0 oy
193 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (181 puan) tarafından
Nasil gidiyor ne yapiyorsunuz neler yemiyorsujuz

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
O yolun yolcusu olamadım bı turlu can boğazdan gelir ye gitsin
-Reklam-
0 oy
tarafından
Abur cubur yemiyorum tatlı yemiyorum ekmek az yiyorum öğün sayımı iki ye dusurdum ben yiyerek zayıflayabilsen bir bünyeye sahip değilim ne yazık ki ancak açlık seviyesinde vücudumun direnci kırılıyor kilo vermeye başlıyorum süt kefir vs severim içerim ceviz mutlaka yerim yumurta yerim yemeklerini zaten hep yağsız yaparım çok yağlı yemekten hiç haz etmem birde sirke içiyorum sabah akşam ac karnına öyle işte 
0 oy
(446 puan) tarafından

Haşlanmis yumurta oglen ton balikli salata aksam haslanmis tavuk veya izgara tavuk basmati pirinc :'( 

0 oy
(5,123 puan) tarafından
Eşimle beraber başladık. 7 den sonra hiç bişey yemiyoruz, abur cubur yemiyoruz  ekmek 1 dilim,  sulu yemek 

2 kg eksildim 

İnşallah -20 kg  de görürüm 
0 oy
(2,951 puan) tarafından
Bakalim bogazimi bi tuta bilsem ekmek yemiyorim ama bu tatlilarw dayanamiyorum yaa Allah beni kahretmesin bi turlu bogazimi tutamiyorum 
0 oy
(13,437 puan) tarafından
Ekmek makarna pilav kızartma fastfood hamurişi paketli gıda yemeyerek 23 kilo verdim 
tarafından
Bende sandım ki yediklerini sayiyorsun :D neyse arkadaşın dediklerini ben aynen yiyorum bı 23 kilo almaya doğru ilerliyorum
(13,437 puan) tarafından
Haha kaç kilosun kiz :D ben dogum kilomu verdim
tarafından
Yaa doğum kilomu verdim de boğazım durmuyor her şey ne kadar güzel yaratilmis Allah'ım yemesem taş kesilirim günah :DdD
(13,437 puan) tarafından
Ahahah bende yiyorum kiz simdi kilolari verdikten sonra :D her aksam cay kahve yaninda aburcubur 54 kilo oldum
0 oy
tarafından
Diyet miiii hic sevmem hiccc :D hamileyim ama olmasam da diyet benlik degil bee❤️
tarafından
At bı kek de keyfimiz gelsin yapalım kanka
0 oy
tarafından
Sabah kahvaltıda mutlaka 2 ymurta 5 zeytin 1 dilim peynir şekersiz çay diamtes salatalık 1 dilim ekmek bazen ekmek hiç yememm öğlen sadece bir adet elma yada soda akşam tavuk et veya çorba 

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,466,668 soru

24,034,011 cevap

328,832 kullanıcı

...