0 oy
223 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2 puan) tarafından
Kızlar 36+2 haftalık hamileyim kayınvalidemle beraber yaşıyoruz eşimin kardeşleri de var evde 8 kişiyiz görümcem 16 yaşında okula gidip geliyor bir bardak kaldır desek ders çalışmam lazım diyip duruyor kaynanam da sürekli benden iş yapmamı bekliyor zaten çamaşır bulaşık hep yapıyorum ama tek derdi süpürge açmamam sabahları 10 da uyanıyorum onu dert etmiş kendine laf yapıp duruyor sürekli. Dün buzdolabını falan sildim canım çıktı, benden iş bekleme doğurdum doğurucam belim ağrıyor diyorum tek olanlar nasıl yapıyor bilmem ne, haftasonları kızını görümcesinin bebeğine bakmaya gönderiyor bana da iş yap iş yap diyip duruyor. Kayınpederim bile bırak kız otursun rahatsız diyor yok hareket ona iyi yok oturursa doğurmaz bahane de bulmuş kendine. Bebek için tek bir şey almadılar sorsan onların çocuğu her konuda karışıyorlar, aldıklarımı eleştiriyorlar, deliricem artık fikir verin lütfen ne yapıcam bilemiyorum 

10 Cevaplar

0 oy
(163,302 puan) tarafından

allah emi gebelikte büyülerin tutumu diye okudum :angel:

-Reklam-
0 oy
(4,341 puan) tarafından
Oturanların  bebegi icerde mi kalmış ne kadar saçma Bi kadın 
0 oy
(14,957 puan) tarafından
Lafa gelince mangalda kül bırakmazlar. Tek çare ev ayırmak yoksa çocuk doğunca da aynısı olur 
(2 puan) tarafından
Eşim üniversite okuyor şehir dışında okul bitene kadar beraber yaşayacağız diye konuştuk evi ayıralım da diyemiyorum maalesef
0 oy
tarafından
Eşinin dur demesi lazım ahh ya gelmeyin su kayıvalıde evlerine ev ev üstüne olmaz 
tarafından
++ vallahi bende anlamıyorum gözüm aşktan kör olsa yinede ev ev üstüne evlenmem ya başından belli ne olacağı ne gibi sıkıntılar çıkacağı gerçekten bazen anlam veremiyorum bu nasıl aşk mantığın önüne geçiyor
tarafından
Ya bır tane görmedim kayınvalıdesıyle mutlu olan resmen evlerıne hızmetcı dıye alıyorlar gelınlerı ben bıle tatıle kayınvalideme gıdınce orayı sılelım burayı sılelım der 3 gün de olsa faydalanmak ıster de benım eşim bız tatıle geldık temızlıge degıl der konuyu kaptır eşi de garıp hamıle esıne iş yaptırmaya nasıl kıyarsın
tarafından
Valla çok haklısın bende anlam veremiyorum yani anası babasidami dur kızım olmaz demiyor hiç bitane bile akıl veren yokmu çevresinde bu insanların gerçekten Allah yardımcıları olsun yani . Bu durumda ki eşlerinde hem gotuu yok ayrı ev tutmaya hem en önde koşarlar çocuk yapmak için evlenmek için
0 oy
(713 puan) tarafından

eşin bişey demiyor mu kuzum bu duruma insan haftası ilerledikçe zor nefes alıyor bazı kaynanalari anlamak cidden zor Allah yardımcın olsun kuzum:ermm:

(2 puan) tarafından
Teşekkür ederim
0 oy
tarafından
Allah yardımcın olsun ya dunya melegi de olsa kimseyle aynı evde yasanmaz ya neden kabul ettin evlenirken canım eger kendi evine gecme sansin varsa git kurtul hemen 
0 oy
tarafından
Bu durumda kocanla konuşacaksın . Seninle evlenirken o eve hicmetci diyemi almış yoksa seninle bir hayatmi birleştirmiş . Şartlarınız nedir bilemiyorum ama ayrı eve çıkmanız şart 8 kişiden bahsediyorsun ya onların yemeği bulaşığı temizliği hizmeti birde üstüne bebek aman Allahım yangın var diye kacardim heralde Allah yardımcın olsun . Eşinle konuşsana ufak tefek bı ev bulup çıkın böyle çok zor yani 
0 oy
tarafından
Sancim var de kir bacagini otur bacim.
0 oy
(2,225 puan) tarafından
eşin olaya el atması lazım 

tek olanlar çok da güzel yapıyor , kimse işine karışmıyor istediği zaman temizlik yapar ,yatar kalkar yer içer beraber öyle mi ? 
(2 puan) tarafından
Eşime de söyleyince sabret zaten bir yıla çıkacağız diyor sürekli
0 oy
(514 puan) tarafından
Bu nasil bir hayat icim daraldi. Offff köydemi yasiyosunz ne alaka bu hareketler. Allah yardimcin olsun. Hayattan zevk almazki insan nasil katlaniyrsn

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 450 göst.
16 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Lale030507 (271 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 124 göst.
26 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Minikmeleklerim (7,827 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 216 göst.
5 Haziran 2022 Aile & Aşk kategorisinde Ays tekn (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 232 göst.
17 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,466,897 soru

24,036,776 cevap

328,964 kullanıcı

...