0 oy
427 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Yine evleneli 6 buçuk ay oluyor ocağımızda yaşlı bir teyze oturuyor ilk zamanlarda işte konuşuyorduk ediyorduk daha sonra bizim su tesisatında sorun vardı anahtarı ona bıraktık evin içi boştu sonraki zamanlarda babam çelik kapı kiliti aldı çeyizlik lerin bir kısmını içeriye taşıdık daha sonra kapının kilidini değiştirdik eşime de yeni anahtarı vermiştim sonradan kapının üstten kilitlendiğini öğrendik eşin tekrar üst kilidi değiştirmek zorunda kaldı aşağıdaki teyzeye sorduk Yok öyle bir şey ben bilmiyorum dedi daha sonra eşim anahtarı aradı yerde bulamamıştı kilit değiştikten sonra anahtarı aynı yerde bulduk aşağıdaki teyze yapmış onun sayesinde üst kilidi de değiştirmek zorunda kaldık daha sonraki zamanlarda evlendik bir hafta geçti kapıya çalmaya başladılar hem üst komşu hem alt komşu sürekli bizimle muhatap olmaya çalıştılar tabii ben de Yeni evliyim ve buraya yabancıyım bilmiyorum eşim kimseyle muhattap olmanı istemedi ben de açık bir dille bunu belirttim korona var eşim biraz böyle şeylere karşı diye belirttim aynı olacak falan yaptılar eşim biraz bağırarak oluştuğu için aşağıdaki teyze eşimin beni dövdüğünü iddia etmiş mahallede dedikodu çıkmış küfürbaza çıkartmış eşimin adını beşinde veteriner malcılar ile bağırarak konuşmak zorunda daha sonrasında komşumuzun oğlu görmüş ben telefonla konuşurken pencere açıkken eliyle yukarıyı falan işaret ediyormuş iyice tiksindim yani bu mahalleden bir kere yine evdeyim kapı çaldı açmamaya başladım artık bir gün yine kapı çaldı üst komşu geldi biz senin evin hayırlı olsuna geleceğiz dedi ben de eşim coronadan dolayı ve hamile olduğum için eve kimseyi almamı istemiyor dedim bu mahalleden kimseyle arkadaşlık kurmamı istemiyor çünkü zamanında kapımız zorlandı dedim  tamam dedi üst komşu ile muhatabı kestik birkaç gün önce kalorifer kazanının bulunduğu kömürle indik birkaç torba kömür vardı onlar da yok olmuş kim almış anlayamadım bugün yine aşağıdaki teyze geldi telefonundan birini arayabilir miyim dedi ben de dakikam yok dedim sonra kalorifer yakacaksanız ki bizimki kat kaloriferi biraz kömür yardımında bulunayım de bana Yakin benim evimde ısınsın dedi sen soba yakmıyor musun dedim yakıyorum da kalorifer daha rahat dedi zaten ileride bebeğimiz olacak eşim veteriner dışarılarda arabayla gezip duruyor bir kömür atacak bize 2-3 gün gider diye düşünüyorduk ki zaten bu yukarıdaki ev 2 yıl boş kaldığı dönemde kadın kalorifer yakmıyordu kömür yakıyordu daha sonra içeride yumurta pişiyorduu ocağa kapat vereyim geleyim derken içeri girmeye çalıştı ayakkabıyı çıkardı daldı içeri teyze korona var dedim dışarı aldım geri pardon kusura bakma dedi sonra korkma korkma bir şey olmaz Allah'ın izniyle falan filan dedi ben de eşime söylerim kalorifer işini dedim eşimle konuştum niye kapıyı açtın diye bana kızdı ben evin içinde parmak ucunda yürümekten yoruldum ne kadar muhattap olmak istemiyoruz desek de eşim izin vermiyor desem de sürekli bizimle muhatap olmaya çalışıyorlar teyzeye de dedim eşim izin vermiyor dedim açık bir dille o her yeri geziyor dedi sen niye gezmeyesin ki eşim de beni her yere gezdirir ben eşimle gezmeyi severim oturup da laklak etmeyi sevmem koca karilarla. Aşırı gezgin ve dedikoducu bir kadın Eşini dediğini yapma o her yeri geziyor evin içinde yata yata sarılık olacağını hiç çıtı çıkmıyor falan diyor bana bizim balkonumuz var dışarıda balkonda oturmak nasip olmadı orada biber kurutuyor kafasına göre girip çıkıyor artık çok yoruldum ya ben çiçeklerimi koyamıyorum balkona evin içinde bakıyorum hepsine bütün çiçeklerim güneşsizlikten şekil değişikliğine uğradı artık ne yapacağımı bilmiyorum başım ağrıyor hamile hamile tansiyonum yükseldi Bir de bu mahallede büyü işleri falan da oluyormuş öyle bir duyum da aldım korkuyorum ve kimseyle konuşmak istemiyorum zaten yaşitim bile değiller ne yapacağım ben ya nasıl siyrilacagim taşınmayı düşünüyoruz ama hamile halimle nasıl ev taşıyabiliriz ki evimizden memnunuz komşu yüzünden de ev taşımak istemiyoruz bana bir fikir verin

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bence hiç durma taşın canım hiç durma hemde
tarafından
Ben abartmıyorum dedim yani anormal değil mi aşağıdaki teyze sizce de o kadar güzel bir dille söylüyorum eşim konuşmamızı istemiyor diyorum kadın gene bizimle uğraşıyor sürekli bizim evimizi bakıyormuş uzaktan gözetliyor Muş bunu görenler var
tarafından
Bence çok tuhaf canim ne alaka yani bizim apartmanda da var dedikoducilar ama ben görüşmek istemiyorum dedim daha gelmediler bu şekilde siiznkiler çok ısrarcı yani
tarafından
Aşırı ısrarcı bin kere dedim eşim muhattap olmak istemiyor dedim hala evin içine dalmaya çalışıyor eşine sor diyor muhattap olmaya çalışıyor dedikodu da yapıp duruyor sürekli zaten haklısın ev bulabilirsek keşke zaten uygun bir ev bulabilirsek taşınalım bari
tarafından
İnşallah taşınırsiniz yoksa çok sıkıntı li bu durumlar
-Reklam-
0 oy
(7,094 puan) tarafından
Tek kurtuluşun taşınmak bacim 
0 oy
(15,022 puan) tarafından
Okurken ben daraldim hamileyken taşın kurtul çocuk doğunca çok zorlanirsin taşınmak için. Hem havada daha soğumadı hemen 1 günde gider eşyalar 
(15,022 puan) tarafından
Neresi orası ? Ya haklısın kimse istemez ki benim de vardı komşu korona dönemi gelip kapıda çocuk seviyorlardı. Ha bildiğimiz kişiler ama rahatsız oluyorduk çözüm bulamadık bizde
tarafından
Dogudayiz havalar soğudu bile :(
(15,022 puan) tarafından
İyi düşün 1 kış boyunca çekmek mi 1 hafta çekmek mi ? 1 haftada yerlesirsin
tarafından
Doğru söylüyorsun İnşallah düzgün bir ev bulur taşinirız canım
tarafından
Kız ne bir ben 6 aydır çekiyorum ya kimseye zararım yok kimseyle muhattap olmam kapımın önüne süpürürüm sessiz sessiz evin içinde oturuyorum benimle çok uğraşıyorlar ya
0 oy
(11,499 puan) tarafından

Valla 32 haftamdaydım evimi taşıdıgımda yavaş yavaş yapılıyor

0 oy
(15,252 puan) tarafından
1 gün durmam yerinde olsam taşınmak inan zor değil yavaş yavaş topla eşyanı 1 haftada hepsi biter 2 yardımcı ile de 1 güne yerleşir 

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 389 göst.
31 Aralık 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 66 göst.
0 oy
1 cevap 99 göst.
+1 oy
6 cevap 199 göst.
10 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Damliskooo (1,215 puan) tarafından soruldu

Kategoriler