0 oy
265 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
düzenlendi

12 günlük bir bebegim var ilk bebeğim hiç tecrübem yok Bebeğim hep memede uyuyor ama çoğu zaman emzirirken kakasını yapıyor şimdi yine yaptı ama memede uyuyor altını açsam ağlıyor hemn siz bu durumda olunca ne yapıyorsunuz hemn acıyor musunuz yoksa uyanmasını mi bekliyorsunuz  ,bekleyince pişik olmasından korkuyorum açıyorum genelde o da çok ağlıyor huysuz oluyor artık

8 Cevaplar

0 oy
(424 puan) tarafından
seçilmiş

En İyi Cevap

Biraz detaylı anlatmaya çalışayım. Bebek meme emmeye başladığı an, yeni besine yer açılması için sindirim sistemi devreye girer ve önceki emdiklerini hemen dışarı atar. Emzirirken altına yapmasının sebebi bu. Buna çözümünüz şu olmalı. Bebeği her emzirmeden önce bezini açıp tuvalete tutun. Ya da emzirirken altı açık olsun bir kap içine yaptırın. Bu onu rahatsız etmez. Çünkü canlılar doğası gereği altlarına yapmak istemezler. Fotoğraf yardımcı olur inşallah

image

(390 puan) tarafından
Buna benzer bi video izledim youtube de siz kendi çocuklarınıza denediniz mi gerçekten uğraştıran birşey gibi üstüne düşülse sanki olur yani ama gel gör ki biz kadınların tek işi çocuk değil
(424 puan) tarafından
Bebegim henüz doğmadı. Uygulayan kişilerden dinlediğim kadarıyla şunu soyleyebilirim. Zaten birkac gün içinde ona alışılıyor. Bebek sinyal veriyor altına yapmadan önce. Tuvaleti gelir gelmez hemen yapmıyor. Ağlıyor, ikiniyor, kızarıyor. Siz bunu görünce hemen tuvalete götürüyorsunuz. Beze değil, bizler gibi tuvaletine yapıyor. Altını pisletmedigi için daha mutlu oluyor. Gazını da kolaylıkla çıkarıyor rahat ediyor. Buna ek olarak bebek sabah uyandığında tuvalete götürün. Uyumadan önce götürün. Aslında biz yetişkinlerden farkı yok. Her zaman bebehin başında beklemeye gerek kalmıyor
(424 puan) tarafından
Bebekleri zorla beze alıştırıp 2 3 yaşında zorla bıraktırmaya çalışıyoruz.
(424 puan) tarafından
Youtube'da Prema Sundari'yi izleyin. Orada kendi bebeğiyle uygulamalı gösteriyor
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kız altına yapıyorsa temizle bacım pişik olur Allah korusun uyansın yine memeye koy uyur
tarafından
Zaten öyle yapıyorum ama çok ağlıyor kaynanam da bana kızıyor hep senin yüzünden uyandırıp altını dene açıyorsun diyor
tarafından
Allahim yarabbim o ne ya çocuk öyle mi kalsın
(347 puan) tarafından
Yalancı meme ver :) benimkide küçükken öyleydi yere koyunca ağlardı ama ben ne tuvalete tuttum ne kaba :) ayağımda fln salladım altını değiştirirken şimdi 1 yaşında hala yere koyunca altını değiştirirken ağlar bende ayağıma koyarım sallaya sallaya altını değiştiririm
0 oy
tarafından
Canım her bebek altına yapar emdiğinde benimkide öyleydi temizle kucağına al sarıl sakinleşiyo emzir yine uyut daha küçğk hasastır pişik olur
tarafından
Tamam canım teşekkürler
0 oy
(4,094 puan) tarafından
Evet canım ilk bir kaç ay hep emerken yapıyor bebekler ben emmesi bitikten sonra hemen temizler tekrar emzirip uyuturdum 
tarafından
Bende oyle yapıyorum ama ağlıyor hemn
(4,094 puan) tarafından
Yapacak bişey yok pişik olmasından iyi canım büyüyünce hem ağlayacak hem o halde kalkıp kaçmaya çalışacak şimdi daha zor alt değiştirmek :)
tarafından
Haklısın canim teşekkür ederim ☺
0 oy
(1,254 puan) tarafından
Benimkide genelde emzirirken yapitiginda drgistiriyorum canim  kaka pisik yapiyor 
0 oy
tarafından
Yeni doğan bebekler ciplakken çok korkarlar canım çok normal altını açacağım zaman kollarını bir bez ile sar sıçrayıp korkmaz çok da aglamaz
0 oy
(4,687 puan) tarafından
İlk zamanlar böyle oluyordu uyusa da hep değiştirdim 
0 oy
tarafından
Bebek emerken bagirsaklari calisir cunku, hepsi hele ilk zamanlar memedeyken kaka yapar. Alcan altini geri yatircan baska yapcak bisey yok.

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 166 göst.
0 oy
3 cevap 83 göst.
19 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Y (134 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 106 göst.
19 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Y (134 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 61 göst.
16 Eylül 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu