0 oy
396 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (385 puan) tarafından
Iki isim arasında kaldım miray çok hoşuma gidiyo ama kuranda geçmiyo ravza geciyo

22 Cevaplar

+2 oy
(2,924 puan) tarafından
Miray.            
(2,924 puan) tarafından
Ama Kuran'da geçen güzel isimlerde var cnm
-Reklam-
+1 oy
(654 puan) tarafından
Bir ay sonra kısmetse benimde kızım olacak ben ravzanur koyucam adını hem anlamı çok güzel hemde kulağa çok hoş geliyor bence Ravza 
tarafından
Benim kızımın adi da ravza nur ")
+1 oy
tarafından
Tabiki de ravza ") çünkü kizim in adı 
+1 oy
(1,584 puan) tarafından
Ravza güzel canım 
+1 oy
tarafından
Ravza koy bence 
+1 oy
(1,218 puan) tarafından
Ravza tabiki de 
+1 oy
tarafından
Ravza güzel canim yanına Işılay ismini yakıştırıyorum Ravza Işılay bak güzel oluyr mu
0 oy
(8,579 puan) tarafından
Ranza diye dalga geçerler. 

Miray koy ;)
tarafından
Alakası yok . Kuzenimin adı ravza kimse bozmuyor bile . Lakap takmiyorlsr . Ranza da diyen olmamış bugüne kadar . Ravza Kuran'da ravzai mutahhara diye geçiyor anlami da peygamber efendimizin gömülü olduğu yere demişler cennet bahçesi
(434 puan) tarafından
Ayn evwt benim kardeşime ranza diyolar dı jdndnd
tarafından
Ranza oyutan ben senin yorumuna güldüm
(2,548 puan) tarafından
Kızlar dalga geçecek olan isim ne olursa olsun bi kulp bulup yine dalga geçiyorlar bunun için ismin ne olduğu farketmiyor sadece dalga geçmek için bahane arıyorlar :(
tarafından
Bence bahane aramiyolar kuzum .Mesela ismim serife .Sehriye dediler , şerife yardimcisi dak dediler o zamanlar serif yardimcicsi dak vardi cizgi film.Benim ismim de garip geliyodu .Sinifta herkesin ismi moderndi.Bi serife bi de fikriye vardi ikimizin ismi kotuydu sadece bizimle dalga gectiler .Sinifimda gulsah , gizem ,buse vs vardi onlarla hic dalga gecilmedi cunku isimleri guzeldi☺️
İsim koyarken dusunmek lazim bayagi bi .Çaga uygun olmali .Asiri modern koycaz diye de sacmalamiycsk asiri eski de koymycak anne baba.
Anne babanin isim hakki var ama cocukla dalga gecilecek , onu mutsuz edecek ve anlami kotu isimler koymalari cok yanlis .

.cunku cocukta travma yaratiyor ve cok uzuluyor.
tarafından
Şerife iki gözümün çiçeği ben ilk okulda da vardı şerife. Şerefeeeee diye seslendirdim :( hep aklıma içki içerken söylenen şerefe gelirdi çocuk aklı işte:Dd
(2,548 puan) tarafından
Evet ama ben çok güzel isim olanlarla da dalga geçildiğini gördüm veya isim değilse soyadıyla yine dalga geçebiliyorlar kuzum. ilk ve orta okul döneminde çocuklar biraz acımasız olabiliyor bazen
tarafından
Ajajajajajjaa :D ayyy onu da diyolardi beeee ne cektim bu isimden ben
tarafından
Benim adım gamze soyadım Avşar dı. Avşar kızı Hülya Avşar senin neyin oluyor diye sorarlardi ^‿^
tarafından
Tek lakabim oydu :)
tarafından
Ayyy Gamzemmm ☺️ lakabi bile havali ❤️
tarafından
Hahaha sağol canm. O zamanlar sinir olurdum bı bilsen ☺️❤️
0 oy
tarafından
Miray bence           
0 oy
tarafından

Miray kesinlikle 

<3

0 oy
(1,207 puan) tarafından
Miray bence Ravza hiç duymadım 
0 oy
tarafından
Kuzenimin adi erva miray cok begeniyorum ismini
0 oy
(5,305 puan) tarafından
Miray kulağa hoşgeliyor yine sen bilirsin tabi.
0 oy
(22,057 puan) tarafından
Miray bence canim 
0 oy
(2,548 puan) tarafından
Kızım olursa Ravza koymak istiyorum bende 
0 oy
(14,412 puan) tarafından
Eeee şimdi napacaksin canim oylar orantıli 

Ravza diyorum 

Adıyla yasasın
0 oy
(11,499 puan) tarafından
Miray bence canım
0 oy
tarafından
Bence Miray cnm
0 oy
tarafından

Ravza çok güzel isim, kuzenimin kızının adı da Ravza

0 oy
(545 puan) tarafından
Miray daha hoş. İsmin kuran da geçmesi önemli değil canım anlamı iyi olmalı her Kuran'da geçen ismin anlamı güzel olmuyor ki Kuran'da geçmiyor diye düşünerek iptal etme beğendiğin ismi 

İlgili sorular

0 oy
24 cevap 418 göst.
4 Aralık 2021 Aile & Aşk kategorisinde Serappppp (385 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,196 soru

24,165,893 cevap

335,589 kullanıcı

...