+1 oy
210 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde tarafından
düzenlendi

T,ekrardan kafa karışıklığı ile geldim ben hahahaha iki tane de tulum var onu çekemedim  çıtçıtlı atlet yeterli mi kızlar sizce en önemli soru bu alacaklarımı yazayım ben

Kalın battaniye

Bir kaç tulum daha

Bir kaç ikili takım daha

Tek altlık 2 3 tane

Çorap

Görselde olanlarda eksik gördüğünüz neler var bana yazın lütfen kıyafet konusunun içinden Bi türlü çıkamadım :) 

5 Cevaplar

0 oy
tarafından

En İyi Cevap
Çıtçıtlı atlet yeter mi en önemli sorunum bu :) 
(30 puan) tarafından
o renkli olanlar atletmi yoksa uzun kollu badimi  citcitli atlet al alicaksan bi yarim kollu birde sifir kollu olanlar var onlardan alabilirsin eger bu gorseldekiler badiyse bana badi gibi geldi ama yanlis gormuste olabilirim tabi birde imkanin varsa beyaz badi al en azindan 2 tane hayat kurtarici gibi gomleklerin vs altina giydirisin iclk gibi giydirirsin agiz mendilini fazla tut cunku cok lazim oluyor birde ince penye battaniye de al onlar da cok kullanisli oluyor birde durumun varsa uyku tulumu al kis geldi battaniye orrtmek cok tehlike cunku
(3,818 puan) tarafından
Bir kaç tane daha zıbın al 6 aylık al büyük olsada sorun olmaz tulum al 1 2 tabe daha 6 aylık al bunları
Hastane için değilse takım alt bir kaçtane daha al genel olarak 6 aylık al ki daha sonra rahat olsun
tarafından
Nmlbss uzun kollu badi canım onlar kışa dmel geldiği için uzun kollu aldım hep :) battaniye hastsne çıkışı içindekiyle birlikte 3 tane bir de kalın battaniye ve Müslin almak istiyorum teşekkür ederim ince detaya kadar, yazdığın için :)

Duygulu123 çıtçıtlı atletlerin sadece 3 tanesini 0. 3 ay almışım zaten canım geri kalan hep 3.6 ay yanlışlıkla almışım gözüme, küçğk gelmiş herhalde o an :) tulumlar ve ikili takımlar aklımda eksik olarak tulum ikili takım çorap birkaç zıbın kalmış yani öyle mi, :)
(30 puan) tarafından
canim yanlislikla alarak en dogru seyi yapmissin bence de bezde taktigimiz icin zibinlar rahat oluyor badiyse atlet niyetine citcitlu alabilirsjn yani direk badi  giydurmedim ben hic iicnde atlet her zaman iyi oluyor terine falan da atler badi ustune yelek oh kisi gecirirsiniz bir de icine atlet gibi alirken desenli sekilli sukullu alirsan havalr isindiginda da giydirirsun benim ablamin oglu var o hep oyle yapiyor
tarafından
Tamam canım teşekkür ederim :)
-Reklam-
0 oy
(2,225 puan) tarafından
bende bekleyeyim şurada ☺️☺️☺️

çok güzeller minnacık ..☺️
tarafından
Teşekkür ederim canım :))
0 oy
tarafından
Şapka, ağız mendili, çorap, kundak yaparım dersen ince muflin veya parzen kundak
tarafından
Ağız mendili var canım çorap alacağım şapka 2 tane, daha almayı düşünüyorum Müslin dün bimde bulamadım :) sende çıtçıtlı atlet yeter mi
tarafından
Bence yeter çokta alma hediye de gelir ona göre eksiklerini belirleyip alirsin
tarafından
Tamam canım teşekkür ederim :)
0 oy
(30 puan) tarafından
canim yeni dogan mi olucak bence kiyafet alma yani yeter zaten birden buyuyorlar 
tarafından
Evet canım yenidoğan için ya alıyorum alıyorum yetmez gibime geliyor günde 4 5 defa üst değiştirdim diyen var :(
(30 puan) tarafından
ben hic gunde 4 5 defa ust degistirmedim  3 aylik benimki  kusmalari normal giydirdikten sonra agiz mendilini boynuna sokup onune ortersen onluk gibi kusmasida bisey olmaz canim
tarafından
Yani doğru söylüyorsun canım zaten çok kirlenirse iki günde makine çalışır bende anlamadım günlük 4 5 üst değiştirenleri :)
(30 puan) tarafından
yani  ek gida yok kalkip yurume yok usterli kirlenmiyor ki :) bir de tek parca uzun kollu tulumlar var bacak jisimlari ve onleri citcitli onlarda cok kullanisli canim iki yorumda konustuk gbi oldu ama olsun
0 oy
tarafından
Tulumlar çok rahat oluyor tulum ve bir kaç zibinla bir iki takım daha alsan yeter muslin örtüler iyi oluyor kundak yapacaksan 
tarafından
Çıtçıtlı atlet 2,3 tane daha mı alayım o zaman canım
tarafından
Evet ama yenidoğan alma 3-6 veya 6-9 al bundan sonra alacağın tüm kıyafetleri cnm benim en büyük pismanligim o olmuştu çok hızlı büyüyor atletlwr vs kısa olunca rahat edemiyo bezle
tarafından
Ben zaten 3 tane çıtçıtlı atlet harici diğer çıtçıtlılaro hep 3.6 almışım yanlışlıkla :))

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 84 göst.
0 oy
6 cevap 229 göst.
8 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 276 göst.
18 Şubat 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde tugcelna1 (7 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,031 soru

24,177,448 cevap

336,177 kullanıcı

...