0 oy
224 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (469 puan) tarafından
tarafından yeniden gösterildi

image

kızlar iş başvurusunda böyle yazıyor acaba evde paketleme İşçisi mi oluyor anlamadımya yardım edermısınız 

3 Cevaplar

0 oy
(667 puan) tarafından
Ne yazdığı anlaşılmıyo canım net deil
(469 puan) tarafından
Ağırlıklı olarak gıda sektörüne yönelik ambalaj hizmetleri sunduğumuz PET Preform, Kavanoz, Kapak ve Diğer Kapak Elemanları üretimini yaptığımız Kurumsal Firmamızın üretim departmanında:

Gelen malzemelerin paketlenmesi ve ambalajlanması
İşletmeden sevk edilecek olan ürünlerin belirlenen sürede paketlemelerinin yapılması böyle yazıyor evdemi olacak ev hanımıyım ek iş bakıyorum açıklama kısmında böyle yazıyor evdemi paketleme İşçisi olarak çalısacagım
(667 puan) tarafından
Numarası varsa yarın ara öğren bende sürekli bakuyorum ama hiç böyle yazana dek gelmedim servis desteği ssk yemek molaso falan yazıyo bence evde iş yarın ara bi numarası varsa
-Reklam-
0 oy
(13,306 puan) tarafından
Hayır işletmenin üretim ve sevkiyat bölümünde 
(469 puan) tarafından
Ağırlıklı olarak gıda sektörüne yönelik ambalaj hizmetleri sunduğumuz PET Preform, Kavanoz, Kapak ve Diğer Kapak Elemanları üretimini yaptığımız Kurumsal Firmamızın üretim departmanında:

İşletmeden sevk edilecek olan ürünlerin belirlenen sürede paketlemelerinin yapılması böyle yazıyor açıklama bölümünde ondan sordum evdemi dıye
(13,306 puan) tarafından
Preform ne biliyor musun plastik şişenin makasla kesilmiş hali açıklamayı okudum ben de mümkün değil onları eve getirmeleri büyük bıgbaglarla sevk edilir
(469 puan) tarafından
Bilmiyorum ki canım
(13,306 puan) tarafından
Firmanın adı ne
0 oy
tarafından
miyop da değilim ama valla anlaşılmıyor bacı 
(469 puan) tarafından

İşletmeden sevk edilecek olan ürünlerin belirlenen sürede paketlemelerinin yapılması böyle yazıyor evdemi olacak dıye

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 368 göst.
22 Mart 2021 Diğer kategorisinde Hudam (664 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,287 soru

24,056,196 cevap

329,921 kullanıcı

...