0 oy
222 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Nasiil gidiyor kızlar 29 ayligiz iyi gidiyor bazen atak gecirir gibi bir halimiz oluyo. 

Uykumuz gayet güzel bazen benimle beraber oturuyor biraz zorla uyuttugum oluyo cok nadir.

Birde bu aralar telefonu vermeyeye başladım konuşmiyorüz fazla herşeyi anlıyoruz ama konuşmamız az biraz.. 

Bunun ıçinde bir doktorla görüşücez ne yapcagimizi az cok biliyoruz ama biraz daha yardim alamamiz lazim sanirim:)

3 Cevaplar

0 oy
(238 puan) tarafından
Kızımda 29 aylık bizdede iştah dışında bir sikinti yok şükür birlikte oynarız birlikte konuşuruz sohpet ederiz gündüz bir kere uyur uykusu gelince uyucam der akşamda en geç 10 30 da uyur sabah 7 7.30 da kalkar çişimizi ogreneli daha bir ay oldu 
tarafından
Ohh ne güzel kizlar biraz daha yatkın merakli oluyorlar yaa.

Ben daha ogretemedim acikcasi hicte denemedim çünkü daha  onu anlamıyor yaani nasil desem istemediğini de tam bellirtemiyor hani bana belirtemez cisini geldiğini.  Uyku istah iyi biz de şükr uykusu geldiğini anlaarim zaten yanina uzanır yada çağırırim uyuruz.
(238 puan) tarafından
Evet kızlar meraklı oluyor bizim herseyimiz erken olmuştu  şimdi oğlum olcak bakalım o nasıl olacak. Hazır değilse çiş için hiç zorlama canım dış kendiler yüzünden ben iki yaşında denedim maalesef ki basirisiz olduk kendimiz yiprandik boşu boşuna zamanı gelince kendini belli ediyorlar zaten canim
tarafından
Ayneeen oyle bende oyle düşünüyorum
-Reklam-
0 oy
tarafından
Aman bütün çocuklar yaş gün ay fark etmiyir canlari nasıl isterse kız:)
tarafından
Öyle tabi ama konuşmaması yoruyor açıkçası insani
0 oy
(200 puan) tarafından
Bebeginde bir sikinti mi var canm 
tarafından
Hayiir canım baba kelimesini söylüyor geri söylemiyor.  
 Anne falan mama meme dede ananane vs vs bu tarz konuşuyor gel falan diyo ama cumle kuramıyor.  Telefonla cok zaman geçiriyordu ondan oldu galiba
(200 puan) tarafından
Olabilir canm TV telefon cok etkiliyor. Benm oglum 26 aylık cümle kurar hatta bir cok kelimeyi söylüyor
tarafından
Yook canim bizimkinde bir tuhaflık var herşeyi anlıyor hayvanlaein sesslerinide çıkartıyo

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 165 göst.
25 Ekim 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
45 cevap 1,516 göst.
29 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde Esrat (9,232 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 219 göst.
8 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Gokturkbebeginannesi (689 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 135 göst.
5 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde ftos_kym (56 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,723 soru

24,089,576 cevap

331,687 kullanıcı

...