göst.
17 Ekim 2020 Aile & Aşk kategorisinde Selimbebek (943 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 1,552 göst.
27 Kasım 2023 Aile & Aşk kategorisinde Kankam (20 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,063 soru

24,133,859 cevap

334,201 kullanıcı

...