0 oy
286 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2 puan) tarafından

Merhaba, prolaktin hormonum 61 çıktı ,dostinex kullanmaya başladım.Reglimin bitmesine 3 gün var,gebelik planlıyoruz bu değer olması gereken değere düşer mi sizce , prolaktin yüksekliği ile hamile kalan var mı aranızda?

Bu durum beni üzüyor, lütfen deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz..

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ben dostinexi sütüm kesilsin diye içmiştim canim baska bilgim yok bilen biri cikar umarim
(2 puan) tarafından
Teşekkür ederim inşallah
-Reklam-
0 oy
tarafından
Canim ben 3 yıldır ara ara dostınex kullanıyordum en son prolaktinim 100 çıktı Doktor tekrar dostınex verdi o ara Spiralide çıkartım daha ilaç bitmeden hamile kaldım çok yüksek değilmiş seninkide inşallah sende en kisa zamanda hamile kalırsın 
(2 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim guzel dileğiniz için , inşallah amin...
0 oy
(95 puan) tarafından
Benim en fazla 54 çıkmıştı stres çok etkiliyor benim şuan kızım var 
(2 puan) tarafından
Haklısınız stres etkiliyormus ,Allah bağışlasın evladınızı sağlıkla büyütün...
(95 puan) tarafından
Amin.insalllah Allah razı olsun darısı size ve isteyenlere olsun inşallah
(95 puan) tarafından
Ne kadar kafana takarsan strese girersen hamile kalma şansı da düşüyor zamana bırakın lütfen o zamsn herşey daha kolay oluyor
0 oy
(4,848 puan) tarafından
500 olanlar var o şekilde bile düşüyor seninki de düşer merak etme 
(2 puan) tarafından
İnşallah,kafama takıyorum işte bazen yüksek çıkınca sonuç ama Allah'ın izniyle düşecek ,Rabbim evlat isteyen herkese nasip etsin inşallah..
(4,848 puan) tarafından
Düşer canm benimde 30 lardaydi kullandığımda 2   3 falan olmuştu baya düşürüyor kisa zamanda Allah en kısa zamanda nasip etsin inşallah isteyen herkese senide içinden eksik etmesin
0 oy
tarafından
Evet prolaktinim yani süt hormonumun 75 olması nedeniyle dostinex yazmıştı doktor ve 1 hafta içinde düştü diye hatırlıyorum 5 düştü 1 ay sonra hamile kaldım ben 
(2 puan) tarafından
Çok sevindim adınıza Allah analı babalı büyütsün,Rabbim bana da nasip etsin ve isteyen herkese....
(19 puan) tarafından
Yumurtlama gününüzü hesap ederek mi ilişkiye girdiniz acaba?
0 oy
(4,003 puan) tarafından
benim 25 mi ne cikmisti ,  ben de kullanmistim dostinex , deger duser hic dert etme
(2 puan) tarafından
Amin inşallah teşekkür ederim.....

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 127 göst.
17 Haziran 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Minnos61 (123 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 209 göst.
0 oy
0 cevap 213 göst.
0 oy
4 cevap 725 göst.
26 Eylül 2023 Aile & Aşk kategorisinde Casperiye (9,080 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,894 soru

24,104,532 cevap

332,616 kullanıcı

...