0 oy
372 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (35 puan) tarafından
Bu günlerde sorgulamaya başladım evlilik nasıl olmalı.sanırım bir şeyler yanlış gidiyor.

Sizce nasıl olmalı evlilik.iki kişinin birbirine tolaransı nasıl olmalı 

13 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Anlayış, saygı, sevgi, ilgi bide paraaa :D 
-Reklam-
0 oy
(7,616 puan) tarafından
Evlilik;

Sabır 

Sevgi 

Saygı 

Sadakat

Sohbet 

Üzerine kurulmalıdır bunlarin 1 tanesi eksikse yürümüyor 
(35 puan) tarafından
Sohbet yok sevgiyide bilmiyorum
tarafından
Artı wersem veremiyorum kısaca özetlemşşsin canım
(7,616 puan) tarafından
Bunlar varsa evlilik yapılmalı
0 oy
tarafından
Olmamalı .. 
(35 puan) tarafından
Güzel cevap :))
0 oy
(588 puan) tarafından
Herşeyin başı saygı sadakat anlayış ve sevgi bunlar olmayınca yada birni kaybedince sarsılıyor
(35 puan) tarafından
Anlaşıyış yok malesef hep bencillik
(588 puan) tarafından
Evlilik tek taraflı yürümez hep kadın kendinden ödün veriyor
(35 puan) tarafından
Aynen
0 oy
(8,162 puan) tarafından
Eğer herhangi bir sorun varsa birbirinizle alakalı bir kağıt alın elinize iyi ve kötü her şeyi yazın. Yapılan hareketler, huy, sevgi saygı, her ne ise. Ve birbirinize okuyup tartışın. Hem çok eğlenceli oluyor hem de sorunlar çözülmüş oluyor genel itibariyle
(35 puan) tarafından
Bugun konuşmayı denicem
(8,162 puan) tarafından
Kesinlikle bu dediğimi deneyin
0 oy
(163,336 puan) tarafından
sorunlarin yuzde 80 i maddiyatsizliktanmis istatisliklere gore ama sevgi cok onemli
(35 puan) tarafından
Sevgiyi bilmiyorum
0 oy
tarafından

Sevmeli saygili deger vermeli eglenceli (baska seylerli) bisi olmali evlilik bence :D

(35 puan) tarafından
Eğlence sıfır
tarafından
Sen organize et ondan bekleme hep
0 oy
(4,777 puan) tarafından
Herkesin evliliği aynı olmaz ki. Her insanın karakter özelliği farklıdır. Şöyle olmalı böyle olmalıda denmez ısmarlama bişey değil ki bu keşke öyle olsa hepimizin zaman zaman sıkıntıları oluyo ama ne olursa olsun karşılıklı fedakarlık sevgi saygı. Başkalarının hayatına bakarak kendini kıyaslama nasıl istiyorsan öyle şekil ver  
(35 puan) tarafından
Hep tek taraftan olunca fedakarlık artık olmuyor
(4,777 puan) tarafından
O zaman yapmayı bırak anlarsa adım atarsa hep sen yaptığın için geri kalıyodur demektir sende görmüş olursun
(4,777 puan) tarafından
Ve erkekler uğraşmak ister herşeyi sen yaparsan kılını kıpırdatmaz bı çoğu böyle
0 oy
(1,562 puan) tarafından
Sadakat

Erdem

Vefa

Guven

İlgi 

Evlilikte  olmadı gerekenler bunlar sevgide bunlardan biri olmazsa sevgi olmaz sevgiyi oluşturan şeyler bunlar bir evliliktede bunları korumak gerek 
0 oy
tarafından

Kadın üzerine düşeni yapmalı 

Erkekte tuttuğunu koparan karısına çocuğuna sahip çıkmalı kadın azinan  yetinmeyi bilmeli 
Erkekte ölçüsüne bilmeli ben bunları yapıyorum
0 oy
tarafından
Eşim sinirliyken haklı bile olsam başında vır vır konuşmam bu beni haksız yapar çünkü o konuşmama daha çok delleniyor, kendisini sakinleşince tribini yiyor ama tabikide. Saygı çok önemli karı koca bile olsa arada her zaman bı mesafe bi özlem olmalı diye düşünüyorum. Gerisi zaten kendi kendine hallolur
(35 puan) tarafından
Saygı var sade
tarafından
Özlem sevgi de olmalı, mesela ben eşim işten gelsin diye saat sayarım, o da bu 2 haftadır çok yoğun çalıştı geçen anneme demiş ne kızımı ne karımı göremiyorum ne zamandır çok kötü hissediyorum anne demiş .
(35 puan) tarafından
Önemsendigimi hissetmiyorum mesela .örnek dogum yapacağım zaman devlet hastanesi istemedim.ne olacak alt tarafı dogurcan demişti
tarafından
Of çok kötü ya gerçekten böyle adamları varile atıp yakasim geliyor ne demek alt tarafı doğuracan, sen dünyaya bi can verecen
0 oy
tarafından
Saygı sabır sevgi 

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 326 göst.
14 Ekim 2024 Aile & Aşk kategorisinde hanimeli (600 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 178 göst.
26 Eylül 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 356 göst.