0 oy
627 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
düzenlendi
Silindiiiiiiiiiiii 

16 Cevaplar

+2 oy
tarafından
Eğer annesine ve bacısına seni ezdiriyorsa vurdukları halde ses çıkarmıyorsa boşver önce sen boşanma davası aç bak bakim nasıl kuzuya dönüyor ayıp be bacı evlenir gider anneside her insan gibi bir gün vefat edecek ona bakacak yanında kalacak sensin valla eşime hep diyorum ana bacı hatta çocuklarımız bile birgün bizden gidecek sen bana ben sana kalacağız diyorum 
(960 puan) tarafından
Aynısını derim anne baba kardeş sevgisi apayrı bir sevgi ama eşin yeri çok ama çok farklı kapıyı kapatınca ne anne ne baba ne baskası eşinle huzurun o yüzden ailelerden kaynaklı olan sebeplerden eşle ara bozulmaz, bunun bilincinde olan erkek kadında yapmaz zaten ama bu paylaşım da ki arkadasın eşi bunun farkına cok uzun zaman sonra varıcak ve çok pişman olucak babamın bir zamanlar yaptıgı gibi.
tarafından
Olgunlaşmamış erkek tipi canım  bunun gibileri evlendiriyorlar arada olan kadınlara ve çocuklara oluyor
tarafından
Öyle gerçekten yarın birgün daha çok ezerler ellerindekinin kıymetini gidince anlıyorlar karın senin ya 2 tane evlat vermiş sana sen ne hakla annenin bacının yaptığına göz yumarsın hayırdır anne hayırdır bacım ben siz ezim diye mı evlendim dese ne bacısı ne anası birdaha ses edemezler ama eşi anasını tutmuş resmen zaten oğlum benden yana der ezer ezer durur
(960 puan) tarafından
Bizim bir aile dostumuz ailesinden dolayı boşandı ilk başta çok üzülmüştü erkekti kendi ailesi yüzündendi ama suçlu ve haksız olan eşiydi aile yüzümdem bozuldugu için psikolog tedavisine başlamıstı sonra öğrendi ki kadının ilişkisi varmıs ailesi bahaneymiş ama ona rağmen çok üzülmüştü. Birgün görümcem bana şimdi benim değerimi bilmiyor ama senle bosanınca anlar değerimi dedi eşim için annesi de yanımızdaydı ama farketmemiş sonra annesine söyledim bu lafın amacı ne sen kaç yasındasın bu saatten sonra mı ilgileneceksin bosansak, ablasının evliliği iyi çocugu var biz bosansak ablası mı bakıcak dedim annesinin canı sıkıldı ben duymadım duysam söylerdim ablana en son isteyeceğim sey yuvanızın bozulması vs vs. Eşime dediğim de de eşimin canı sıkıldı dengesiz bu insan ne laf ettiğini bilmiyor diye.
tarafından
Cok takılma canım kıskanmış seni kardeşinden demekki
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kalıbına yazık onun 

Çocuklar sende kalır 
0 oy
(1,242 puan) tarafından
Konu ne bilmiyoruz ki cnm durup dururken mi vurdular yani ailen arkanda destekcin mi 
(113 puan) tarafından
Konu ne olursa olsun kayinvaliden ve gorumcenin sana vurmasini gerçekten ister miydin? Bak alyitni cizerek soyluyorum konu ne olursa olsun. Hem de esinin yaninda ve esinin sesi cikmayacak!
(1,242 puan) tarafından
Benim için konu ne olursa olsun kısmı alakasiz çünkü ben ne yaşanmış ne olmuş bilmeden o ailenin günahına girmem boleeee burdan da laf söylemek doğru gelmez birde sole var benim için soruyorsan ben böle bir durum asla yaşamadım yasasaydim da tavrım o dakika polisi aramak olurdu .
(113 puan) tarafından
O zaman empati kur biraz her ne olursa olsun kimse kimseye vurma hakkina sahip degil. Belki karsilikli bi saygisizlik yasanmis olabilir ama gecip kimsenin kimseye vurma hakki yok. Bu kadin oraya emanet sonucta Allah tarafindan anne babasi tarafından.  Kocasinin da ailesinin de buna gore davranmasi gerekir
(1,242 puan) tarafından
Sence empati kurmadım mi konu ne diye sormadım mı ailen arkanda destekcinmi demedim mi bu enpatisiz bir yazımı bir olayın nedenini sormak sana yargimi geliyor acaba altında nedenler aradığınız soruları bana yöneltmek yerine kadının neler yaşadığını bilmek iyi bir yol izlemesini söylemek doğru olmaz mı yaşanan olaya eli kirilsin nasıl vurur mudeseydim yani bir olayın oluş ve gelişme şeklini sormak kişiyi rahatlamak tır. Yargılamak yada altinda sebepler aramadan sorulan soruydu
0 oy
tarafından
Neden kaynanamnla.kavga ettin ki o kadar büyük sorun olan neydi 
0 oy
tarafından
Aşağı inmiyor nedir aynı çocuk gibi, ay kalıbından utansa biraz, sende kalır kuzum hiç korkma, artık yargıtay anasına çok giden evinden çok anasında geçiren tarafı haksız kabul ediyor böyle bir karar çıktı bunuda kullanabilirsin
0 oy
tarafından

Yazıklar olsun eşlerine sahip çıkmayaksa neden evleniyorlar ya 

Mahkeme sana verir canım 
0 oy
(2,310 puan) tarafından
Sende bi tane görümcene patlatsaydin tokatı o nasıl koca öle anası vuruyo kardeşi vuruyo ses etmiyo 
0 oy
tarafından
Sana yaşattıklarinin daha beterini o görümcen denen ** yaşasın anneside ona yansın dursun. Kusura bakma kocanda ** soyu ne olacak 
0 oy
tarafından
Sen nie vurmadn canm , çocuklar sende kalır yazıklar olsn kocanada 
0 oy
(30,116 puan) tarafından

Allah yardımcın olsun

0 oy
tarafından
Analarinin eteginden cikamamis birey olamamis erkekler evlenmesin lutfen yaaa!!!!
0 oy
(15,656 puan) tarafından
Nasil bir koca sana vuruyorlar sesi çıkmıyor 

Yazık ona 
(11 puan) tarafından
Canım bende çekişmeli bosanma içindeyim şimdi biraz bekle bende eşimin ablası yüzünden boşanıyorum hata yapma hemen boşa demekle olmuyor lohusasin zaten hassas dönemdesin biraz kendine gel evinden çıkma kafa dinlemek için annene gitmek istersen öyle git şimdi gerçekten boşanmak istiyor musun ona karar ver eşin ne kadar maaş alıyor ailen arkanda mi mal varlığın var mı çalışan birisi misin maddi durumun çok önemli para herşey bu süreçte ne yazikki adalet yok bizim ulkemizde bebekler küçük olduğu için sende kalır merak etme ama bosanirsan elinde deliller olsun şahitlerin olsun mesajlar olsun hukuka uygun deliller elde et avukata danış akıl al biraz da kendini topla eşine ders vermek için dava açma bu durum ters te tepebilir lütfen canım geleceğini maddi manevi düşünerek planlı yap benim dustugum duruma düşme Rabbim yaridmcin olsun
0 oy
(179 puan) tarafından
Şu hayatta insan kimseye minnet etmeyecek. Karşılıksız iyilik yapmak isteyen gelir bulur zaten sen istemeden. Allah kimseyi kimsenin eline bakıtmasın. Her zaman iyi insanlarla karşılaştırsın
0 oy
tarafından
Sana kalır çocuklar. Ama yazık olmuş. İnşallah bir cirkeflik daha yapmazlar. Böyle erkeklerin soyu kurusun inşallah evlenemesinler. El kızı gördükleri götündeki donu bile yıkar ama gider anasına bacısına ezdirir hem günahına girer hem başını yakar. Allah sorsun.
0 oy
(2,831 puan) tarafından
Allah öyle eşin eşlerin neyse birşey demicem çocuklar sende kalır canım heleki şiddeti falan kanitlarsan tazminat bile isteyebilirsin 

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 558 göst.
11 Şubat 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 306 göst.
9 Kasım 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 264 göst.
6 Kasım 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 398 göst.