0 oy
192 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (424 puan) tarafından
Bana Cola şişesinin içinde üzüm yaprağı verdiler. Bu sekilde hiç yapmadım. Sarmadan önce kaç dakika suda haşlamam lazım bu yaprakları ? Salamura değil. Kuru şekilde. 

Bir de üzüm yaprağı sararken bazen eller kararabiliyor. O kararmayı geçirmek için ne yapmalıyım? 

Teşekkürler

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kaynar suyun içine birazda tuz at yaprakları içine koy bekelt yumuşayınca çıkar sar canım yapraklar çok kartsa biraz hasla 
(424 puan) tarafından
İşte tahmini ne kadar haşlayayim ? 5 dk yeterli olur herhalde
tarafından
Yeter canım
tarafından
Önce suyu kaynat sonra yaprakları içine at canım
-Reklam-
0 oy
(1,069 puan) tarafından
Yaprağı 5dakika haşlanmış canım elinin lekesini en iyi cif çıkarıyo sarmayı sardıktan sonra cifte ovuştura ovuştura yıkarsan bir kaç kere birşey kalmıyor elinde
0 oy
(191 puan) tarafından
Vallah canım biz haslamiyoruz taze ise yıkayıp sarıyoruz yada sertse sıcak su döküp sarıyoruz tuzlu suda bekletmisse soğuk suyla güzel tek tek yıkayıp sarıyoruz bide elde kararma olmuyor benim bildiğim 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 87 göst.
12 Haziran 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde clk38 (1,522 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 305 göst.
+2 oy
8 cevap 525 göst.
11 Ocak 2025 Yemek-Tarifler kategorisinde Simsek21 (1,791 puan) tarafından soruldu
0 oy
28 cevap 917 göst.
13 Haziran 2023 Diğer kategorisinde kubraerennn (213 puan) tarafından soruldu

Kategoriler


1,477,278 soru

24,181,165 cevap

336,334 kullanıcı

...