+2 oy
348 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Hanımlar küçük bebekli ve küçük çocuklu olanlar namazlarınızı nasıl kılıyorsunuz vakit namazlarının sadece farzını kılmak doğru olur mu? Bilen varsa buyurun sohbet edelim biraz 

8 Cevaplar

0 oy
(280 puan) tarafından
On aylik oglusumla hep kildim bi kez,olsun birakmadim
tarafından
Maşallah canım rabbim kabul etsin inşallah ❤
-Reklam-
0 oy
(1,390 puan) tarafından

Hocalarimiz biza namaz kilarken basini koparmayin

Sunnet namazin başıdır onu terketmeyin derlerdi ama tabi bende de var bebek küçük cocuk elimden geldiginde sunnetleriyle kilmak istiyorum her zman mumkun olmuyo ama:ermm:

tarafından
Ne yazık ki öyle ya =/ hiç durmuyorlar şeytan dürtüyor resmen namaza durunca hi  yapmadıkları muzurluklar akıllarına düşüyor huşu ile kılamıyor insan ya allah affetsin
0 oy
(45,024 puan) tarafından
Utanarak soylicem ama oğlumdan önce kiliyodum onun doğumundan beri bı saldım bıraktım çokta uzuluyom ama niyetlenip bı turlu tekrar basliyamiyorum:(( 
tarafından
Inslalah yine nasip olur canım hemen şimdi öğlen namazıyla tekrar başla ")
(45,024 puan) tarafından
Adet oldum bugün:D
tarafından
Anaa bitince o zaman nasipse ")
(45,024 puan) tarafından
İnşallah banada dua et su nefsimi yenip tekrar baslim
tarafından
Inşallah canım benim ederim tabi ")
0 oy
(5,750 puan) tarafından
Hayir saglam oldugun surece kazaya birakamazsin canim bakacak kimsen yokmu benimkide 17 aylik ben kapiyi kapatip kılıyorum
tarafından
Bakacak kimsem yok canım 6yas 2.5 yaş ve 5.5 aylık 3 çocuğum var hepsini bir odaya kitlemem lazım ") bir araya koyarsam işte o benim sonum olur ")
(5,750 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun
tarafından
Amin canım allah razı olsun ")
0 oy
(1,218 puan) tarafından
Bırakıyorum iki dakka kılıyorum durmuyosa eşim bakiyo kılıyorum 
tarafından
Allah kabul etsin inşallah canım
0 oy
tarafından
Onlarda benimle birlikte kılıyor 3 tane seccade seriyorum ben kılarken yanımda oluyorlar 
tarafından
Ya maşallah kuzulara benimde üç tane ikisinin akli yetiyor onlarda genelde hemen seccade serer durular namaza ama çoğu zaman da muzurluk yapma derinler ")
tarafından
Bazen oluyor öyle izin vermediğim bişeyi ben namaz kılarken yapıyorlar nasılsa annem namazı bozamaz diye :))))
tarafından
Hahahaha aynen öyle "))
0 oy
(1,218 puan) tarafından
Yanlarında kıl canım bir yandan da görürsn en azından naptiklarini sünneti bırakma taraftarı değilim zaten sünnetleri yapamıyoruz hakkıyla bari namazın sünnetini kilayim diye düşünüyorum şu da var sadece ikindi ve yatsı in sünnetini kilmayablrsn o da nadiren Peygamber Efendimiz kılmadigi için diğerleri zaten nerdeyse farz kadar önemli diğer namazların sünnetleri 
tarafından
Anladım canım teşekkür ederim yorumun için ")
0 oy
tarafından

Ben de bunu düşünüyorum hep, öyle niyetim var ki ama oğlanla zor. Bir de bebek bakıyorum yani iki bebe de ben de var, çok istiyorum ama nasıl olcak bilmiyom yaaa

tarafından
Allahım bir hale yola koyar inşallah birde diyanete danışacağım istersen sende internet sitesinden sor kendin için canım

İlgili sorular

+1 oy
12 cevap 335 göst.
25 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde Emine314 (227 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 568 göst.
15 Eylül 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
17 cevap 316 göst.
2 Eylül 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde ozlem4141 (775 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 110 göst.

Kategoriler

1,474,801 soru

24,145,046 cevap

334,634 kullanıcı

...