+1 oy
169 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Hanımlar çocugum o 9 aylıkken yürüdü .şimdi 11 aylik  ayakabı giydiriyorum yürümüyir bu durumu yasıyan varmi . Öneriniz nedir

9 Cevaplar

0 oy
tarafından
İlk başta öyle oluyor canım sen sürekli giydir evin içinde alışır 
-Reklam-
0 oy
(1,064 puan) tarafından
Yumuşak yürüyüş ayakkabısı al canım alışana kadar 
0 oy
(6,077 puan) tarafından
Terlikle başla arkası olan terlikler varya takılan.. Onlara alışınca ayakkabıyada alışır farklı geliyordur o yüzden yürümeye korkuyordur
0 oy
(45,023 puan) tarafından
Olsun sen devamlı giydir evdede giydir hatta ilk evde iyce alışsın  başta öle korkar sonra alisiyolar
0 oy
(2,392 puan) tarafından
Aynı kızımda korkuyordu zamanla alıştı çok şükür
0 oy
(1,172 puan) tarafından
Kalın tabanlı ayakkabıysa ondan korkuyodur. İlk başlarda ince bükülebilen ilk adım ayakkabisi deneyin
0 oy
(346 puan) tarafından
"Ay ayakkabıların çok güzel çok cici, çok da yakıştı kızıma alkıııışşş. Bak benim de ayakkabılarım var ben de giydiiimm. Senin ayakkabıların mavi benimkiler beyaz. Dışarı çıkarken ayakkabılarımızı giyiyoruz. Aman da ne güzel yakıştı." Tarzında konuşmalar yapın bol bol. Bir de dışarı çıktığınızda herkesin ayakkabı giydiğini vurgulayan konuşmalar yapın. Birkaç gün tekrarlarsanız sorun kalmaz :)
0 oy
(3,417 puan) tarafından
Benim kızım da öle bir numara büyük almişim birde elinden tutup yürütğnce yürüyor diğer türlü ağlıyor ama zamanla alışırlar
0 oy
(3,158 puan) tarafından

Bizde öyleydik bırak ayakkabıyı bile giymezdi ama zamanla zamanla evde giydirdik baktık aaa çok güzelmiş alkışladık sevinsin etsin diye öyle de alıştı çok şükür:D

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 98 göst.
0 oy
2 cevap 131 göst.
2 Eylül 2021 Aile & Aşk kategorisinde Ysmn18 (359 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 442 göst.
4 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde !!!!FATMAAA!!!!! (7,984 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 146 göst.
4 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Prensesp (9,970 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,931 soru

24,131,844 cevap

334,074 kullanıcı

...