0 oy
157 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,522 puan) tarafından
Varmı kızlar nasıl geçer napablrz oğlum 9 yaşında konuşmakta zorluk cekiyo 

6 Cevaplar

0 oy
(4,285 puan) tarafından
Abimde varmis suan 29 yasinda neredeyse cok heyecanlandiginde stres vs olduğunda kekeler
-Reklam-
0 oy
tarafından
Benım kuzenimde vardı Allah korusun korkutmuşlar kendısı dedı hatta benı korkuttular küçükken dıye sımdı 25 yaşında hala strese gırınce kekeler ama tedavı vs görmedi kı, bunun tedavılerı var neden kekeliyor ya da baskı altındayken mı heyecanlarında mı kekeliyor 
(1,522 puan) tarafından
Ders esnasında biraz üstüne gidiyorum yapsın etsin diye asla dayak fln yok bağırma oluyo oda kendimi tutamıyorum
tarafından
Mesela benım bıldıgım televızyon,tablet bunlar konuşma bozukluğu yapıyor bir de sadece ona bağırmak degıl evde bırbırınıze bağırıyorsanız da korkup sınebılıyorlar bol bol kıtap okuması lazım yüksek sesle ama
0 oy
(11,569 puan) tarafından
Çevremde bir tek eşimin kuzeninde var oda çok heyecanlaninca kekeliyo ama küçükken daha fazlaymış tedavi görmüş büyük oranda düzelmiş
0 oy
(5,785 puan) tarafından
Aslında kekemelik ilgili kurslar felan var onlara göndermek doğru olabilir. Ileriki yaşlarında sıkıntı yaşayabilir. Simdiden önlem almakta fayda var.
0 oy
(1,208 puan) tarafından
Dayım kekeme benimde 40 küsür  yaşında hala ayni . Dedem küçükken arada ensesine vururmus  ananem ondan kekeme oldu diye amma bilemiyorum yani 
0 oy
tarafından
bilmiyorum da bence okumakla aşabilir biraz bol bol kitap okuyun beraber ve okutun da ama sesli bi şekilde çok etkisi oluyor 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 106 göst.
4 Ocak 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 34. (403 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 134 göst.
14 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Gzmmmonr (28 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 153 göst.
8 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Feride30 (99 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 132 göst.