0 oy
203 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (8 puan) tarafından
tarafından yeniden gösterildi
Merhaba kizlar. 4 yaş kizim var. 2 hafta önce gece uykusuna yatmadan önce hiç bir belirti yoktu ve uykuya daldiktan 1 saat sonra şiddetli burun akintisi öksürük başladi birden. Ertesi gün ateş de takip etti ve ateş 2 gün sürdü. Burun ve geniz tikanikligi da 5 inci günde bitti öksürük devam.2 hafta oldu tam ve tam iyilesti diyoruz ama ertesi gün öksürük tekrar başliyor. Saglik ocagina götürmüstüm hastaliginin 3 cü günu. Dr PEREBRON şurup ve A-FERİN Şurup verdi. Düzenli kullaniyoruz ama nafile öksürüğe. Bu nasil bir hastaliktir böyle ya. Maalesef cevremizdeki birçok çocuk ta hastaymiş ve iyileşmiyorlar. Çocuk dr çikartacağim bakalim. Evde denemediğimiz şey kalmadi banamisim demiyor. Sarimsakli yağda dahil. İnşallah geçer artik

9 Cevaplar

0 oy
(101 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Valla 23 aylık oğlum aynı şekilde tam geçti diyorum hoop ertesi günü birdaha hasta hırıltı okuruk burun akıntısı canim bol bol sırtına vur öksür dediğin de öksürüyor da öksürsün sende sırtına vur balgamı çıkartmaya çalış ve bal limon ılık su yapıp içir gece yatmadan önce birde uyku öncesi sırtına ve gogusune sıcak zeytinyağlı havlu köy bizde birtek bunlar iyi geliyor gece uykusunda biraz hafifletiyor ama geçmiyor bir turlu
(8 puan) tarafından
Bende şaşıyorum. Ne acayip bir durum. Ne yaparsam yapayim bir türlü atamiyoruz hastaliği. Ayni odada yatiyoruz. Soğan sarimsak vs yatak odanin içi aş evi gibi kokuyor. Son iki yilda mikroplar evrim geçirdi sanirim hiç birşey fayda etmiyor.
(101 puan) tarafından
Gerçekten öyle eşim yatak odasına iskembeci gibi kokuyor diyor  öyle illet bir durum ki bizde nerden baksan 28 gün olacak ama bir turlu altamadik birde evin içinde dışardan kapsam neolacaktik kim bilir.
-Reklam-
0 oy
tarafından

Çok geçmiş olsun

0 oy
tarafından
Canım valla aparsan yap ya bı salgın var benimkilerde aynı andız dediler yaptım yok, sarımsaklı zeytinyağı yok, ilaç yok, artık kendi haline biraktim
0 oy
(15,181 puan) tarafından
Canım bizim dr e öksürük en geç giden der hep 2 ayı bile bulabilirmiş ciğere inmesin bolca su ver sen kuzuna atar inşallah 
(8 puan) tarafından
Allahatan benimkisi suyu çok seviyor. Günde 1,5 litre içiyor neredeyse.
0 oy
tarafından
Ben çocukken o kadar zayıf ve güçsüz bi cocuktum ki bu zamanlar öksürmeye bi başlardım yasa Haziran temmuz ayına kadar oksururdum şimdi turp gibiyim korkma bişey olmaz doktora götür film cekerler belki bişey yok derse doktor takılma 
0 oy
(67 puan) tarafından
Canim benim kızımda 4 yaşında tam geçiyor du geri başlıyordu ikinci haftasında sağlık ocağına götürdüm antibiyotik ve mide bulantısı ılaci başladı. Ama öksürüğü hala vardı. Bende kekik çayı yaptım içine limon ve bal koydum çok şükür geçti denemeni tavsiye ederim. 
0 oy
tarafından
Doktor öksürük kalır geç gider der bize hep 2 3 hafta sürer diyordu 
tarafından
Ay aynen bende bile 3 gündür çok aşırı derece öksürük var sesim gitti artık eşim öksürük şurubu aldı ondan içiyorum valla yoksa ölürüm
tarafından
Geçmiş olsun canım oksurukte çok kötü ya içi çıkıyor insanın
tarafından
Aynen içim çıktı elimde mendille geziyorum
tarafından
Tam hastalık havası bide şu korona zikkimi daha çok korkutuyor insan. İnsan hasta olmaya korkuyor ya
0 oy
(113 puan) tarafından
28 aylik kizim da 3 haftadir boyle tam. Bi gun once cok guzel uyudu gece bi anda uykusunda burnu tikandu sabah oksuruk ve hapsirma basladi. 2 hafta sonra gecti gibi oldu yok 3 gun sonra yine basladi. Oksurugu cok balgamli oluyo bende pekmez tereyagi suyu ocakta kaynatip iliyinca iciriyorum rahatlatiyo biraz. Dedigin gibi butun cocuklar ayni canim maalesef. Ablamlarin cocuklari da ayni 2 aylik bebegimiz bile ayni. Rabbim yavrularimiza sifa versin insallah
0 oy
(1,367 puan) tarafından
Benim kizim da ayni öksürük burun balgam. 3 yasinda. Salgin var sanirim. Cevredeki cocuklarin cogu ayni sekilde.

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 177 göst.
0 oy
6 cevap 265 göst.
25 Ekim 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Serraalya (8 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 155 göst.
28 Mart 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 499 göst.
30 Ekim 2021 Diğer kategorisinde prensbioglum (353 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,475,171 soru

24,150,390 cevap

334,872 kullanıcı

...