0 oy
240 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Kızlar mide balonu yada tüp mide deneyen var mı ikinci çocuktan sonra veremiyorum kilolari iyice aldım 12 kg vermiştim doğumdan sonra 10unu tekrar aldim mide balonu düşünüyorum

3 Cevaplar

0 oy
(7,616 puan) tarafından
Kac kilosun peki
(7,616 puan) tarafından
Ben öyle biliyorum bi obezite merkezine ya da diyestisyene gidebilirsin daha sağlıklı canım
tarafından
Diyetisyene gittim daha önce veriyorum ama tekrar alıyorum sürekli iradem pek yok polikistik over im var hem kilo almya zaten meyilliyim hicbi zaman 36 beden olmadim ama 40 42 bedene raziyim 70 kg bile olsam raziyim yani
(7,616 puan) tarafından
Irade olmazsa zayiflanmaz
tarafından
Valla yok aylarca diyet yapamıyorum 5 ay 7 ay 1 yil yaptığım oldu birakinca aynı. Aslinda diyeti yasam tarzi halina getirebilsem hersey yoluna girecek dengelemeyi becersem. Ama yok ben herseyden yiyorum. Bide emziriyorum acikma hizim artti sanki sürekli ac hissediyorum kendimi
(7,616 puan) tarafından
Bende öyleyim zayiflayim yemeye devam edeyim olmuyor zaten
-Reklam-
0 oy
(513 puan) tarafından
size yapmazlar diye düşünüyorum arkadaşım midesini aldırdı 170 boy 130 kilo idi doktor amaliyata kadar sakin verme ama alabilirsin kilo demişti çünkü oda sinirdaydi 
tarafından
Ben isteyen herkese yapıyorlar saniyordum canm bi dr a gideyim o zaman
0 oy
(2,694 puan) tarafından

Şöyleki ben 1.43 boyunda olduğum için yaptılar ameliyatı vücut kitle indeksi yükseliyor çünkü kilom 102 di eğer boyum 1.60 küsur olsaydı ameliyat olamazdım vücut kitle indeksi 40 ve üzeri olmalı 100 kilonun üzeri olman lazım ameliyat olunca ücretsiz oldum Ümraniye eğitim araştırma hastanesinde laparaskopik yöntemle ediyolar seni yani 6 delik deliyolar karnından miğdeyr giriyorlar 100 de kaçını aldılar bilmiyorum bana bişey demedi doktor muz şeklinde kesiyorlar içerden dikişlerin oluyo sıvı besleniyosun 15 gün sadece kemik suyu tavuk suyu onuda temiz örtüden geçiriyon pürüzsüz olcak şekilde günde 1 litre su diyo da ne mümkün çok zor oluyo onlar sana bi sıvı mama veriyolar onuda içeceksin ADIDA resource iğrenç di tadı 1 yılda 48 kilo gitti biraz sarkıklarım oluşdu tabi ancak yapacak bir şey yok ameliyat olacakdım 360 ameliyatı diyolar ama çok zor olduğu için olamadım kaldı öyle nasip kısmet he bu arada genel cerrah dan randevu alacaksın ilk önce ona gideceksin 

tarafından
Keşke olmasaydım dedin mi peki hiç iki çocuğum var biri 4 yaşında biri 4 aylık bakacak da kimsem yok zorlanır mıyım
(2,694 puan) tarafından
Yok yaa öyle ağır bir ameliyat değil ki sadece 1 gün kalıyon hastanede hepsi bu 2 gün sonra taburcusun ancak dediğim gibi seni ameliyat etmezler kilon az yinede emin olmak adına git genel cerraha

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 69 göst.
25 Nisan 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Emneerydmn (239 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 88 göst.
9 Aralık 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde mryy44 (22 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 130 göst.
18 Ağustos 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Herseyguzelolacak (98 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 571 göst.

Kategoriler

1,468,548 soru

24,060,129 cevap

330,116 kullanıcı

...