0 oy
821 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kızlar bu erkeklere neden herşey çok kolay geliyor preeklamsi yaşadım gebeligimde  sürekli hastane de yattım tansiyonlarim çıkıyordu suni sancı aldım 24 saat boyunca doğumda kızım akciğer kanaması geçirdi 10 gün yoğun bakım süreci ayriyeten doğumda çok yirtilmam olduğu için dikiş fazla aldım busefer çatlak oluştu ve kroniklesti bu 10 ay boyunca çektim hala da kabızlığın olduğu zaman çekiyorum baya bir taramva yasadim eşim ben çok çocuk seviyorum deyip duruyor ben de dedim ben nefes alamam mi sen bana değer vermiyorsa ben kendime veriyorum aşkolsun ben sana değer veriyorum diyor  sende kendine göre haklısın dedi  

28 Cevaplar

0 oy
(8,579 puan) tarafından
Kızım 9 aylıkken .  Benden habersiz olmus. Demedi bisey :D 
(446 puan) tarafından
Boyle bi surpriz bende eşime yapmayi planliyorum :ddd
(8,579 puan) tarafından
Sen yapamazsın ki ama :)))
(446 puan) tarafından
Yaparim canim burda acik acik anlatmayayim dhdh
-Reklam-
0 oy
tarafından
Tabıkıde kendıne gore cok haklısn cnku erkekler bu yasadıklarımızı asla anlamıyolar. Hamılelıkde dogumda snrasnda yasadıklarımızı. Allahtankı benmkı baska ıstemıyo yanı suan ıstemıyo yaklasık bı 3 4 sene snra ıstıyoruz allah nasıp kısmet ederse
0 oy
(1,466 puan) tarafından
Bende eşimde hemen ikinciyi istiyoruz açıkçası ama kızım şuan çok küçük 2 yaşında bir tane daha rabbim nasip ederse yapicaz . Benimde çok zor geçti sizin kadar olmasa da geçmiş olsun çok bu durum sizde travma yaratmış ister istemez bence zamana yayın bunuda eşinize güzelce söyleyin eminim ki sizi anlayacaktir 
0 oy
(924 puan) tarafından
İstemiyooo bile benimki ))
0 oy
(1,584 puan) tarafından
İstemeden oldu valla canım ikimizde şaşkınız 
0 oy
(4,100 puan) tarafından
 10 aylık oldu kızm 2 yaşına Gelsn o zamn düşünüyorum eşimde kızımız anne baba sevgisini ilgsni iyice alsn hemde braz gezelim öyle yapalım dyo bebkle gezmesi zor oluyo dyo :) 
0 oy
(735 puan) tarafından

Bnm eşim pek 2. Yi istemiyor. Şimdiki ogluşumuz 8 buçuk aylık. Allah hepimizinkine can sağlığı versn:). Çok huysuzluk yapıyor elinde kalmışız. :happy:O yüzden 2. Yi uzun zaman düşünmeyiz gb geliyor. Tabi yine de nasip meselesi :D

tarafından
Valla ben baktığım için kendi uyuduğu için bana güveniyor benim kocam :D bir iki oynar hemen geri uyuyor bende diyorum ben bakıyorum kimse bakmıyor benim cocuguma
(735 puan) tarafından
Esin Rahatta olduğu için 2. Yi istiyor kim olsa ister :))  benim eşim evde oldukça bana her zmn yardimci olur Allah razı olsn kendisinden. O yüzden biliyor zor olduğunu diyorken bu büyüsün bi Allah büyüktür 2. Olmasa da olur :)) Nasip artık
tarafından
Benimkide sonra zorlanmadan birtane daha olsun dediğin gibi rahatt canim
0 oy
(629 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Allahim birdkinde sana yrdm etsn cnm
tarafından
Amin canm o en çok korkutan beni :( birde anlamadığım daha çok şey bu gebelik zehirlenmesi dan 1 ay kaşıntı çektim bütün vücudum sivilce gibi attı kanlar akıyordu kasimaktan artık
(629 puan) tarafından
Ya anldm canim rabbim yardim eder sana korkma
0 oy
(247 puan) tarafından

Sprail mağduruyum  kızım 9 aylık ben  24 haftalık hamileyim istemesine bile gerek kalmadan oldu :) 

tarafından
Hadi ya ben de spiral taktırmak dusunuyordum canm
(247 puan) tarafından
Canim benim ki kaymış oyuzden hamile kaldım
0 oy
tarafından
Kizim 13 aylik ikinciyi düşünmüyoruz bize tek çocuk yeterli
tarafından
Bana kalsa banada yeterli canm
0 oy
(2,528 puan) tarafından
Tamam sen doğur çok seviyorsan eğer de 
tarafından
Oo diyorum sıra sende diyorum ben bir tane getirdim :D
0 oy
(2,831 puan) tarafından
Kızım 18 aylık istiyor valla :D 
tarafından
Hadi ya valla evi duman ederler ahaha
(2,831 puan) tarafından
Ay hiç sorma
0 oy
(45,024 puan) tarafından
Kocam bana bıraktı sen ne zaman kendini hazır hissedersen dedi ilk çocuğundan 4 yıl sonra istedim bende
tarafından
Bende diyorum kim sık sık doğuruyor biraz yaş arası olsun ben rahatsizlaniyorum diyorum özele götürecek diyor preeklamsi olduğu için özele götürse öne olcak ben perişan oluyorum
(45,024 puan) tarafından
Aman boşver onlar cekmiyo hiç bı acıyı sende gizli önlem al valla
0 oy
(8,318 puan) tarafından
Valla hamile kaldığım andan itibaren ikinciyi de hemen peşine isteriz diyip duruyordu . Kızım bir doğdu pir doğdu iki yaşına girecek ikimizde de bir çaba yok çünkü fena bir şey dk yerjnde durmuyor bazen eşim duygusala bağlıyor tam o sıra bizimki bir hareketi ile yok yok diyor biraz daha büyüsün zamanı var diyor (≧▽≦)
tarafından
Benimki yuruse talan etse heryeri benimkide der belki :D daha yurumuyor
0 oy
(410 puan) tarafından

Benim ilk gebelik te doğum da çok normal iyi geçti ama psikolojikmen beni çok etkiledi yine de.eşime söyleyince normal sonuçta ilk defa hamilelik ve doğum süreci yaşadın. İkinci çocuk kısmı ise eşim 2 yıl ara verelim dedi ben istemiyorum deyince tamam kendini ne zamn hazır hissedersen dedi böylelikle konu kapanmış oldu.:D

Ama siz de haklısınız.erkekler sadece sancı kısmını anlasalar daha böyle konuşmazlar=》

0 oy
tarafından

İstemedi kendiliğinden oldu:woot: 

Süprayyyyzzzzz oldu ikimize de :D

0 oy
(3,163 puan) tarafından

Bn istiyorum eşim istemiyor sen ćok zorlanırsin diyor bir sene sonra belki diyor:D

tarafından
Hadi ya benimki isteme se 10 sene dogurmam
tarafından
Birde diyorki bana belki ilerleyen yıllarda olmaz benim çocuğum beni böyle kandırmaya calisiyo
0 oy
(3,000 puan) tarafından
Gebeyken bebeğin cinsiyeti kız deyince eşim ikinciyi istemeye başladı :D 
tarafından
Hadi ya :d
0 oy
(973 puan) tarafından

Bu aralar aklina biri sokmuş söylüyor kendi kendine ama umursamıyorum :D

tarafından
Benim kaynanam bebek 4 aylık başladı hamilemi diye sorup duruyordu yaşlı kendiside 16 kez hamilelik geçirmiş 11 sağ birde 80yaşında doğu tarafı
0 oy
(11,332 puan) tarafından
Kızım 9 aylıkken olmuş haberim yok :)
tarafından
Nasıl bakiyosun cnm Allah yardımcın olsun :)
(11,332 puan) tarafından
Hahahah bi şekilde bakıyorum cnm bnm napayım Rabbim yokluklarini göstermesin

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 652 göst.
13 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde Ahdevefaa (173 puan) tarafından soruldu
+1 oy
75 cevap 1,433 göst.
21 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Humaninannesi (1,118 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 638 göst.
0 oy
47 cevap 2,677 göst.
2 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,395 soru

24,168,595 cevap

335,737 kullanıcı