0 oy
373 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Bir yerdeyim neresi olduğunu bilmiyorum bir depo gibi öyle düşünün. Çok korkuyordum ama yanımda birisi vardı onuda tanımıyorum. Sonra şey dedi yanımdaki bak yukarıda şeytan oturuyor. Kafamı kaldırdım baya yukarıda duvara çakılmış bir demirin üstünde bir kadın oturuyor. Ama üstü başı berbat kafasını önüne eğmiş yüzü görünmüyor. Sonra kendi köyümdeyim kapımızın önünde düğün oluyor ama benim üstümdeki elbise çok kötü leke oluyor kuzenime diyorum çabuk gidelim üstümü değiştircem arabanın sadece iskeleti kalmış kuzenim getiriyor arabayı ne cami var ne etrafı sadece vites debriyaj koltuklar birde alt kısmı var arabanın. İlk başta ben sürmeye yelteniyorum ama vitesin parçaları yokmuş kuzenim bir poşet getiriyor vitesin bütün parçaları içinde alıp takıyor ve kendisi sürüyor arabayı. Bir anda başka bir yerdeyiz üstüm çok güzel turuncu bir mont var gözümde gözlük kafamda şapka bir Cafe gibi poz veriyorum ve bir adam benim fotoğrafımı çekiyor. Bu kadardı ama genel anlamda rüyam korkunçtu çünkü hava çok bulanıktı 

7 Cevaplar

0 oy
(71 puan) tarafından
Gece yatmadan önce etkilendiginiz bı film izlediyseniz ondan görmüş olabilirsiniz
tarafından
Yok kuzum izlemedim film o şeytan dediğim gelip bana ben iblisim dedi
(71 puan) tarafından
Bilemiyorum ki Allah hayra çıkarsın canım.
-Reklam-
0 oy
tarafından
Rüyalarla amel edilmez canım çünkü insan nefsi kolay aldanır rahmani mı yoksa şeytani rüyamı bilinmez o yüzden bu kadar çok kafana takma allah hayra çıkarsın de unut 
tarafından
O ne oluyor canım rahmani
tarafından
Rahmani rüya yani Allah cc tarafından kuluna malum edilen rüyalar canım öyle rüyaları görmek biraz zor o yüzden çok takılma gördüklerine anlatmadan da duramam dersen çeşmeyi ac akan suya anlat rahatla ")
tarafından
Peki bir şey sorcam daha Öncelerde bir tanıdığımı gördüm rüyamda 20 senedir çocuğu olmuyordu rüyamda erkek çocuğu olmuştu bir kaç kişiye anlattım rüyami ve kadın cidden hamile kalmış ama bilememiş kalbi durmuş anne karnında 4 aylık erkek çocuğu kürtaj oldu kadın. Buna benzer çok rüyalar görüyorum eşimi kavga ederken görüp kaynanama anlattım 1 gün sonrası çok büyük kavga çıktı hatta kaynanam bile korkuyorum senin rüyalarından diyordu. Sonra o kavga ettiği kişiyle barisirken gördüm onuda kaynanama anlattım 1 hafta sonra barıştilar o kişiyle eşim. Daha böyle bir sürü rüya çoğu hep çıkıyor kimisi 1 gün kimisi 1 ay kimisi 1 hafta ama çıkıyor benim rüyalarımin çıktığını eşimin ailesi hep biliyor neden çıkıyor
tarafından
Benimde gördüğüm bazı rüyalar çıkar canım görmeyi çok içten diledigim şeyleri görürüm bazen allahin hikmetinden sual olunmaz kime ne yı malum edeceğini o bilir ")
0 oy
tarafından
Kuzum seni gezdirmisler bol bol oku
(1 puan) tarafından
Gezdirimce noluyor
tarafından
Ne oluyor o tövbe tövbe korkutma beni
tarafından
Korkutmuslar kız işte :)
tarafından
Her insanın başına gelir kabus gbi oku geceleri bol bol
0 oy
(14,412 puan) tarafından
Okumadim canım kotu ruyalarınizi anlatmayin demis efendimiz

O yuzden okumadim hayirlara çikar inş rüyalara inanırım ne zaman tuhaf şeyler görsem çıkar
tarafından
Ben korktum ya iblis gelip ben şeytanım dedi
0 oy
(1 puan) tarafından
Allah allah cidden korku filmi gibi
tarafından
Evet hiç filmde izlemedim neden oldu ki çok korktum ya ağzımın içinde uçuk var
0 oy
tarafından
Kuzum kotu ruya anlatilmaz oyle derler dinimizde. O yuzden bakmadim ben de. Hayirlara cikarsin rabbim de sen de. 
tarafından
Amin canım benim korktum gece gece ya
0 oy
(4,715 puan) tarafından
Rüya üç şekildir. Bir rahmani, iki şeytani üç nefsani (psikolojik). İblis, şeytan vs diyorsun. Seni korkutmuş olabilirler. Kötü rüyalarını anlatma bence. Kötü rüya görünce sol tarafına üç kere tükür ve şeytandan Allah'a sığın. 
tarafından
Kuzum o depoda gördüğüm iblis yanıma gelip ben şeytanım diyordu
(4,715 puan) tarafından
Çok takma canım kafana, bol bol Ayet el Kürsi Felak ve Nas oku.

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 93 göst.
24 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde Suskungirl44 (58 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 729 göst.
17 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Meriyadairem& (1,447 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 116 göst.
18 Haziran 2023 Diğer kategorisinde yenibiben00 (188 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 267 göst.
29 Mart 2021 Diğer kategorisinde Nane.Limon (11,296 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,926 soru

24,131,791 cevap