+1 oy
601 göst.
Diğer kategorisinde (1,083 puan) tarafından
Yengesi var devamlı ona gidiyor. Eltime. Benim istemiyor ittiriyor annem gel diyorum git diyor kadere gidicem  diyor. Ben napicagimi şaşırdım kimin kizisin diyorum kaderin diyor resmen yanından ayrılmıyor onu seviyor beni sevmiyor ben anlamıyorum ya. Ne isterse yapıyorum oyun oynuyorum bagirmiyorum bir tane bile vurmadım nice anneler görüyorum neler yapıyor. Ben bırini bile yapmadım. Niye böyle bu çocuk aranızda çocuğu böyle olan var mi

17 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kızını yengesi mi emzirdi büyüttü ://
tarafından
Rüşfet. Varsa ona gider tabı ahaha çocuklar bazen satıcı olabiliyor yiğenlerimde öyle
(1,083 puan) tarafından
Evet devamlı çikolata falan aliyorlsr
tarafından
Bu durumdan rahatsz oluyorsan yengesinin aldığı şeyleri sen almşsn gbı ver canım
(1,083 puan) tarafından
Hergun bizdeler ben kaynanamla yaşıyorum ya onlarda geliyo
tarafından
Anladım canım
-Reklam-
0 oy
(713 puan) tarafından
Coxukkarin böyle d9nemi oluyo kuzum üzülme bir ara da oglum kaynanamdan bana gelmiyordu sonra duzeldi 
(1,083 puan) tarafından
2 yaşında düzelir miki
(713 puan) tarafından
Benimkide 3 yaşındaydı kuzum bu sene yaşadım daha düzelir dönemleri  oliyo bazen bide sen naorsan yap annesin illaki düzelir
(1,083 puan) tarafından
İnsAllah duzelir
0 oy
tarafından
Kaç yaşında ? 
(1,083 puan) tarafından
2 yasinda
tarafından
Neden sürekli o kişilerin yanında ????
(1,083 puan) tarafından
Ben kayinvalidemle yaşıyorum onlarda gergin burda
tarafından
Genede rahatsız edici bir durum bu bende olsam Üzülürdüm biraz daha mesafe koy çocuğunla onların arasında
(1,083 puan) tarafından
Her gün burdalar nasıl mesafe koyayim
0 oy
tarafından
Canım bazı büyükler çocukları istemeden de olsa çekiyor bende öyleyim ilgilenmesem çocukla bile yanıma geliyorlar yeğenlerim öyleydi kimi seviyorsun derlerdi hep benim adımı söylüyorlardı 
(1,083 puan) tarafından
Ama çok zoruma gidiyo kendimi kötü anne gibi hissediyorum
tarafından
Geçer canım sıkma canını eltime de söyle sürekli isteklerini yapmasın sen baş edemezsin şımartmasınlar
(1,083 puan) tarafından
Dinliyorlar mi sanki
tarafından
Zorla dinlettireceksin canım çocuk senin çocuğun senden başka kimse laf edemez
0 oy
(2,101 puan) tarafından
Yigenimde bana yapardı ilgilendiği içindir canım m geçer merak etme 
(1,083 puan) tarafından
Geçer mi bilmiyorum
(2,101 puan) tarafından
Geçer canım
0 oy
tarafından
Bende öyleyim asla yabancıya gitmez dedikleri çocuklar benim yanıma geliyor hatta eşimin arkadaşının oğlu var 2 3 yaş arası kimsenin arkasından ağlamaz ben onlara gidince çocuk ağlıyor muş saatlerce hemde 
(1,083 puan) tarafından
Çok zoruma gidiyor ama
0 oy
tarafından

Kızım işini kimde hallediyor sa annesi babası o oluyor :)) çok normal öyle alınma lütfen elbette seni annesi olarak görüyor bak şimdi kaynanamın yaninda kzıım daha çok kaynanama gider çünkü her istediğini yapıyor biz kızınca gidip ona sarılıyor oda bize kızıyor o yüzden hemen imdadını onlara atıyor abur cubur alır lar ben almam izin vermem çok o yüzden ola bilir ama ben onunla tekken asla yapmaz 

(1,083 puan) tarafından
Ağlayıp duruyorum ya
tarafından
Kız ağlama benim yerimde olsaydın napardın kim bilir bi ara babaannesine annesi gibi davranıyor du ona anne bile diyordu ama bn okadar alınmadım çünkü işime geliyor du altına kadar kaynanam açardı :D onu yedirir di akşama kadar
(1,083 puan) tarafından
İçim kan ağlıyor resmen ya
0 oy
(1,208 puan) tarafından
Hiç takılma bak sana bisey diyim kızım 5 yaşında ben kapalıyım benim ablam açık kızım bildiğin ablama bayiliyo  o bakimlidir  bayağı bi saçı başı boya oje sürer mesela cildine sürdüğü makyaj vs ilgi cekiyo . Giyim tarzıyla Bile kızımın ilgisini çekiyor bi kere dedim ben kimin annesi dedi benim biz hep deriz çocuklarımıza teyze anne yarısıdır diye normal zaman da . Dedi anne teyzemde benim annem sayılır dimi .. cok üzüldüm halbuki çocuğa böyle öğreten benim teyze anne yarısıdır vs diye ama o an işte oturup ağladım bile sonradan düşündüm anlattım kızım ben kapalıyım ben teyzen gibi tayt gidemem o kadar makyaj  yapamam tane tane anlattım kurban olsun annesi o da anladı zaten anlayışsız bi çocuk değil güzel konuşursam her zaman o şekilde karşılık alirim   . Bunu niye yazdım sizin yenge de biraz ona karşı daha ilgili sana göre daha toleranslıysa  olabiliyo böyle ama takılma hiç böyle şeylere düzelir 
(1,083 puan) tarafından
Evet be kapaliyim o açık ve inadına ben kizdikca yengesi ilgi gosteriyo. En son çocuğu Alicam sevdirmiycem o olucak
(1,208 puan) tarafından
Canım anlıyorum seni inanki diyorum ya hadi o yenge benimki kendi canım ablam hani. Cocuklar örnek alıyorlar onun sürdüğü bi allık bi kalem çocukların gözünde başka şekil aliyo heleki kix çocuğu zaten yapısı  gereği meyilli böyle kokosluklara  :) yengeye de uygun dille de hiç kavga etme kadının da yaptığı bisey yok sonuçta.  Ama sakin kimsenin heleki o yengenin yanında öyle bi anda çocuğu azarlama tersleme  gibi biseyde bulunma çünkü srn öyle yaparsan o ona daha çok gider bak bu beni daha çok seviyo diye
(1,083 puan) tarafından
Evet bı tarafları kalktı Asel ona devamlı gidiyor diye
0 oy
tarafından

Benim adım da kader benide bi çok çocuk seviyo nedense hemen ısınıyolar isimle alakalı mı diye düşünmeye başladım sen bunu anlatınca:ermm:

Yani seninki de çok üzücü bi durum yengesini sevsin ama sana böyle davranmasıda hiç normal değil gibi

(1,083 puan) tarafından
Evet normal degil
0 oy
(1,860 puan) tarafından
Eltin bebeğinle çok ilgileniyorsa oynuyorsa falan ondandır bir de hergün görüyor mu hergün görünce de alışıyorlar
(1,083 puan) tarafından
Evet kaynanamla yaşadığım için sabahtan akşama kadar burdalar
0 oy
(118 puan) tarafından

Benim bi kiz yigenim var oda oyle annesi kizim gel diyor yok GELMEM Nurgüle gidicem hep benle kiz kardrsim bu kiz sende ne buluyor diyip sinirleniyor bebekliginden beridir hep kucagimdaydi hep yanimdaydi beni bi TEYZE olarak degilde bi arkadas gibi goruyor cocuklarin hepsi oyle benim oglumda hep kardesime gidiyor bana GELMIYOR :D

0 oy
(2,624 puan) tarafından
Canım çocukların dönemleri oluyor galiba benim oğlumda geçen aylarda daha herkese çok hevesliydi özellikle kayananama ondan baan gelmek istemezdi ağlardı o gidince falan. Şimdi tam tersi gotumden ayrılmaz oldu hemen bana atılıyor falan benim de zoruma giderdi ben de post açmıştım hatta hep dediler değişecek diye gerçekten öyle oldu sabır bakalım annesi sensin bu gerçek değişmez onu düşün
0 oy
(1,315 puan) tarafından
Çok gitmesine musade etme mesafe koy uzaklasmasin çocuk  senden 
0 oy
(7,786 puan) tarafından
Kardesimde oyleydi cnm buyufukce euzeliyor canini sikma hatta tadini cikar yengesi bakarken sen git kahve ic telefon konus  otur dinlen :)  geçiyor ama merak etme
0 oy
(14,413 puan) tarafından
Hahaja kiyamam ya

Düzelir canim merak etme surekli çocugu sorgulama kendi haline birak sevsin bakalim
0 oy
(117 puan) tarafından
Benim kizda oyleydi valla duserdi kollarimi acip bana gel derdim eltime kosardi zoruma gidiyodu anne bile diyodu yani o derece takmamaya calistim daha cok ilgilendim anladigi zaman annen degil yengen o fazla gitme pis diyodum oyle oyle alisti simdi 3 yasinda yine gidiyo ama beni biliyo sukur ama eltim cok yagci kizima bana karsi sogutuyodu agladigi zaman aliyodu biseyler veriyodu oyle alistirdi kendine ama zamanla duzeliyo beni ne zamn sevicek diyodum simdi iyiyiz sukur takma yani duzelir
0 oy
(3,546 puan) tarafından
Eltin çocugu olunca durum direk değişecek canım merak etme. Hem o ilgiyi kesecek hemde kızın kıskanacak onun çocugunu. Ve cocugun sana dönecek. 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 333 göst.
13 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde Miniminnaķ (3,726 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 562 göst.
19 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Canparcam (270 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 306 göst.
4 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde Eminenida (100 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 898 göst.
27 Ocak 2024 Aile & Aşk kategorisinde Karadeniz123 (66 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,326 soru

24,181,853 cevap