0 oy
255 göst.
Diğer kategorisinde (137 puan) tarafından
Özel hastane de söylenen cinsiyette yanılma yaşayan var mı ?

9 Cevaplar

0 oy
(7,617 puan) tarafından
Evet var kuzenim erkek demişlerdi kiz olacağını öğrendi bi kaç hafta sonra 
(137 puan) tarafından
Arkadaşıma da önce kız sonra erkek dediler hemde 16ncı hafta da tereddüt yaşıyorum bende ya :/
(7,617 puan) tarafından
Detaylı ultrasonu beklemek lazim
-Reklam-
0 oy
(1,603 puan) tarafından
İki çocuğum da da hiç yaşamadım özele de gidiyordum hep doktor la alakalı bence 
(137 puan) tarafından
Gittiğim doktor arkadaşmda yanıldı 16 da kız deyip 20 erkek denildi ve özel aynı doktor olunca olablr mi diyorum birde özel ama detaylı da bakmıyor hani
(1,603 puan) tarafından
Benim kızım da sadece kendini göstermiyordu 7 .ayimda öğrendim özele de gidiyordum yani oğlum hemn gösterdi kaliteli usg ve doktora bağlı bence
0 oy
(11,567 puan) tarafından

Ayni özel hastanede 2 farklı doktor biri %100 kız diğeri%100 erkek demişti bana 16 haftalikken kafalar karışık tabi detaylı da öğrenmiştik cinsiyeti. Bizimki bacaklarını kapalı tutuyodu hep. Ama 2. De direk erkek seks devletteki doktor ben bile gördüm açmış bacaklar salmış ne varsa:Dbebegjn pozisyonu ile alakalı yanılma oluyo

(137 puan) tarafından
Canım bnm gittim doktor yanılma yaptı arkadaşmda ama sorun :) orda değil özel olmasına rağmen ultrason en fazla 1 yada 2 dk sürmesi içim rahat değil bnm de
0 oy
(10,036 puan) tarafından
ben yasamadım ılk orası dedı erkek dıye sonra devlet erkek dedı 
(137 puan) tarafından
Bende bu hafta farklı doktora gitcm inşallah özel olmasına rağmen sevmedm memnun değilim :) Allah bağışlasın inşallah
0 oy
tarafından
Bana ilk kız dediler 12 haftalıkken sonra 16 da kesin erkek dendi canim
(137 puan) tarafından
Arkdsma da 16 da kız sonra erkek denldi bi tereddt ettm bnde ya
0 oy
tarafından
12 haftalıkken kıza benziyo ama tahmin bu kimseye söyleme heveslenme dedi 16 da iyiki söylememişsin kimseye erkek dedi :) 19 da devlete geçtim doktor erkek bebek dedi doktorun tecrübesiyle alakalı bence :) 
(137 puan) tarafından
Ya canım ultrasona giriyoz en fazla 1 dk yada 2 detaylı bilgi vermio ee bide arkdsşmda da yanıldı olabilr mi diyorum yani
tarafından
O nasıl özel canım ben özele gittiğim zaman en az 15 dk bebeği gösteriyordu en az o da bence özele devam edeceksen doktor değiştir :) benim şansıma şehir hastanesine gidiyorum 2 dir doktorum çok iyice bakıyor ama uzun süre göstermiyor şura kalbi şura, eli kolu gibi gösterip hemen kaldırıyo çünkü çok hasta oluyor devlette normal ama özelde normal değil dediğin
0 oy
(13,307 puan) tarafından
Her doktor yanılabilir özel olmasıyla alakası yok cihazıyla alakalı 
0 oy
(5,941 puan) tarafından
16 haftalıkken kız dedi  kızım  oldu  ama bunun  özel veya  devletle  bir alakası  yok  20  23 haftadan önce bakılan  cinsiyette  yanılma  payı  olur 
0 oy
tarafından
12 haftalıkken erkek demişti erkek oldu.

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 195 göst.
0 oy
1 cevap 169 göst.
0 oy
0 cevap 79 göst.
0 oy
6 cevap 228 göst.
18 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Miraysu (2,938 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,406 soru