0 oy
1,047 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (49 puan) tarafından

Merhabalar kızlar benim eşim aslında beni çok sever ama bir kere bile seni seviyorum dememiştir,  sevgisini sözlerle pek anlatamıyor galiba  bazen soruyorum beni seviyormusun diye diyor delimisin bu nasıl soru tabikide seviyorum ya kendi kendine bu cümleyi hicbirzman kurmamistır:)) varmı benm gibi olan sizin eşiniz nasıl belli eder sevgisini:)

27 Cevaplar

0 oy
(3,550 puan) tarafından
Her anlamda belli eder seni seviyorum da der her gün mutlaka ama söylemekten önemlisi bunu davranışlarla göstermek bence. Saygı duyar destekler yardim eder ne düşündüğümü bilir beni tanır bunlar çok daha önemli seni seviyorum demekten 
(49 puan) tarafından
Ya saydıkların benm eşimde yapar  ve beni gerçekten sevdiğinde biliyorum ama bazen sevdiğini söylemekte güzel ben duymakda istiyorum açıkçası:))
-Reklam-
0 oy
tarafından

Oyle cok seni seviyorum demez. Ama surekli eli ustumdedir, cok dokunmayi temasi seven bi adamdir sarilir oper sakalasir takilir uyurken bile bi eliyle hep bana dokunur. Hissettirir yani gozumun nuru <3

(49 puan) tarafından
Maşallah Allah mutluluğunuzu daim etsin:) ♡
tarafından
Amiiin sagolasin ☺️☺️
0 oy
(9,958 puan) tarafından
hep der senı sevıyom dıye sagolsun
0 oy
tarafından

Aman etmesin zaen 5 dakka belli etse 6. Dakka sinir ediyorlar:)))

Neyse gene de yiğidi öldür hakkını yeme demişler, Allah var her zaman öper sarılır sürekli kızarım hatta yav bı rahat bırak  derim napim insan sevdigiyke ugrasirmis der.. 

Özel günleri hiç unutmaz parası olmasa bile illajin bı cicek yolup getirir:) 

Bana en güzel sevgisi de ev işlerinde yardımı:)))) işte o zaman bende çok seviyorum:))))

(49 puan) tarafından
Kız Allahtan başka ne istersin herkesin hayali senin eşin gibi bir eş olması değerini bil ;)))
tarafından
Ahh ahh dışı seni içi beni:)))) o da kötü bazen de diyorum acaba karda yürüyüp izini belli etmeyenlerden mi:)))))) ah biz kadınlar biomem ki ne isteriz:))))
0 oy
(672 puan) tarafından

Söyler sürekli senden ve kızımdan değerli başka hiç birseyim yok der sürekli çağır gel kafanı dizime koy saçlamı okşuyor asla öpmeden evden çıkmaz ve sürekli bütün boş zamanını bize harcar sağ olsun Allah başımızdan eksik etmesin İYİKİM O BENİM :angel:

(49 puan) tarafından
İnşallah hep mutlu olursunuz canm ♡♡ :)
(672 puan) tarafından
İnşallah benim sizde inşallah hep mutlu olursunuz ❤❤
0 oy
tarafından
Koşun gelin ne aşklar varmış rabbim daim etsin valla okurken duygulandım:)
(49 puan) tarafından
Ay sorma bende ya :)) Allah mutluluklarını daim etsin
tarafından
Aminn aminn:)
0 oy
(55 puan) tarafından

Kocanızin burcu ne acaba.. ;)İkizler mi?

(49 puan) tarafından
Yok Aslan burcu :)

İlgili sorular

0 oy
26 cevap 614 göst.
1 Aralık 2021 Aile & Aşk kategorisinde Naciyeeee (724 puan) tarafından soruldu
0 oy
38 cevap 755 göst.
30 Mart 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
30 cevap 2,435 göst.
26 Nisan 2021 Diğer kategorisinde melekk02 (601 puan) tarafından soruldu