0 oy
705 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1 puan) tarafından
Herkese merhaba. Forumdaki Başakşehir çam ve sakura hastanesi kadın doğum bölümü ile ilgili tüm soruları okudum. Sizlerden bir ricam var. 

1- Bana kadın doğum için hangi doktoru önerirsiniz? (gebelik düşünüyorum)

2- Bir de doğuma kendi doktorumuz mu giriyor? 

Bu iki sorunun cevabını rica edersem (özellikle doğum yapanlar ve çevresinde yaptıranlar) çok sevinirim. Şimdiden herkese teşekkür ederim.

2 Cevaplar

0 oy
(11,514 puan) tarafından
Ben henüz doğum yapmadım kontrollere oraya gidiyorum ama her defasında aynı doktora denk gelmek randevu bulmak zor. Genel olarak gittiğim doktorlardan memnunum 
(2,033 puan) tarafından
bennde 2 yi orda dogrdum cok memnun kaldim bende de kesi dikis yoktu kiz bebekti cogu herkes 40 suniyle dogumu baslatiyo dedi de
(2,033 puan) tarafından
ve 3. benmki 2 ve 3 39 40 ta suni ile aliyolar dedi bende 3 kere dir oraya gdyrm kontrolerim orda oluyor ama hep farkli doktor acaba dedim 40 da alir mi rica etsem
(11,514 puan) tarafından
Evet birazda kişiye bağlı bebeğe bağlı
(1 puan) tarafından
yani anladığım kadarıyla doktorunuzun doğuma girmesi pek mümkün değil. sanırım kim varsa o gün o doğuma giriyor...ilk kez gebelik düşünüyorum. bilmediğim tonla şey var. ablam özelde doğum yaptı. çocuk doğmadan bir sürü test yaptılar. devlette de yapıyorlar mı? bu testlerin tam listesini devletteki doktorlar biliyor mu hiç bilmiyorum...
(11,514 puan) tarafından
Evet devlette kim çıkarsa bahtina özelde istenilen tüm testleri devlette istiyo mesela geçen hafta kan idrar tahlili alindi ondan önce 3 ve 4 lu tarama testleri yapıldı ve yine geçen hafta detaylı ultrason yapıldı önümüzdeki kontrol de şeker yüklemesi yapılacak şekere bakılacak.
-Reklam-
0 oy
(2,033 puan) tarafından
ben gecen sene ora dogum yaptim simdi yine hamileyim 38 haftalik oraya gitcem ben cok memnun kaldim herkes tekli odada dogurup orda kaliyo doktora gelince o hun hangi doktor varsa o giriyor malesef ama cok ilgilerdi ben bayildim
(1 puan) tarafından
çok teşekkür ederim. peki sizin sürecinizde doğum öncesi anne karnında bebeğe hangi testler yapıldı? doktorlar yönlendirme yapıyor mu? bir de siz sezeryan mı normal mi yaptınız? herkes kesi yapılıyor diyor ..onu neden yapıyorlar acaba? inanın hiç bir bilgim yok :)
(2,033 puan) tarafından
ben 40 da suni ile normal dogurdum kesi dikism yok dogunca tabi testler yapildi hamileykende yeri gelince kan ve idrar istyolar kontroler yapiliyor ben hanileyken bebege herhangi test yaptirmadim 3 cocuktada drvlette istyor merak etme

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 353 göst.
25 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Elanur__ (463 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 1,162 göst.
11 Ekim 2020 Diğer kategorisinde elis (2,033 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 725 göst.
19 Eylül 2020 Diğer kategorisinde elis (2,033 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,778 soru