kızlar hamile kalmadan önce kaynanam alırız ederiz lafları dönderiyodu ortada şimdi 15 haftalık hamileyim cinsiyetini merak ediyolar doktorda %60 kız dedi ben zaten çok pembeli mavili bişey almayı düşünmüyorum bunuda dün dile getirdim telefonda durdu hastane çıkışını zaten alırız ( yani alırsınız) birazda çul çabut giysin dedi ben şoka girdim hiç bişey diyemedim geçenlerdede ben tahta beşik alacam türküsü tuturdu resmen bu eskilerin oluyo ya çıldırıyorum resmen beni sizce sınıyomu bu kadın ben hiç yorum yapmadım dediklerine 3 senelik evliyim ben tedavi ameliyat sonrası kaldım bana herşeyi alırsınız edersiniz güzel olucak şöyle bmyle diyip hemileliğimde bana zaten almasınlar bi beklentim yok kimseden ama oda almıcak ki bi maşımı var eline paramı geçiyo yok eşime akdırıcak dediklerimi eşimin yanında söylüyo o geçen 1 poşet bebek eşyası bulmuş pşeti pislik içinde neyse açtı öyle bi küf rutubet kokuyo ki üstünde sarı sarı leke pas lekesi şöyle döndüm dedim şimdi bunları gel makinaya atalım bi dedim attık olduğu gibi aynı duruyo lafta sükselerinden geçilmiyo icrat 0 ama bende hiç ses çıkarmadım dedim bunları yakarsın sobada odadan çıktım ben ilk başlarda insagram da 2 ci el eşyalara bakarken eşim gördü eşim benim cocuğuma 2 elmi giydiricen eskimi giydiricen dedi annesine gelince hiç bişey demiyo ama ben giydirirmiyim o lafın üstüne yani ben bakınca giydirmem giyo annesine gelince ses yok görümcemin çocuklarının eşyası 2. el olmuyomu yani alsın durumumız gayet iyi çok şükür özelde doğum yapmamı istiyo eşim kontrollerim orda hep doğuna vericeği parayı çocuğun eşyalarına alsın ben devlete doğum yaparım yani en fazla
1,488,517 soru
24,331,627 cevap
345,683 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın