0 oy
570 göst.
Diğer kategorisinde (1,521 puan) tarafından
Selam.kizlar yoktum 3 4 gündür koydeyim elime alamiyodum iki oğlumu hocaya goturdum bilindik bir hoca bana baktı sende tabe var dedi ailecek bulaşmış dedi bunun tek çaresi namaz kilacasiniz eşinizle ((en tuafida EL BASACAKSNZ YANİMDA KURANA NAMAZİ BİRAKMAMAK İCİN var mı böyle bişe ya hani eşim yapamz ben yapamam Kuran'ın günahına niye girelim gitmedim geri

18 Cevaplar

+1 oy
tarafından

Heeyyy Allahim  .Şarlatan bu hoca falan degil .

Kuran-ı Kerime el mi basilir .Allah aşkına ya .

Hocaya falan gitme.Kendi duani et , ibadet et .Bol bol nas ,felak, ayetel kursi oku ama hocaya gitmeeeeee kuzum.
(1,521 puan) tarafından
Bnde öyle dedim zaten gözüm tutmadı geri döndüm
-Reklam-
0 oy
tarafından
İlk kez duydum 
(1,521 puan) tarafından
Bnde sjsjs
0 oy
tarafından
Tabe ne demek ya ?
(1,521 puan) tarafından
Gebelikte fln korku oluyo uyku arasında fln korkuymus binevi
tarafından
Hmm namaz kılmanız iyi olurda ona niye kurana el basmanız gerekiyomus ibadet Allah için yapılır kesin bir niyetle başlayabilirsiniz ne bileyim ya hacı hocalari iyi araştırmak lazım
(1,521 puan) tarafından
Bırakmamak için
0 oy
(7,934 puan) tarafından
Hoca kafayi yemişke atıyokee
(1,521 puan) tarafından
Sala.k hoca ke :-)
0 oy
(1,218 puan) tarafından
Nerenin hocasiymiş bu bunlara prim vermeyin en iyi şifa duadır dua edin ibadetinizi edin 
(1,521 puan) tarafından
Kaynanamlarin koyun hocasi vefat etmiş hoca oğluna elini vermiş
(14,412 puan) tarafından
Anlasilan tam verememiş ahahahah
0 oy
tarafından
Benim bildiğim tabe sürekli düşük yapan kadinlrlarda var derler bizim orda sen niye gittin ki kuzum 
(1,521 puan) tarafından
Kuzum ben oğlumu götürdum kekeliyo diye yüzüme baktı dedi tabe var
0 oy
tarafından
Töbe estağfurullah ya ne hocası ne hali bir kere Kuranı Kerim e el basmak diye bişey yok oyuncak mı bu töbe haaşa öyle hocamı olur şart koşuyor bide 
(1,521 puan) tarafından
Evet ya bnde şaşırdım öyle deyince
0 oy
(899 puan) tarafından
Canım sizde tane bizde Taha derler bende de vardı o olunca çocuk tutmaz varsada düşük oluyor öyle yani evlendikten sonra bende oldu üç ay hamile kalmadım geceleri korkyrdm bir düşük yaşadım hocaya gidince hoca Taha var dedi bir muska yaptı öyle herkese geçer diye de birşey demedi namazda kıl falan da demedi onu taktigm ay hamile kaldım.... senin gittiğin hoca biraz tuhafıma gitti 
(1,521 puan) tarafından
Evet gebelik tutsun diye periz veriyorlar
(899 puan) tarafından
Aynen cnm yani o çocuklara geçer diye birşey yok ama bana bebek doğduktan sonra yastığın altına koy 40 bitene kadar
0 oy
tarafından
O hoca atmış biraz ilmini bilen biri olmalı onu bulmakta çok zor biz ne güzel bulmustuk adam kanser hastalığı arttığı için bakmaktan vazgeçti son gittiğimiz bir dua tertibi verdi 41 gün okunacak baya anlatmış babama başımızdan geçenleri bizimle yaşamış gibi anlatıyorlar a dan Z ye nasıl yapıldığını ne için yapildigini başımızdan geçenlere kadar hepsini söylüyorlar Allah'ın izniyle bu Duayi yapınca büyü tutmazmis ailecek rahatladık 
0 oy
(1,699 puan) tarafından
İnanmayın böyle insanlara ya hemn niye gidiyorsunuz anlamihorim 
0 oy
tarafından
Namaz kılmanız için mi dedi acaba 
(1,521 puan) tarafından
Demiş olsa bile ki kuranı ortaya atmamali bnce
0 oy
tarafından
bakkaldan mi almislar hocalik belgesini
0 oy
(53,935 puan) tarafından
Tabe ne kiz zaten namaz farz bunun icin bide Kur'an'a el mi basilir.ilk.kez duydum
0 oy
(5,749 puan) tarafından

Sen hocaya gideceğine zaten namazini kilip dua etsen Rabbim her zorlugunu kolaylastirir;))

0 oy
(163,381 puan) tarafından
tabe nedir ne demek
(899 puan) tarafından
Gebelikte veya hamile kalmayı pilanlamakta kadının üzerine korku gelir  eğer gebelik var ise düşük yaşanıyor hamilelik yoksa çocuk düşünülüyorsa  çocuk tutmyor biz orda hocaya gireriz hoca muska yapıp verir ben yeni evliyken tabe bu olayı yaşadım yeni evliyken ilk gece hamilelik tuttu düşük yaşadım kötü rüyalar görüyordum hocaya gittim hoca üzerinde tabe var dedi muska yapıp verdi o ayda hamile kaldım
(899 puan) tarafından
Yorumunu görüp cevaplayayım dedim :)
(163,381 puan) tarafından
aa cok sagol bilmiyodum
(899 puan) tarafından
Ne demek cnm :))
0 oy
(1,861 puan) tarafından
Adam kafayı yemiş inanmayin böyle seylere
0 oy
(334 puan) tarafından
Saçmalık öyle şey olmaz bu hoca sizden para aldı mı
0 oy
tarafından
Hoca ne dedi bilmiyorum ama Allah diyo zaten namaz kılın diye niye yapamam diyosun canım nefsine sahip çık kıl namazını namaz var huzur var bide her kapıyı açıyo namaz gerçekten korlularındanda kurtulursun namazla kalpten inan Allah beni koruyo de inanmak çok etkili gerçekten 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 58 göst.
13 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Anonim1234 (107 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 352 göst.
30 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Nezire5816 (702 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 394 göst.
28 Eylül 2021 Aile & Aşk kategorisinde Mutsuzkadinnn (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 616 göst.
26 Eylül 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,288 soru

24,084,042 cevap

331,366 kullanıcı

...